Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stalni ruski predstavnik u UN-u Vasilij Nebenzja rekao je da Rusija ne prihvaća nikakve scenarije za zamrzavanje rata, a Moskva mirovne inicijative Zelenskog smatra pokušajem kupnje vremena za intenziviranje borbe protiv Rusije. Dodao je da je Rusija spremna razgovarati s onima koji 'prihvaćaju realnost'.

A realnost je da mu Ukri rokaju generale 7 km od Kremlja. I još jedne realnosti nije svjestan, a upoznat će je kada Trump krene sa svojim mandatom.

U čemu je fora a tim siročićima iz DNR Koreje: nikome nije u interesu da se živi vrate. Ukrima nije u interesu zato jer pucaju na njih, Putinu nine u interesu jer će se drug Kim naljutiti šta mu vraća poklon, a drugu Kimu nije u interesu zato jer bi dobio opasan presedan, Koreanca koji je vidio nešto osim njegove veličanstvene države. Pa čak i da je vidio ultimativni odron poput Rusije - sasvim dovoljan razlog da mu stolar kroji civilku.

Misliš?
Darija Dugina i posle nje dugačak niz atentara i drugih terorističkih akata, kao npr. Krokus, je prošao bez reakcije i adekvatnog odgovora.
Zato im se i dešava ovo.
posle spaljivanja Rusa u Odesi i izostanka brutalne kazne, nema nikakve crvene linije...imam utisak, da roknu i Putina, nista se ne bi dogodilo...Sojgu bi verovatno poslao neku poruku i to je to...

Misliš?
Darija Dugina i posle nje dugačak niz atentara i drugih terorističkih akata, kao npr. Krokus, je prošao bez reakcije i adekvatnog odgovora.
Zato im se i dešava ovo.
A vidiš, ja mislim da im se ovo dešava jer su odlučili uništavati Ukrajinu i ubijati Ukrajince.
Zašto taj general nije smaknut npr. 2019-te? Imaš neko logično objašnjenje?

Na krive su se namjerili, mogli su to shvatiti 30.2.2022. pa su se mogli izvući podvijena repa. Ali sada će biti itekako bolno za sirote Ruse. Skoro da ih žalim, a onda se sjetim da su sami birali svoju sudbinu.

GfBEPeSXQAAAd1R

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back