Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.947
јагуаризам на делу! Неко паметан га је посаветовао да мало маскира свој стил, да сакрије бруку форума са стотинама трајних банова, али задах не може да сакрије. Јаче је од њега.Tako je, rasizam na delu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јагуаризам на делу! Неко паметан га је посаветовао да мало маскира свој стил, да сакрије бруку форума са стотинама трајних банова, али задах не може да сакрије. Јаче је од њега.Tako je, rasizam na delu![]()
Pirova pobjeda za nekad drugu vojsku na svijetu..
Hvala takođe. Peta godina dvodnevne operacije biće gejm ćejnđer i konačno ćete ući u plast sena nadomak SudžeKoja vodi btiku protiv zapadnog sveta....zelim vam sve najbolje u novoj godini i da nastavite da ovako napredujete![]()
To je neobjašnjiv fenomen, ukri pobeđuju a svaki dan gube teritorijeNapredovanje...unazad![]()
Pročitaj onaj tekst što sam juče objavio,da vidiš šta Rusi misle o zapadu.Bacili su rukavicu u lice zapadnom ološu ima već par dana(kada ih je Putin pozvao da izaberu metu u Kijevu i da se takmiče sa Orešnikom) a ovi se nešto umusili,ćute.Pirova pobjeda za nekad drugu vojsku na svijetu..
Mda, bila je katastrofa,pa raspad, pa onda poraz, sada je vec Pirova pobeda...dolazite poznaniju pravaPirova pobjeda za nekad drugu vojsku na svijetu..
Ko je sada na drugom mestu?Pirova pobjeda za nekad drugu vojsku na svijetu..
Pitaj slobodno ko je na 11, pošto ni tamo nisteKo je sada na drugom mestu?
Šta ima novo kod baba u crnom?Koliko stanovnika ste izgubili aneksijom Kursk Oblasti
Pa, ko je na drugom mestu? Covek te lepo pitao.Pitaj slobodno ko je na 11, pošto ni tamo niste
Šta znam ja, Darko Trifunović doktor bezbednosti kaže da je Kina recimoPa, ko je na drugom mestu? Covek te lepo pitao.
Uskoro će natoukri biti endemska vrsta jer se previše hrane lešnicima.Sećaš se kako su i 1945. jurišali desetinama miliona osoba na mitraljesku vatru
Slično su i pazderani Briksa puštali decu da trče po minskim poljima Iraka
Zbog te tehnike ratovanja, rusija ima znatno više palih boraca i borkinja
Rusija nestaje sa stranica vremenaUskoro će natoukri biti endemska vrsta jer se previše hrane lešnicima.
Po NATO zemljama. Švedi već kupuju grobna mesta masovno.Ko jos gleda linije fronta,uskoro sledi opsta mobilizacija ukrajine![]()
Garant...Rusija nestaje sa stranica vremena
I sve to zahvaljujući mojim postovima ovde, počevši od 2012
Pa u to vreme niko nije pisao protiv RusijeGarant...
Hau yes nou... Da nije tebe beli Obama ne bi postojao...Pa u to vreme niko nije pisao protiv Rusije
Snagom volje, poslata im je negativna energija od moje tastature, i sada su kaputt