Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.263

Судећи по снимку, нико није повређен.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PonavljačiDa nebi ponavljali greške predaka.
Ali nekima nema spasa jer ne uče na greškama.Izgubili su onda(ww2) a izgubiće i sad.Da su učili istoriju to im se jednostavno nebi dogodilo.
Agresija na drugu suverenu državu, uništavanje tog naroda i pripajanje teritorija druge države u ruski Lebensraum je osvajački rat.Ovo ti ne možeš da shvatiš.Ono nije osvajački nego odbrambeni rat.Da nisu počeli tu operaciju Ukrajinu bi progutao nacizam i prenelo bi se dalje to zlo.
Ceo svet je svestan da Ukrajina gubi u ovom sukobu samo ti hrabro stojiš tamo negde na ledinama Marijupolja ili Bahmuta i čekaš pojačanje iz Azova,Ajdara ili Krakena,ali njih više nema,potamanili ih Rusi,mirišu cveće odole.
Зашто лажеш?čekaš pojačanje iz Azova,Ajdara ili Krakena,ali njih više nema,potamanili ih Rusi,mirišu cveće odole.
Te teritorije su ruska zemlja i jedini teroristi su ustvari Ukrajinci.Agresija na drugu suverenu državu, uništavanje tog naroda i pripajanje teritorija druge države u ruski Lebensraum je osvajački rat.
U slučaju da je rat objavljen.
Budući da nije, ovo je kategorija terorista, a znamo kako se ophodi s teroristima.
Tako da za svakog treba DNA test da se identificira.
Jbt, ti si upravo našao opravdanje za Hitlera, bjaaaa - vo.
Agresija na drugu suverenu državu, uništavanje tog naroda i pripajanje teritorija druge države u ruski Lebensraum je osvajački rat.Ovo ti ne možeš da shvatiš.Ono nije osvajački nego odbrambeni rat.Da nisu počeli tu operaciju Ukrajinu bi progutao nacizam i prenelo bi se dalje to zlo.
Ceo svet je svestan da Ukrajina gubi u ovom sukobu samo ti hrabro stojiš tamo negde na ledinama Marijupolja ili Bahmuta i čekaš pojačanje iz Azova,Ajdara ili Krakena,ali njih više nema,potamanili ih Rusi,mirišu cveće odole.
Može mi se nepismeni stvore.Зашто лажеш?
Ја сам неписмен а ти си шта?Može mi se nepismeni stvore.
Ostao samo naziv od one jedinice.Koga šamaraju?!Eeeejjj mučeniče...Pa gube bitku za bitkom,mesto za mestom...Ја сам неписмен а ти си шта?
Азов има канал на телеграму, такође и Креакен и остали. Шамарају Русе сваки дан буквално.
Сваки дан свјежи видео снимци.Ostao samo naziv od one jedinice.Koga šamaraju?!Eeeejjj mučeniče...Pa gube bitku za bitkom,mesto za mestom...
Nisu svi rodjeni za vojnike. Prosla su ta vremena.Командир виче: "Момци, ви сте сви тотални идијоти" "Тешко мени у шта ме увалише".
100 000 у котлићуPUTIN BESAN, 100.000 RUSA U OBRUČU, IMA LI IZLAZA IZ PAKLA?! Trupe Zelenskog priredile HOROR iznenađenje, Severnokorejci odali KLJUČNE podatke?! HAOS U KURSKU!
Ваљда им је битно преживити?Nisu svi rodjeni za vojnike. Prosla su ta vremena.
Au brale, uznapredovaloPUTIN BESAN, 100.000 RUSA U OBRUČU, IMA LI IZLAZA IZ PAKLA?! Trupe Zelenskog priredile HOROR iznenađenje, Severnokorejci odali KLJUČNE podatke?! HAOS U KURSKU!
Сећамо се овде неки како је 19 земаља НАТО напао суверену државу, било је радовања по комшилуку и уступања аеродрома и свега оног што су им газде тражиле. Отета је и територија, рат је почео без објаве…и тако, мало лицемерно зар не?Agresija na drugu suverenu državu, uništavanje tog naroda i pripajanje teritorija druge države u ruski Lebensraum je osvajački rat.
U slučaju da je rat objavljen.
Budući da nije, ovo je kategorija terorista, a znamo kako se ophodi s teroristima.
Tako da za svakog treba DNA test da se identificira.
Jbt, ti si upravo našao opravdanje za Hitlera, bjaaaa - vo.
Zbunjuješ me.Da nebi ponavljali greške predaka.
Ali nekima nema spasa jer ne uče na greškama.Izgubili su onda(ww2) a izgubiće i sad.Da su učili istoriju to im se jednostavno nebi dogodilo.
Mogli smo tagovati ovde sve koji su popasli foru ali mislim da su to bili
![]()
@Frtajler @Dobro situirani gospodin @febo_ch @piciginx @Mstislav itd
A ti znas da nisu preziveli...verovatno su zombiji osvojili Veliku Novoselku.Ваљда им је битно преживити?
овако како они раде се гине безвезе и ништа друго осим смрти се не постигне
I jel ju pripojio svojoj državi i rekao mi Srbi više ne postojimo?Сећамо се овде неки како је 19 земаља НАТО напао суверену државу, било је радовања по комшилуку и уступања аеродрома и свега оног што су им газде тражиле. Отета је и територија, рат је почео без објаве…и тако, мало лицемерно зар не?
Samo ti si zbunjen.Zbunjuješ me.
Istorija se ponavlja ali ipak ne jer učis na greškama predaka. I da i ne istovremeno, uiuiuiuiui.
Ili kako sad, mozag mi je u loop modu
I dalje si zbunjen.I jel ju pripojio svojoj državi i rekao mi Srbi više ne postojimo?
Au brale, uznapredovalo