Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.182
Pa valjda je taj woke to protiv čega se Rusi bore, plus biolaboratoriji i tetovaže.EU parlament se nalazi u Bruxellesu.
Berlin je danas leglo woke ljevice i LGBT zajednice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda je taj woke to protiv čega se Rusi bore, plus biolaboratoriji i tetovaže.EU parlament se nalazi u Bruxellesu.
Berlin je danas leglo woke ljevice i LGBT zajednice.
Demilitarizacija Ukrajine napreduje toliko dobro da je od 2022 skočila sa 25. na 20. mjesto najjačih vojski svijeta.
Bjaaaavo Putine, super ti ide.
Nebitni su. Leglo zla je u Bruxellesu.Pa valjda je taj woke to protiv čega se Ruai bore, plus biolaboratoriji i tetovaže.
Šuba nikad ne izlazi iz mode. Klasika je vječna.Vama srecom izasla i letnja i zimska garderoba iz mode jos tokom zime 2022.![]()
Jesi, odozada.I ja sam miss svijeta na svojoj rang ljestvici.
Aha, tu se znači povijest ponavlja.Nebitni su. Leglo zla je u Bruxellesu.
Kaja bude opet pa ruski gavarila.
Nebitni su. Leglo zla je u Bruxellesu.
Kaja bude opet pa ruski gavarila.
Ukrajini je najsnažija po korupciji i potrošnji bijelog.Jesi, odozada.
Globalfirepower je najrelevantniji sajt za usporedbu vojne snage neke države.
Ali vama ravnozemljašima ništa nije relevantno, imate svoje izdvojeno mišljenje.
Budemo, čekali smo Trumpa da se dogovorimo oko plijena.Sto ne pokrenuste svo na Bruxelles? Mozda bi dosad dosli do Lisabona.![]()
Zato Zelenski odjednom pišti kako nije mislio ozbiljno kad je zabranio pregovore s PutinomDemilitarizacija Ukrajine napreduje toliko dobro da je od 2022 skočila sa 25. na 20. mjesto najjačih vojski svijeta.
Bjaaaavo Putine, super ti ide.
Povijest se uvijek ponavlja za one koji su loši đaci kao Kaja npr.Aha, tu se znači povijest ponavlja.
![]()
Pa da, uvijek postaviš maksimalne zahtjeve, a ne raspali Kijev, pa tamo bi se i moja baba ušetala, jedva čekaju da maknu kukavicu, komedijaša i ovisnika.Sto ne pokrenuste svo na Bruxelles? Mozda bi dosad dosli do Lisabona.![]()
Ruse boli neka stvar za građane Ukrajine koji su etnički Rusi, bitna samo teritorija Ukrajine ništa više.
Hitler je spašavao Studentske Nijemce kao izgovor za agresiju i aneksiju Čehoslovačke..
Zelenskij je šahista, gleda 21 potez unaprijedZato Zelenski odjednom pišti kako nije mislio ozbiljno kad je zabranio pregovore s Putinom![]()
Putina boli pedalj desno i pedalj južnije od tog džepića.Pa da, uvijek postaviš maksimalne zahtjeve, a ne raspali Kijev, pa tamo bi se i moja baba ušetala, jedva čekaju da maknu kukavicu, komedijaša i ovisnika.
Putina najviše boli to što Zelenskij ima muda veća od kompletnog Kremlja. Pospremio je botoksiranog u džepić od petstokeca
Pogledajte prilog 1676944
Sve će mi biti jasno, samo neće to što iznova i iznova dopuštaju da ih Rusi zatvore u okruženje.Front Kurakhove: Sljedeći kotao za Ukrajince...sve istočno od plave oznake potpuno je odsječeno.
Ruske oružane snage su uništile sve mostove...Ukrajinci mogu pobjeći samo plivajući ili pješke
Pogledajte prilog 1676943
Ovi Sudeti su mu provala mjeseca, ne mogu se prestati smijati.![]()
Zna li se šta su studirali?
Obicno se ne mesam ali sada moramZelenskij je šahista, gleda 21 potez unaprijed
Razumiješ tu retoriku jel tako.
Maskirovka! Sve i je i nije istovremeno, provjeri kod Agafje.
Mazohizam.Sve će mi biti jasno, samo neće to što iznova i iznova dopuštaju da ih Rusi zatvore u okruženje.
I meni je ulepšao dan.Ovi Sudeti su mu provala mjeseca, ne mogu se prestati smijati.
![]()
Zato ti živiš u DagestanuMazohizam.
Dresirao ih Zapad.
Viš da su submisivna nacija.
Nema slučajnosti. NATO je namjerno radio baze da okruži Rusiju.Vidim, naprosto čoek obožava kada mu gori Rusija.
Šta misliš, zašto mu naftna postrojenja nisu bila u plamenu prije 2022?
Neka slučajnost možda?
Pogledajte prilog 1676953