- Poruka
- 276
Zatim rejtuj moj aktivizam protiv AsadaHau yes nou... Da nije tebe beli Obama ne bi postojao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatim rejtuj moj aktivizam protiv AsadaHau yes nou... Da nije tebe beli Obama ne bi postojao...
Kad ono i posle Asada Asad...Zatim rejtuj moj aktivizam protiv Asada
Jel to onaj što tvrdi da u Borči, Krnjači i Altini žive vehabije koji regrutuju radnike Gradske čistoće?Šta znam ja, Darko Trifunović doktor bezbednosti kaže da je Kina recimo
Zašto je nemoguće da neko poziva u jedinu tačnu religiju?Jel to onaj što tvrdi da u Borči, Krnjači i Altini žive vehabije koji regrutuju radnike Gradske čistoće_
Pitala sam te jel to taj strucnjak za bezbednost. Molim potvrdu.Zašto je nemoguće da neko poziva u jedinu tačnu religiju?
Naravno, šta mu fali. On je svestan ruske pretnje našem naroduPitala sam te jel to taj strucnjak za bezbednost. Molim potvrdu.
Jel to isti koji je 2002. objavio "Izvestaj o slucaju Srebrenica - I deo" negirajuci masakr? Vidim da znas dosta o njemu, zato te pitam, ne zameri.Naravno, šta mu fali. On je svestan ruske pretnje našem narodu
Ih, kad bismo za tvog Aljeka vadili šta je radio, ma i 2008, bilo bi "Joj Joj Ipak stavite malo pene za brijanje, nisam baš iz Crne Gore nego iz okolice."Jel to isti koji je 2002. objavio "Izvestaj o slucaju Srebrenica - I deo" negirajuci masakr? Vidim da znas dosta o njemu, zato te pitam, ne zameri.
Ne razumem kako mozes biti na strani coveka koji je, po sopstvenim recima, planirao teroristicki napad u Americi u vreme NATO bombardovanja?Ih, kad bismo za tvog Aljeka vadili šta je radio, ma i 2008, bilo bi "Joj Joj Ipak stavite malo pene za brijanje, nisam baš iz Crne Gore nego iz okolice."
Pitala sam te jel to taj strucnjak za bezbednost. Molim potvrdu.
Ima i Trifke svoje devijacije, recimo veruje da je spasenje u Krstu časnomNe razumem kako mozes biti na strani coveka koji je, po sopstvenim recima, planirao teroristicki napad u Americi u vreme NATO bombardovanja?
Zameras "Aljeku", ali si Trifunovicu oprostio.
Jel obavljas 5 namaza dnevno?Ima i Trifke svoje devijacije, recimo veruje da je spasenje u Krstu časnom
Rusi ne misle, Putin za njih misli..Pročitaj onaj tekst što sam juče objavio,da vidiš šta Rusi misle o zapadu.Bacili su rukavicu u lice zapadnom ološu ima već par dana(kada ih je Putin pozvao da izaberu metu u Kijevu i da se takmiče sa Orešnikom) a ovi se nešto umusili,ćute.
Možeš obrnuti redoslijed sve se svodi na jedno.Mda, bila je katastrofa,pa raspad, pa onda poraz, sada je vec Pirova pobeda...dolazite poznaniju prava
Ne bi bilo lose da i ti imas nekog takvog.Rusi ne misle, Putin za njih misli..
Kako to izgleda vidimo.
Bože sačuvaj nas diktatora punih kompleksa..Ne bi bilo lose da i ti imas nekog takvog.
Redosled je prikaz "evolucije" vaseg vidjenja sukoba. I tu nije kraj. Evolucija je proces koji teeečeee....Možeš obrnuti redoslijed sve se svodi na jedno.
Velika greška botoksiranog patuljka i svite oko njega.
Promašeni vojni pohod koji će Ruse i Rusiju koštati u budućnosti.
...i kuge...i...Bože sačuvaj nas diktatora punih kompleksa..
Kao i NATO za tebe...u cemu je razlika?Rusi ne misle, Putin za njih misli..
Kako to izgleda vidimo.
„Поштовани грађани Русије! Драги пријатељи!“: Нова година је стигла у Русију, честитао је Путин становницима Камчатке
E ako je po tvojim postovima onda propada sigurnoRusija nestaje sa stranica vremena
I sve to zahvaljujući mojim postovima ovde, počevši od 2012
Pa da, ja zaista verujem u slanje mržnje bežičnoE ako je po tvojim postovima onda propada sigurno
Šta mi napriča..Kao i NATO za tebe...u cemu je razlika?