Citiram : "Sta ti ovim dobijas?"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citiram : "Sta ti ovim dobijas?"
A sta vi dobijate kad se kesite na unistavanje ukrajinskih gradova sta dobivate?Citiram : "Sta ti ovim dobijas?"
Pitanjem na pitanje? Dolazimo do sustine: ti se "kesis" zato sto se mi "kesimo". Dovitljivo. Nije mi jasna samo jedna stvar. Da li je ispravno dobijati ili dobivati.A sta vi dobijate kad se kesite na unistavanje ukrajinskih gradova sta dobivate?
Planiranje, izgradnja, opremanje i puštanje u rad jedne nuklearne elektrane zahtijeva godine i godine....pa jos dok se dodje do punog kapaciteta !!!....ukratko, nikakve veze to nema sa ratom u Ukrajini, to je planirano ko zna kad....ali tebi, Mandraku nad mandracima, to ne smeta da konstruises nebuloze, koje veze sa pamecu nemaju....Živiš i bajkama, to je mrkva očajnom Putinu..
Evo ti primjer Slovačke:
In 2018, nuclear power produced approximately 55% of the country’s electricity.The two new reactors at Mochovce have a net electrical capacity of 440 MW each.Mochovce-3 came on-line in January 2023.] Mochovce-4 is due to follow within a year.
Each of the units will be able to provide 13% of Slovakia's electricity needs when operating at full capacity.
Jedna Slovačka proizvodi 80% svojih potreba za električnom energijom iz nuklearki. Prije SVO je to bilo 55%.
Tektonski pomaci.
Kada im budu trebali imace ih, sumnjas u njihove graditeljske sposobnosti? Gresis mogu napraviti sta god pozelis jedino im nedostaju luke koje su pola godine zamrznute. Danas kada zbog otopljavanja najobicniji brod prolazi Severnim prolazom bas ce praviti ledolomce.Poceli smo od ledolomaca sa nuklearnim pogonom i tvojom tvrdnjom da Amerikancima ne trebaju za odlazak na Havaje. Javi im da ne bacaju pare jer se svesrdno trude da ih naprave. Kad god dospes u corsokak, banalizujes cinjenice. Imas sijaset studija o zainteresovanosti USA i NATO za Arktik, velikim delom i zbog upetljanosti Kine, a u vezi alternativnih pomorskih puteva.
Ništa ja od toga ne dovodim u pitanje, ali to su TEKTONSKI POMACI...te maštanje da će Rusi prodavati plin, ugljen i naftu EU kao prije SVO je teži copium.Planiranje, izgradnja, opremanje i puštanje u rad jedne nuklearne elektrane zahtijeva godine i godine....pa jos dok se dodje do punog kapaciteta !!!....ukratko, nikakve veze to nema sa ratom u Ukrajini, to je planirano ko zna kad....ali tebi, Mandraku nad mandracima, to ne smeta da konstruises nebuloze, koje veze sa pamecu nemaju....
Pitaj komsiju jel dobio ili dobija?Pitanjem na pitanje? Dolazimo do sustine: ti se "kesis" zato sto se mi "kesimo". Dovitljivo. Nije mi jasna samo jedna stvar. Da li je ispravno dobijati ili dobivati.
Mda...zato je Obalska straza USA trazila da zamene njihov jedini ledolomac Polar Star jos 2019. Trebalo je da ga zavrse 2024., ali su sada pomerili za 2027.Kada im budu trebali imace ih, sumnjas u njihove graditeljske sposobnosti? Gresis mogu napraviti sta god pozelis jedino im nedostaju luke koje su pola godine zamrznute. Danas kada zbog otopljavanja najobicniji brod prolazi Severnim prolazom bas ce praviti ledolomce.![]()
Smanji doživljaj....posto vidim da volis matematiku (sto ne znaci da je i kontas), svari ovaj podatak - kilovat-sat, proizveden u solarnim ili u vjetro-elektranama je višestruko skuplji od onog proizvedenog sagorijevanjem fosilnih goriva...kao sto sam mozes vidjeti, ako otvoris oci naravno, ovo je JOS UVIJEK, presudan moment u svim računicama....zato batali to o TEKTONSKIM promjenama, blamiras se....Ništa ja od toga ne dovodim u pitanje, ali to su TEKTONSKI POMACI...te maštanje da će Rusi prodavati plin, ugljen i naftu EU kao prije SVO je teži copium.
Odgovor ti je u skladu sa nick-om. To je najbitnije, mnogo time "dobivas".Pitaj komsiju jel dobio ili dobija?
Nego, ukrajinci ti droniraju po rusiji.
Pssssstttttttttttt, zujalice ti zuje po rusiji.Odgovor ti je u skladu sa nick-om. To je najbitnije, mnogo time "dobivas".
To tebi zuji od dandara koje si "dobivo".Pssssstttttttttttt, zujalice ti zuje po rusiji.
Pssssttttttttt broji zujalice pa da i nesto dobivas.To tebi zuji od dandara koje si "dobivo".
Smanji CigoMa kakvi, oslobodise sa tim skalamerijama 30% ukraine, a prva sila sveta + nato + evropa nemocni i samo gledaju
![]()
Pssssttttttttt broji zujalice pa da i nesto dobivas.
Sada moze izdrzati bez problema, izginulo ih je manje od jedan procenat ima ih jos ihahaj!Тадашња процена је била да је то замка за Русију коју ТАДА не би могли издржати, првенствено економски.
Teško, tri je minimalna posada za Black Hawk, da su hteli da provuku neke žrtve iz Ukrajine helikopter bi bio popunjen....
Da nisu ovi stradali u Ukrajini pa ih sad pisu da su bili u helikopteru u Wasingtonu ?
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera, žena bila glavni pilot: Svi nastradali u sudaru sa avionom
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...stradali-u-sudaru-sa-avionom-iznad-vasingtona
...
U Rusiji je blagostanje, sve kako je Putin obećao.U Evropi, tj na teritoriji EU ima 6.57 miliona Ukrajinaca i 2.2miliona Rusa, izvor EU komesarijat
Ukrajinci su morali u izbeglistvo jer je rat, to je jasno, pa je broj visok
Ali Rusi, pa zar ne teku med, nafta i votka u izobilju kod Putina?!
Nije to neka random Golija, Rusija je to, bajo moj
Rusofili sanjaju Rusiju svake noci, al Rusi ne bas, jer znaju sta je tamo