Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Portugal has ordered 12 A-29N Super Tucano aircraft from Brazilian manufacturer Embraer, in a deal valued at 200 million ($210 million).​

“This acquisition reflects Portugal’s commitment to modernizing its Air Force with a versatile and proven aircraft, ideally suited for Advanced Pilot Training, Light Attack, Close Air Support (CAS) and Intelligence, Surveillance, and Reconnaissance (ISR) missions,” said Embraer.
1734552880680.png

1734552917923.png

Korupcija (lat. corruptus – potplaćen) ili podmitljivost u pravnom smislu kazneno djelo zlouporabe povjerenja ili dužnosti koju se obnaša u upravi, sudskoj vlasti, gospodarstvu, politici, školstvu, kulturi i umjetnosti te u negospodarskim subjektima ili organizacijama, radi stjecanja materijalne ili nematerijalne koristi na koju nema pravnu osnovu.

Nisi ti baš najoštriji nož u ladici
Sada kad si lepo napisao definiciju korupcije (mada ima mnogo boljih definicija, nisi se bas potrudio), objasni mi kako si doveo u vezu Uzbekistanca i korupciju? Mogu navesti i tvoj post.
Rado bih ti odgovorila na ovo o ostrom nozu, ali traje post, pa cu to hriscanski preskociti.

Poslednja izmena:
Daš mu lovu da ti pogoduje.
Npr, trebam kupiti kamione hladnjače, a tip me podmaže da uzmem njegove. U kojem svijetu ti živiš? Koreja, ona nejužna?
Ala si ti nemač pojma :eek: Kako neko može da te podmiti ako si fizičko lice čoveče?To je tvoja volja od koga ćeš nešto da kupiš jer kupuješ za svoje a ne za potrebe firme.

Zar nije blasfemija da mi stanovnici države, gdje pravomoćno osuđena politička stranka za zločinačko udruživanje upravlja državom, i čiji ministri padaju ko lišće u jesen zbog progona europskih istražitelja upravo zbog korupcije i pronevjere europskog novca, govorimo o nečijoj tuđoj korupciji?

Pa mi smo masteri korupcije.
Nitko nije ni blizu Rusiji.
Možda Nigerija, ali sumnjam.

Portugal has ordered 12 A-29N Super Tucano aircraft from Brazilian manufacturer Embraer, in a deal valued at 200 million ($210 million).​

“This acquisition reflects Portugal’s commitment to modernizing its Air Force with a versatile and proven aircraft, ideally suited for Advanced Pilot Training, Light Attack, Close Air Support (CAS) and Intelligence, Surveillance, and Reconnaissance (ISR) missions,” said Embraer.
Lepa igračka nema šta.Za ljubitelje nisu mogli bolji da konstruišu.

Korupcija (lat. corruptus – potplaćen) ili podmitljivost u pravnom smislu kazneno djelo zlouporabe povjerenja ili dužnosti koju se obnaša u upravi, sudskoj vlasti, gospodarstvu, politici, školstvu, kulturi i umjetnosti te u negospodarskim subjektima ili organizacijama, radi stjecanja materijalne ili nematerijalne koristi na koju nema pravnu osnovu.

Nisi ti baš najoštriji nož u ladici
Ovom si porukom sam sebe pokopao.Ne moraš više ništa da pišeš.Volimo i mi tebe,super si :D

Samo ti kači otvaranja pogona zastarelih tehnologija na lokalnom nivou
Da vidimo malo globalni nivo, gde se nalaze kad se uporede sa Kinom
2007. godine od 64 kritične tehnologije, Amerikanci su bili lideri u 60, davno prošlo vreme.
Sada su Kinezi lideri u 57 grana od 64, a uskoro u svih 64 koje se boduju

The US led in 60 of 64 critical technologies in 2007, now China leads in 57 and the US leads in 7–a stunning shift of leadership from the US to China:

GfCxYZPbsAA0K2h
A Rusi nam stoje kako

Jel terorizam ruska vojska u Ukrajini, bez objave rata? O čemu pričaš? Okupatora se uništava bilo kada, bilo kako, bilo gdje, ništa od toga ne može biti terorizam.
А Израелска у Сирији, без објаве рата? Или ту ипак важе нека друга правила? :mrgreen:

Бивши саветник генералног секретара УН Михаел фон дер Шуленбург:
„Увек смо мислили да Русија није чак ни држава. Говорили смо: Русија је бензинска пумпа. И рекли смо све те гадне ствари о Русији. А сада Русија добија рат, а ми га губимо.

Ruska pumpa jaca od NAFO rezervoara....

Jel se ti to zajebavas? ..Advanced Pilot Training za sta ?..za zaprasivanje komaraca 🤣🤣🤣..Jesi li ti uopšte video o kom tipu aviona se radi ..
Evo ovde da ti dočaram
Screenshot_20241218_222437_Chrome.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back