Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.085
Zarobljeni NATO plaćenik, Poljak: ''Od hrvata do Kolumbijaca''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije jeftino... 60 rublji kapnuloEvo nama stručnjaka za ukrajinski Ustav kojo zna da je Zelenskom istekao mamdat i da je nelegalan, iako je država u ratnom stanju i izbori na okupiranim područjima su neprovedivi.
Nije te nimalo sramota blamirati se toliko jeftino?
Kad vidim tako nešto, setim se lucprdastih izjava Zaharove da neće biti SVO i da je to smešno.Pogledajte prilog 1666792
DA JE JANUKOVIĆ POČISTIO MAJDAN OVA DJEVOJKA BI DANAS BILA SA RUKAMA I NOGAMA
Ne nažalost..Ni ruski da beknes pride.![]()
kakve to veze ima sa mojom primjedbom...gledaj...svako popuštanje ima svoje posljedice...neprijatelja treba uništiti bez milosti i iščupati ga sa korjenom iz zemlje da se ne omladi...Kad vidim tako nešto, setim se lucprdastih izjava Zaharove da neće biti SVO i da je to smešno.
Ova devojka je možda te izjave slušala s nadom: "Možda stvarno neće."
Žas-u u basu.
Ne znam kome je šta zgrešila ova Srednjoškolkakakve to veze ima sa mojom primjedbom...gledaj...svako popuštanje ima svoje posljedice...neprijatelja treba uništiti bez milosti i iščupati ga sa korjenom iz zemlje da se ne omladi...
Jakuti su oni ukropistanski “Severni Koreanci”. Zeleni laže i dok sanja.
Jaguarizacija propala u pokušaju.Ne znam kome je šta zgrešila ova Srednjoškolka
Nedopustivo je da plamti rat ovako blizu našeg kontinenta EU a.k.a. rajske bašte
Devojka je bila vojnik za NATO proksija, sada je onesposobljen vojnik. Neka uživa u ostatku života, imaće dosta vremena za razmišljanje. Nažalost, neće imati para jer se proksi vojske SADa brzo prekomanduju u zaborav.Kad vidim tako nešto, setim se lucprdastih izjava Zaharove da neće biti SVO i da je to smešno.
Ova devojka je možda te izjave slušala s nadom: "Možda stvarno neće."
Žas-u u basu.
Nekrofilni erotoman je ubacio Estoniju u priču.860km mogu da prodaju samo priglupim igračima picigina
Pametniji igrači picigina znaju da od Lenjingrada do Estonije nema ni 50 km
Znači to je vaša borba, da što više tinejdžerki ima problema s nameštanjem frizure.imaće dosta vremena za razmišljanje.
Ne znam šta je pesnik hteo da kaže.Jaguarizacija propala u pokušaju.
Niko ti ne može zabraniti da kmečiš.Znači to je vaša borba, da što više tinejdžerki ima problema s nameštanjem frizure.
I to je ta vaša pobeda nad Vol Stritom, što žiteljka sovjetskog saveza ne može da zagrli majkuNiko ti ne može zabraniti da kmečiš.
Uživam gledajući vašu baštu kako propada, još ću više uživati kad uskoro krene da gori.Ne znam kome je šta zgrešila ova Srednjoškolka
Nedopustivo je da plamti rat ovako blizu našeg kontinenta EU a.k.a. rajske bašte
To je proksi vojnik za NATO, jedino što je bitno je to što je trajno uklonjena sa ratišta.I to je ta vaša pobeda nad Vol Stritom, što žiteljka sovjetskog saveza ne može da zagrli majku
да мењам мене који имам СВЕ што теби треба-са тобом, који немаш ништа?a ti josh nisi shvatio da vrednost sopstvene valute zavisi od razmene sa drugima,
ako to drugi ne priznaju (sankcije), mozes ti da proizvodis koliko hoces i da delish plate velike
kada to ne vredi nishta van.
Pravda je to što vam se proksi vojska raspada.
Duga ruka pravde..
A da malo poskoči? Možda bi pomoglo?Znači to je vaša borba, da što više tinejdžerki ima problema s nameštanjem frizure.