kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.640
Podrzimo gospodina Trump-a u njegovim legitimnim zahtjevima za aneksiju Grenlanda, kao i drugih teritorija na koje polaze pravo....LONG LIVE THE PRESIDENT !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danske i Grenlanda.Ukroljupci, može li jedno intimno pitanje?
Ja li vam više žao Ukrajine ili Kanade? Pitanje je u svetlu aktuelnih Donijevih pretnji!![]()
Evo ti nam reci u koliko vozila je poginulo 50.000 natovaca u Kursku.Idu tebi brojke...sa koliko množiš..
Nisam to pitao. Pitao sam da li više podržavate Ukrajinu ili Kanadu, pa i Dansku?! Ako ove potonje uopšte podržavate...Pa podržavamo Ukrajinu i kao što vidiš gule ti Ruse samo tako
Pogledajte prilog 1669803
Nije loše za početak
Najglupavija operacija u istoriji ratovanja,Evo ti nam reci u koliko vozila je poginulo 50.000 natovaca u Kursku.
Evo ovo su podaci iz novembra. Do sada je to jos duplo toliko.
https://tass.ru/armiya-i-opk/22424363
Како је додало министарство, током војних дејстава на Курском правцу, непријатељ је изгубио више од 33.250 војника, као и 213 тенкова, 137 борбених возила пешадије, 115 оклопних транспортера, 1.171 борбено оклопно возило, 954 аутомобила, 285 артиљеријских комада. 40 ракетних бацача, вишеструких ракетних система, укључујући 11 ХИМАРС-а и 6 МЛРС произведених у САД.
Pa šta znam, volim sve što vole mladi.
Posebno poraz Vladimira Kafiroviča Putina na svim frontovima
To je snimak iz RusijeDronovi po Ukrima:
Kad ne možeš od neprijatelja, uzmi od saveznikaPodrzimo gospodina Trump-a u njegovim legitimnim zahtjevima za aneksiju Grenlanda, kao i drugih teritorija na koje polaze pravo....LONG LIVE THE PRESIDENT !!!!
Kanada - Američka UkrajinaUkroljupci, može li jedno intimno pitanje?
Ja li vam više žao Ukrajine ili Kanade? Pitanje je u svetlu aktuelnih Donijevih pretnji!![]()
šalim se obe strane su hohljacka derištaKanada - Američka Ukrajina
Pda, sada su siroti Rusi prisiljeni za promjenu uništavati Rusiju.Najglupavija operacija u istoriji ratovanja,
![]()