- Poruka
- 11.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, то је најача сцена. У том филму, ја бих био Друг Мргуд!Znas 0nu scenu iz filma "Tri karte za Holivud"?
"- Upravo smo zapoceli treci svetski rat!"
A ne bi bilo loše da Huti dobiju Iskander, onaj dometa 1000kmAko upotrebe ATACMS u Rusiji:
Prvo, sravniti Kijev, Radu i sve ostale institucije.
Sledeće, srušiti sve mostove na Dnjepru.
Ako ih to ne opameti, taktička na Javoriv.
Ukri mogu da probaju, samo sumnjam da je Mask dovoljno lud pa da veruje da bi mu ijedan satelit preživeo čak i manji EMP udar na Ukre - Starfish Prime je primer šta može da snađe Klovna i Zeleni Rajh a da i Rusi i Zapad imaju prostora za dalju i dalju eskalaciju. Prosto proglasiš stvar za probu u orbiti i Zemlja nastavi da se okreće, bez Maskovih (a i još po kojeg) satelita.Rusi će čekati Tramparu ali da li će se napad desiti pre 20 januara? Hoće li Rusi onda ipak čekati Trampa i to tolerisati?
Nije teško saznati kakve nuklearne rakete ima Amerika. Idi na Google.Jel ti Bajden rekao?
Наравно да неће бити,јер НАТО не сме да удари на Свемоћну Русију!Ništa od WW3, džaba se rusoradujete, upuvat će vam se Ptlr. ponovo
Ali to je samo delimično tačno.Zašto bi gadjali Kijev,oni su samo nebitni ,okupirani ljudi u rukama nekih drugih
Prelepa zima.
Ne znam, samo sam konstatovao da u Kremlju jos nisu izgubili zdrav razum.Pa to nas i čeka izgleda.
Pa to jeste,ali kako da dignes kad je vanredno stanje i ljudi se odvode pod okriljem noći ,nije to baš tako lako ,plus su sve žive NATO vojske tamoAli to je samo delimično tačno.
Ti okupirani Ukrajinci nisu još digli ozbiljnu bunu zbog tog svog NACISTIČKOG režima.Dakle krivi su.
a zauzvrat bi ih izraelci izgenocidisali u ime obmazdeA ne bi bilo loše da Huti dobiju Iskander, onaj dometa 1000km
Netačno.Činjenica je da se Ukrajinci bore za svoju državu Ukrajinu.
Tebi očito potpuno nerazumljivo.
A mogli su nakon 2 mjeseca ručice u zrak i reći "Mi smo Rusi, ovo je Rusija", sram ih bilo, kakvi bezobraznici.
Tako je , tvoje reči potvrđuje i gospodin Sergej Lavrov pa kaže;Руси имају Најмоћније Наоружање и ко се са њима качи не може лепо да прође!
Kazes, Rusi obrišu sa lica zemlje npr. Helsinki. Kako bi posle toga izgledao npr. S. Petersburg ? Dresden 45 …Možda Rusi,mada ne verujem da ne shvataju,da sa zapadom nema pregovora ,nema čekanja ,nema ustupaka,nema ničega ...zapad razume samo golu,surovu silu,kako u ratu ,tako i u ekonomiji,tako u svakoj drugoj oblasti
Igranje igrica i pregovori ,oni shvataju kao slabost i pripremu da vam zadaju neki udarac dok vas tako zamlacuju nekim glupim pričama (izvoz žita )
Stvar je vrlo prosta,ako ovaj rat nije namešten,kao i svi prethodni ,oružje na gotovs,ovi udare Rusiju raketama,Rusi obrišu sa lica zemlje recimo Helsinki,pa ako hoće nastavak ,onda se nastavi do uništenja celog sveta.Sve ostalo,vodi Rusiju u nestanak
Kakve odmazde? Zašto...i čime?a zauzvrat bi ih izraelci izgenocidisali u ime obmazde
Kremlj nema izbora. Cilj ovog odobrenja je da se ubije Putin.Ne znam, samo sam konstatovao da u Kremlju jos nisu izgubili zdrav razum.
Tad je preimenovana...Misliš na RSFSR jer je Ruska Federacija stvorena Decembra 1991e
Tako je.Pa nije džaba skočila za par mjesta prema tablici najjačih vojski svijeta
Tako da umjesto demilitarizacije imamo remilitarizaciju