za mesec-dva ima da nauci ruski kao da mu je maternji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za mesec-dva ima da nauci ruski kao da mu je maternji
Znaci nije Putin. Pa jel jeste ili nije? Zasto se ti ne dogovoris sam sa sobom pa da nam kazes?fizicki da, ali psihicki je mrtav najmanje 11 godina
Niko nije toliko pametan kao ti. Najpametnija pametnice, od svih pametnica. Mazimo te po tvojoj prepametnoj glavici. Mene je prosto sramota koliko si ti pametan...Ček da stavim ovo u popis tvojih najgenijalnijih postova.
Mogu i ja probati?
Ne lupetati.
Kako mi ide?
Nešto čisto sumnjam da mu poslije one posljednje rečenice " Gasi kameru, dosta je bilo gluposti" drže kurs ruskog !za mesec-dva ima da nauci ruski kao da mu je maternji
egzotican ulov
A vidi mudrog Rusa, prošverca BMW sedmicu i servisira ga kod lokalnog Ivana u garažie ma gle , kao nisu znali
dakle 100 skupocenih BMV je isporuceno Rusiji i kao sada je otkriveno i otpustili nekoga jadnka kao da je odgovoran
BMW faces fallout after illicit car shipments to Russia
Pogledajte prilog 1661165
Although it is prohibited, over 100 BMW cars were sent from Germany to Russia. The company is taking action, including against employees, reports Deutsche Welle.
The Munich-based car manufacturer BMW discovered irregularities related to the export of cars to Russia. According to the company's statement, the practice was uncovered by internal audits. Further sales of cars have been halted.
The BMW Group announced its decision to terminate the employees primarily responsible for the situation.
In doing so, the company confirmed reports by Business Insider. According to the service's information, more than 100 high-quality vehicles were shipped from the BMW plant in Hanover to Russian customers.
Ne znaš koji djeluje inteligentnije
Auuu Đuro...Imas podrsku od mene kad kazes nesto sto odgovara istini
Sto ne hapse ovu sotonu?Istruleli su iznutra i cela ta iluzionistička kuća od karata se raspada.
Ne bi ta u Rusiji puno trajala..Sto ne hapse ovu sotonu?
Tako i treba za izdajnike i lopove.Ne bi ta u Rusiji puno trajala..
Prozor ili čaj svejedno je.
Srbin poreklom ali US scientist, jbg to je cinjenica.Da,ali,kada se pita ko je izmislio naizmeničnu struju kažemo Tesla a retko kada Srbin.Znači,nije je izmislio Amerikanac nego SRBIN.Evo ti je jedan primer kako se gaji guja u nedrima i kako neko ko je doktor nauka i glumi Srbina priča gluposti i omalovažava rad našeg genija.Nastavak sledi...
Прву комерцијалну мрежу за пренос електричне енергије је развио Томас Едисон крајем 19. века користећи једносмерну струју. Због тога што је наизменична струја много погоднија за пренос и дистрибуцију од једносмерне, данас скоро сви системи за пренос електричне енергије користе наизменичну струју, према идеји и реализацији Николе Тесле.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zasto-nikola-tesla-nije-stvorio-naizmenicnu-struju/
Nastavak nekritičke mitske interpretacije prošlosti genija iz Smiljana
Zašto Nikola Tesla nije stvorio naizmeničnu struju
Zoran Stokić18.03.2013. 19:26![]()
„Ime Nikole Tesle prvenstveno se vezuje za pronalazak naizmenične struje, ili AC, kao najefikasnijeg i najbezbednijeg načina prenosa električne energije“ – kaže u jednom intervjuu Vuk Jeremić, fizičar, naš đak sa Kembridža. Nažalost, to je apsolutna neistina! A zašto Tesla nije stvorio naizmeničnu struju? – Razlog je isti onaj zbog kojeg bismo se mogli upitati i zašto Tesla nije stvorio teoriju relativnosti ili kvantnu hipotezu.
Super,evo i ja sam pronašao jedan tekst.
Pa eto...I to je revidiranje istorije na neki način.Kako nije stvorio kad je razvio sistem prenosa elektricne energije naizmenicnim putem, Nikola Tesla je stvorio taj sistem.
To znači da je taj put potpuno neupotrebljiv.Rusi su jos oko 300 m udaljeni od glavnog puta za snabdevanje Velike Novoselke
Топовско месо мораће да плаћа више и јаче...Ko ono bese kacio od hrvata da Tramp trazi da se poveca izdvajanje za vojsku na 5%.
I jos se radovao i eto kako ce ne znam sta bude od toga.
U stvarnosti samo 11 od 32 clana pakta izdvaja 2% budzeta.
Ni do 2% nisu stigli.
E Hrvatska 1,79%, iza Crne Gore i Makedonije. Bruka.
https://www.blic.rs/vesti/svet/nato...a-ovo-moze-da-izazove-kolaps-alijanse/dke5p9n
Zemlje članice koje ne ispunjavaju postavljeni cilj od 2% su:
- Francuska (1,90%)
- Crna Gora (1,87%)
- Severna Makedonija (1,87%)
- Bugarska (1,84%)
- Hrvatska (1,79%)
- Albanija (1,76%)
- Holandija (1,70%)
- Norveška (1,67%)
- Danska (1,65%)
- Nemačka (1,57%)
- Češka (1,50%)