Mstislav
Legenda
- Poruka
- 67.970
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruski tenkovi i Javelin ..puno je tu dima i eksplozivno
Za ovo si zaista bio u pravu.Nisam li oduvek pisao ovde da je Tramp običan klovn? Vidite li da sam uvek u pravu?
Mos mislit kakva ga muka naterala da to napiseZa ovo si zaista bio u pravu.
Rokanje snajperom na cca 100 m, mislim da to treba zabraniti nekom konvencijom
Pojava - "I ja bih bombardovao biblioteke i spaljivao knjige kada bih mogao" - ima misljenje za konvencijemislim da to treba zabraniti nekom konvencijom
EUropljani.Da ali kao navodno "Eh Nemci dragi! Da je bilo sreće da sarađujemo."
A u stvari mrzite nas Evropljane i nazivate nas EU-robljani i slično
Imaš ti i dobrih ideja.- Oblasti koje je Rusija priključila sebi, u celini da se priznaju kao deo Rusije, bez obzira da li su trenutno neki delovi pod Ukrajincima.
- Zabrana svake vojne saradnje Ukrajine sa zapadom.
- Zabrana naoružavanja Ukrajine i posedovanje vojske brojnije od 100 000 pripadnika. Rusija vrši nadzor nad impelmentacijom.
- Slobodan prolaz Rusima do Pridnjestrovlja.
- Vraćanje statusa ruskom jeziku u Ukrajini.
- Vraćanje hramova, imovine i statusa Ukrajinskoj pravolsavnoj (pod Mosmovskom patrijaršijom).
Mislim da bi Rusija mogla da pristane na to u zamenu za trenutni mir i odustajanje od aneksije ostatka Ukrajine.
U srednjovekovnoj Srbiji (a verovatno i Hrvatskoj i Bugarskoj i Poljskoj i Rusiji) baš svake dve-tri župe (civilna podela) sačinjavale po jednu (u)krajinu (vojna podela). Ali Ukri su najspecijalniji i unikatni a Ukrajina samobitna & autohtona i jedina na svetu.На крају ће заједно да најуре западњаке из бивше Украјине, старе Рус.
Pa to cijelo vrijeme pišem, da je tupavi Putin bar znao koliko su sankcije dobre za gospodaratvo, sam bi ih sebi nabio.Budžetski prihodi Rusije na rekordnom nivou
![]()
Pa to cijelo vrijeme pišem, da je tupavi Putin bar znao koliko su sankcije dobre za gospodaratvo, sam bi ih sebi nabio.
Jel može isti graf ali u dolarima.
Ili ćemo se i dalje praviti grbavi