Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 29.540
Tako je, dobiće i oni svog Kadirova da ih podigne kao ruskog saveznika, ili će tiho nestati.Империја је на примјеру Чечена показала
да је способна да преуми смртне непријатеље.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, dobiće i oni svog Kadirova da ih podigne kao ruskog saveznika, ili će tiho nestati.Империја је на примјеру Чечена показала
да је способна да преуми смртне непријатеље.
Rusija će izgraditi nove kuće i stanove pa će oni živeti kao građani Rusije, mnogo kvalitetnije nego do sada. Ovi drugi mogu da mrze koliko hoće ali nikada više neće predstavljati pretnju po Ruski narod.porodice onih cije su kuce unistene i porodice onih koji su ostali bez udova ce kriviti zelenskog i nato, ali ce najvise kriviti ruse.
jerbo, u ukraini ucestvuju ukropi koji su silom mobilisani, a sa druge (ruske) strane placenici
*jedan ratuje jer je pokuljen sa ulice a drugi jer je ugovorac
USA je ulagala previše novca a EU mamila šargarepom, sada je sve drugačije.sta je Kremlj uradio povodom toga...kakve preventivne mere je preduzeo da to spreci...cime se bave ruske obavestajne sluzbe
Težak udarac za Nemačku: Sprema se raspad?
Najveća nemačka kompanija za proizvodnju čelika, Tisen Krup, planira ukidanje oko 11.000 radnih mesta, a jedan pogon bi trebalo da bude zatvoren. To nije težak udarac samo za radnike...
Мирно спавај нано све је закључано!![]()
To je skoro jučerovo je vest iz 2022ge![]()
Ništa. Uzalud se nadaš.ko zna sta rade ovakvi ruskim vojnicime....
Vremeplov nas je vratio čak 7 godina unatrag, u daleku 2022.2022 su rusi najvise napredovali u svojoj istoriji, stigli sa oklopnim armijama na 10 kilometara od centra kijeva, spustili diviziju specijalaca na kijevski aerodrom i zauzeli vise od 45% ukrajinske teritorije
danas kontrolisu oko 22% teritorije i nema ih nioko kijeva n na kijevskom aerodromu
(a i fali im i mali deo rusije)
tako da ova vest je definitivno iz 2022ge
dok je putin jos uvjek bio okruzen radosnim prigozinom, sojguom, medvedevomVremeplov nas je vratio čak 7 godina unatrag, u daleku 2022.
Rusi nemaju spolNišta. Uzalud se nadaš.
Ruski vojnici preferiraju suprotni spol.
nista cudno, hoce jednu ujedinjenu ukrajinsku crkvu, da li to tako moze videcemo.Зеленски је, за твоју информацију, забранио канонску Украјинску Православну Цркву!
Imaju lopate.Rusi nemaju spol
Misliš dok je Putin bio živ.dok je putin jos uvjek bio okruzen radosnim prigozinom, sojguom, medvedevom![]()
ja mislim na tebe <3Misliš dok je Putin bio živ.
Imaš ti drugih briga..pusti meneja mislim na tebe <3
ti mi nisi briga....Imaš ti drugih briga..pusti mene
Svako zasto ima svoje zatoКо ли је онда направио Мајдан? Ванземаљци? Ко је укинуо Руски језик у Украјини? Марсовци можда? Да не набрајам даље. И оволико је довољно да сруши никакве теорије од умишљених теоретичара.