febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.598
Sva sreca pa je otiso u onom pravcuKamo srece da je i onaj Zivkovic otisao u Deutschland da sljaka na bausteli. Mogao je sad lijepo za bozic kuci sa hrpom gotovine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva sreca pa je otiso u onom pravcuKamo srece da je i onaj Zivkovic otisao u Deutschland da sljaka na bausteli. Mogao je sad lijepo za bozic kuci sa hrpom gotovine.
Slabo ti je to, moraš malo jače, čisto da ubediš sam sebe u ono što trkeljišešDa ne znam bolje, mislio bi da su im donirali preko tisucu leoparda, jer nam sputnjik skoro svaki da salje vijesti o najmanje jednom unistenom leopardu ili bradelyju.
Koliko su ih ono u stvarnosti dobili? 20
Nemam ja sta sebe ubijedjivati. Ukrajinci su jos uvijek u Kursku. Jedino ti moras nekako racionalizirati tu cinjenicu da bi sacuvao iluziju o Rusiji kao drugoj svjetskoj supersili.Slabo ti je to, moraš malo jače, čisto da ubediš sam sebe u ono što trkeljišeš
"prisustvo zamke na municiji"Tokom ruskih udara termobarična bojeva glava jednog od dronova nije radila.
Khokhol nije našao ništa bolje nego da ukloni bojevu glavu i pokuša da je neutrališe u skloništu, ali nije uzeo u obzir prisustvo zamke na municiji.
Savršeno, sami sebe pobiše.
![]()
Ko je rekao da nisu, i dobro je što su tamo, samo dolaze uspravno a vraćaju ih ležeći. Samo neka potrajeNemam ja sta sebe ubijedjivati. Ukrajinci su jos uvijek u Kursku. Jedino ti moras nekako racionalizirati tu cinjenicu da bi sacuvao iluziju o Rusiji kao drugoj svjetskoj supersili.
Ukri su okupirali nuklearnu silu Rusiju.Slabo ti je to, moraš malo jače, čisto da ubediš sam sebe u ono što trkeljišeš
![]()
Ukrajinski grubi neuspjeh u Kursku se nastavlja.
Rijetki i vrijedni njemački Leopard 2A6 (najnapredniji ukrajinski borbeni tenk) zajedno s T-64BV lako se uništavaju.
Kursk će biti zapamćen kao najveća strateška greška Ukrajine u ratu.
Ukri već 3 godine ne kontrolišu 30% svoje teritorije a pobeđuju u ratu. Sta ti je zapadno ispiranje mozgaRusi 5 meseci ne kontolisu deo svoje teritorije, ali ukrajinski je grubi neuspeh. Sta ti je Sputnjik logika.![]()
Povlacenje iz kijevske, hostomelske, harkovske regije i Hersona su takodjer bili ogromni strateski uspjesi po kremljobotskom narativu. Pa onda ni ove nebuloze ne cude.Rusi 5 meseci ne kontolisu deo svoje teritorije, ali ukrajinski je grubi neuspeh. Sta ti je Sputnjik logika.![]()
Ukri već 3 godine ne kontrolišu 30% svoje teritorije a pobeđuju u ratu. Sta ti je zapadno ispiranje mozga
Da zapamtiš ovo što si napisao za ubuduće,kada budeš govorio ko je okupator!Ukri su okupirali nuklearnu silu Rusiju.
Pure fact
I srpsi gastosi zaobilaze Rusiju gde struja mega jeftina. Bas su glupi, ne znaju sta propustaju.![]()
I, jel Rusija osvojila još pokoji km2 jer joj 17 meleona km2 nije dovoljno? Kako napreduje?Al se pripadnici wermaht bojne od jutros ustalasali.
![]()
Imao sam ,sad vec pokojnog poznanika koji je godinama radio u Libiji. Pricao kao Libijci foliranti,u autobusu kad vide stranca,zapuse nos kao smrde,narocito su maltrtirali crnce. Ali kad vide Ruse,momentalno se ukoce,strahopostovanje. Kao da su bogovi.Trkeljaju nesto o Libiji![]()
Treba ih denacifikovati...dajemo ti odresene ruke...ubij ih pogledom, ali onim strogim, svajcarskim...Bolje ti je da cutis
Ili i ove treba " denacifikovat"
Pogledajte prilog 1666249Pogledajte prilog 1666250
TripoliImao sam ,sad vec pokojnog poznanika koji je godinama radio u Libiji. Pricao kao Libijci foliranti,u autobusu kad vide stranca,zapuse nos kao smrde,narocito su maltrtirali crnce. Ali kad vide Ruse,momentalno se ukoce,strahopostovanje. Kao da su bogovi.
Tamo su dve vlade u Bengaziju i Tripoliju.Ne znam koja je proruska ?
солидан фактор..... ау....To samo po Sputnjiku, koji provjereno laze.
U stvarnosti, akcija bila i vise nego uspjesna. Pokazala citavom svijetu rusku nemoc, i ubrzala demilitarizaciju ruske vojske za jedan solidan faktor
Imas ti Denisa Selera, pa brini o njemu.Kamo srece da je i onaj Zivkovic otisao u Deutschland da sljaka na bausteli. Mogao je sad lijepo za bozic kuci sa hrpom gotovine.