febo_ch
Elita
- Poruka
- 15.910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to već 4 godina unazad
Pa to ti pričam, al ti nikako da skontaši to već 4 godina unazad
dobro se drži rusija u ovom ratu!Pa to ti pričam, al ti nikako da skontaš
Nisi pročitao i zato i pišeš to što pišeš.Nama otomansko carstvo nije dalo teritoriju,naše je bilo i kad su nas napali.Evo jesam, istraživao sam.
I šta ćemo s tom istorijom.
Hoćeš li vratiti teritoriju Otomaskom Carstvu, nećeš.
Tako ni Ukrajinci neće vratiti svoju teritoriju Ruskom carstvu. Mogu i jedni i drugi pokušati uzeti svoje "istorijske teritorije" na silu.
Na rusku žalost, Ukrajinci znaju pričati jedinim jezikom koji ruski okupatori razumiju, a to nije ruski
Pogledajte prilog 1683077
Гледа туђе, а не Србске интересе и дугове братској нам Украјини...Ali zato ti polako postajes Mali Rus ili?
Sta je tebi toliko Ukrajina skrivila da se upinjes sa svojim istomisljenicima da vise ne postoji ?
Sta je to tebi neki Ukrajinac uradio?
Koliko znam da je Ukrajina jedina ponudila 1999 svoje Aerodrome za avione bivseg JATA, a tamo ste ih i sklonili!
A Rusija nije možda bila Mongolsko carstvo? Istorijska teritorija Mongola!Nisi pročitao i zato i pišeš to što pišeš.Nama otomansko carstvo nije dalo teritoriju,naše je bilo i kad su nas napali.
Ukri će ruske zemlje vratiti Rusiji jer ne mogu da im se odupru što vidimo svakodnevno.Ukrajina je devastirana država.Dalje,napisao si jednu neistinu i to činiš svakodnevno ovde,Rusi nisu okupatori jer ne možeš okupirati svoju zemlju,neizvodljivo je.To tebe muči,istorija ti je slaba tačka i tu padaš.
Пишеш напаметIstorijske ruske zemlje?
Onoliko koliko je i Srbija istorijsko Otomansko Carstvo.
Kada razum prestaje, kreću se spominjati "istorijske granice", ali samo kada nam paše.
Nisam siguran da imaš problem sa istorijskim granicama Kalinjingrada, objasni nam zašto.
Šalim se, nemoj objašnjavati
Ubiće te neznanje.Nemam više strpljenja da ti objašnjavam.Ti jednostavno ne želiš da se suočiš sa istinom.Sve one slike što su mogle da se vide i silni video zapisi tebi nisu pomogli da shvatiš šta se tamo zapatilo.Sramota je da vrtiš istu priču i tražiš greške u porukama i izvlačiš zaključke.Biće da si simpatizer onog zla,ja nemam drugo objašnjenje za tvoje čudno ponašanje.A Rusija nije možda bila Mongolsko carstvo? Istorijska teritorija Mongola!
Poznaš istoriju, ali samo ako ti paše, tzv. selektivna nauka. Kalinjingrad, nula bodova? Tu je princip "uzmi ako smeš", tu odjednom nema istorijske teritorije?
I šta si sad napisao, da je Ukrajina devastirana država, a onda da Rus nije okupator jer ne može okupirati svoju zemlju, iako je to devastirana Ukrajina na ne Rusija? Nego šta radi, da nije možda borba protiv nacizma?
I oduvijek me zanimalo da li zaista postoji netko tko vjeruje da se junački Rusi u Ukrajini bore protiv, zipa sad, nacista s predsjednikom Židovom.
Ali kao i kod svakog ravnozemljaša, sve može.
Šta je istina. Da je Rusija "oduvijek" bila na ovom teritoriju? Jel to istina ili laž?Ubiće te neznanje.Nemam više strpljenja da ti objašnjavam.Ti jednostavno ne želiš da se suočiš sa istinom.Sve one slike što su mogle da se vide i silni video zapisi tebi nisu pomogli da shvatiš šta se tamo zapatilo.Sramota je da vrtiš istu priču i tražiš greške u porukama i izvlačiš zaključke.Biće da si simpatizer onog zla,ja nemam drugo objašnjenje za tvoje čudno ponašanje.
masis poantu;Šta je istina. Da je Rusija "oduvijek" bila na ovom teritoriju? Jel to istina ili laž?
Ali to smo već apsolvirali, istina je ono što ti se sviđa, laž je ono što ti je mrsko.
Zali se Savetu EU. Taj korov je nikao u vasoj basti.Da ti napomenem da nije pametno siriti dezinformacije, laz je da su finansirani od strane Orbanove fondacije. Ili bolje ovako, jel mozes da nam pojasnis sta je to Orbanova fondacija?Ijuuuu...
Nije Ukrajina nego kod russoputinofila Orbana
Hoce li Kepec iz Krmelja sad da denacifikuje Orbanovce
Isusa ti jel to ovaj nosi malokalibarsku pusku?!
Znaci oni momci sto su ratovali na Kosarama, a neki su i poginuli, po tebi nisu heroji, jer je rezultat bio kapitulacija i predaja KosovaPa? Rezultat je bitan. Nema nista herojsko u savremenim ratovima.
Mani me tvog patriotizma Rand-ovac, ne drami i ne kolutaj ocima.Znaci oni momci sto su ratovali na Kosarama, a neki su i poginuli, po tebi nisu heroji, jer je rezultat bio kapitulacija i predaja Kosova
cime li vas rusofile hrane, garant bifteci od onih francuskih ludih krava, nema drugog objasnjenja, bar ne racionalnog