Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видео сина Доналда Трампа на Гренланду

Медији сматрају да је он ту ради припајања Гренланда Сједињеним Државама.

Људи, ми смо на Гренланду. Ово је њен оснивач, 1721. Та жута кућа са црвеним кровом је кућа у коју се преселио, све је почело овде. Пејзаж је једноставно невероватан, супер кул.

pa budimo realni, nakon pogodaka, vecina te opreme je realno dobra samo za topljenje. narocito ako se zapali borbeni komplet iznutra

Ово им нису украли, очувано, скоро к`о ново...

Евакуација у позадину заробљеног командно-штабног возила Оружаних снага Украјине М577 негде у Курској области.

Работа у УВЗ за регруте из научно-производног предузећа Тагилске ракетне јединице.
Војници са техничким образовањем обављају задатке у својим специјалностима, учествујући у производњи тенкова Т-90М „Прорив“ за војску као део налога државне одбране.

🇷🇺☦ Песков: Путин је замолио Патријарха да освешта крстове и иконе који су били постављени у олтару Саборног храма Христа Спаситеља. Током разговора, који је такође вођен у олтару, председник је обавестио Патријарха да ће ове предмете пренети командантима војних група које обављају посебно важне задатке за обезбеђење безбедности отаџбине у зони СВО. „Мислим да ће наши другови бити почаствовани да приме ове симболе вере које је освештао Патријарх московски и целе Русије током празничне службе у божићној ноћи“, рекао је он.

Патријарх Кирил је у присуству шефа државе освештао крстове и иконе. Путин је затражио да се иницијали председника угравирају на појединачне карике ланаца причвршћених за крстове.

🇷🇺☦ Песков: Путин је замолио Патријарха да освешта крстове и иконе који су били постављени у олтару Саборног храма Христа Спаситеља. Током разговора, који је такође вођен у олтару, председник је обавестио Патријарха да ће ове предмете пренети командантима војних група које обављају посебно важне задатке за обезбеђење безбедности отаџбине у зони СВО. „Мислим да ће наши другови бити почаствовани да приме ове симболе вере које је освештао Патријарх московски и целе Русије током празничне службе у божићној ноћи“, рекао је он.

Патријарх Кирил је у присуству шефа државе освештао крстове и иконе. Путин је затражио да се иницијали председника угравирају на појединачне карике ланаца причвршћених за крстове.

Nekada tvrdokorni boljsevik pali svecu kada bi ziveo dovojno dugo taj bi i sunet napravio.

Blokirajuće trupe - deluju iza prve linije i ubijaju svoje koji pokušaju da beže ili se predaju.

Znamo svi da ih Zelenko koristi, ali sad su ih ''otkrili'' i Ameri.

„Mi [Azov] smo tada bili motivacione trupe. Tada smo pomogli 110. brigadi teritorijalne odbrane.
Ne mogu da kažem ništa loše o njima, jer su se za teritorijalnu odbranu borili prilično dobro, ali, opet, kao teritorijalna odbrana morali su da budu motivisani.
A onda je moj odred — ja sam tada bio komandant odreda od 500 ljudi — ravnomerno raspoređen duž linije od 25 kilometara…“

https://www.theamericanconservative.com/azov-leader-admits-to-ukrainian-use-of-blocking-detachments/

GQhGXdXXcAAc9aS
Motivacione trupe z:mrgreen:

Meni su najjace ove pricice o propasti Nemacke z:mrgreen: .... bez brige drugari, neka Nemacka udje u recesiju, nebi joj bio prvi put...Izacice iz nje za deceniju dve... Nece postati Albanija ni Srbija...Budite bez brige...
Ovog puta joj neće dati ameri da se oporavi jer im je da bi revitalizovali svoju ekonomiju i bankarski sektor, potreban veeeeliki rat na tlu Evrope.

Kapitalizam je u velikoj krizi i samo RUŠENJE VELIKIH RAZMERA, može pokrenuti ponovni ciklus.

Sve se ovo radi planski, NAMERNO SE STVARA NEZADOVOLJSTVO U NARODU , što će dovesti do dolaska NACIONALISTA I FAŠISTA NA VLAST, a potom zna se kreće RAT! :mafijas:

Poslednja izmena:
Hrvati svu svoju džebanu šalju Zelenskom, zajedno sa svim ostalim evropskim vazalima Amerike.

Ovaj odmah trećinu proda Redžu, trećinu Katarskim dilerima oružja koji ga dostavljaju Hutima i Hamasu, a tek trećina završi na frontu.

I Erdogan i Katar od ovog dila plaćaju tal amerima, a Zeljo naravno uzima procenat za sebe.

Glumac se debelo nafatirao u ovom ratu, u kome kako vidimo žrtvuje stotine hiljada ukrajinskih mladića, kao da su obično krdo, koje treba klati ?

Neverovatno. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back