Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.376
Tada Rusija potpisuje bezuslovnu kapitulaciju i krece raspad Rusije.Nije još, ali kao je krenulo - izgubiće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada Rusija potpisuje bezuslovnu kapitulaciju i krece raspad Rusije.Nije još, ali kao je krenulo - izgubiće.
Reci to Zivkovicu i njegovim dobrovoljcima koji ostavise kosti u Kursku. Pokoj im dusi.Znam da ti čiinjenice teško padaju, što pre shvatiš biće to lakše
Koje činjenice? Ukrajinaca ukupno u Kursku oblast nije poslato 50 hiljada, a ti pišeš kako ih je toliko poginulo. Ustvari Sputnjik piše, a ti prepisuješ.Znam da ti čiinjenice teško padaju, što pre shvatiš biće to lakše
Ne potpisuje i ne raspada se. Dovoljno će biti da se povuče u svoju Rusiju.Tada Rusija potpisuje bezuslovnu kapitulaciju i krece raspad Rusije.
Tako je, kad su pobijeni e onda niko nije poslat tamo. A pisaćete za par meseci kako se Kursk nije ni desioKoje činjenice? Ukrajinaca ukupno u Kursku oblast nije poslato 50 hiljada, a ti pišeš kako ih je toliko poginulo. Ustvari Sputnjik piše, a ti prepisuješ.
Sputnjik i činjenice![]()
Nije zabranjeno sanjati, samo nastavi, upravo traje zimski sanNe potpisuje i ne raspada se. Dovoljno će biti da se povuče u svoju Rusiju.
Rusija je ekonomski mrtav konj.Ne potpisuje i ne raspada se. Dovoljno će biti da se povuče u svoju Rusiju.
Kolega, ovdje se ne slazemo. Raspad Rusije je neminovan. Da nisu uletjeli u Ukrajinu kao muha bez glave mogli su cvstom rukom jos dugo odrzati Federaciju na okupu. Ali nakon ruske demilitarizacije, raspad Rusije postaje nemiinovan,Ne potpisuje i ne raspada se. Dovoljno će biti da se povuče u svoju Rusiju.
Vjezbaju sklekove bez ruku
Zašto leže ovi ruski marinci??
Посада ПВО система „Оса-АКМ“ групе „Дњепар“ уништила је непријатељску беспилотну летелицу на небу изнад Херсонске области
Током борбеног дежурства откривен је и уништен ваздушни циљ, који је посада идентификовала као непријатељску извиђачку беспилотну летелицу.
Мапа трошкова 100 кВ за домаћинство у земљама ЕУ на крају 2024. године
У Русији би 100 кВ на сат у просеку коштаo 4,2 евра 2024.
Размислите
![]()
https://x.com/ussrlife/status/1875150365550588184
Spada pod rubriku "Nije se desilo".
Dok je realnost da Rusija koristi upad u Kursk kao mlin za meso za neke od najboljih ukrajinskih i međunarodnih trupa
- Ukrajina je tokom vojnih operacija u Kursku izgubila više od 43.310 vojnika, 253 tenka, 194 borbena vozila pešadije, 135 oklopnih transportera, 1.315 borbenih oklopnih vozila i 1.174 vozila. Pored toga, navodi se da su ruske snage uništile oko 324 artiljerijska oruđa, 42 bacača višecevnih raketnih sistema, uključujući 11 HIMARS-a i šest MLRS-a koje su isporučile SAD, 13 lansera protivvazdušnih raketa i sedam transportnih i utovarnih vozila, između ostalog.
Područje okupirano od strane ukrajinskih trupa postepeno se smanjuje, pri čemu je manje od polovine prvobitno zauzete teritorije i dalje okupirano od strane Ukrajine, dok je jedino „veće“ naselje koje su ukrajinske trupe uspele da zauzmu, Sudža, imalo predratno stanovništvo od nešto više od 5.000
U suštini – upad na Kursk je totalna katastrofa za Ukrajinu
Opaaaaaa Đurđo, eto tačno kako sam naveo. Ovi dovlače sve i svašta, Rusi čekaju i tamane. Rusima sve dodje na tacnu.
Dok je realnost da Rusija koristi upad u Kursk kao mlin za meso za neke od najboljih ukrajinskih i međunarodnih trupa
- Ukrajina je tokom vojnih operacija u Kursku izgubila više od 43.310 vojnika, 253 tenka, 194 borbena vozila pešadije, 135 oklopnih transportera, 1.315 borbenih oklopnih vozila i 1.174 vozila. Pored toga, navodi se da su ruske snage uništile oko 324 artiljerijska oruđa, 42 bacača višecevnih raketnih sistema, uključujući 11 HIMARS-a i šest MLRS-a koje su isporučile SAD, 13 lansera protivvazdušnih raketa i sedam transportnih i utovarnih vozila, između ostalog.
Područje okupirano od strane ukrajinskih trupa postepeno se smanjuje, pri čemu je manje od polovine prvobitno zauzete teritorije i dalje okupirano od strane Ukrajine, dok je jedino „veće“ naselje koje su ukrajinske trupe uspele da zauzmu, Sudža, imalo predratno stanovništvo od nešto više od 5.000
U suštini – upad na Kursk je totalna katastrofa za Ukrajinu
Da, ja ne znam zasto ih ne puste dalje prema Moskvi. Bili bi jos bolje pozicionirani na tacni.Opaaaaaa Đurđo, eto tačno kako sam naveo. Ovi dovlače sve i svašta, Rusi čekaju i tamane. Rusima sve dodje na tacnu.
Ne bi ja ni žurio da ih proteram iz Kurska
Kamo srece da je i onaj Zivkovic otisao u Deutschland da sljaka na bausteli. Mogao je sad lijepo za bozic kuci sa hrpom gotovine.I srpsi gastosi zaobilaze Rusiju gde struja mega jeftina. Bas su glupi, ne znaju sta propustaju.![]()
Pa i ovo je dovoljjno. Ruski mlin samo melje meljeDa, ja ne znam zasto ih ne puste dalje prema Moskvi. Bili bi jos bolje pozicionirani na tacni.
NOT.
Da ne znam bolje, mislio bi da su im donirali preko tisucu leoparda, jer nam sputnjik skoro svaki da salje vijesti o najmanje jednom unistenom leopardu ili bradelyju.![]()
Ukrajinski grubi neuspjeh u Kursku se nastavlja.
Rijetki i vrijedni njemački Leopard 2A6 (najnapredniji ukrajinski borbeni tenk) zajedno s T-64BV lako se uništavaju.
Kursk će biti zapamćen kao najveća strateška greška Ukrajine u ratu.