KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 39.768
Još jedno rusko mjesto dočekalo slobodu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ohohoooooooja mislim na tebe <3
Daj da čujemo zašto,ko,kako?Svako zasto ima svoje zato
evo, imas snimke is kurske regije. vecina kuca sa salonit plocama. a to ti govori dovoljno kako je do jaja standard.Ниси погледао видео да би схватио да је у питању иронија, снимак је постављен да видиш као изгледа неко удаљено село/град, пошто тврдиш да се не обраћа пажња на удаљену провинцију. Гледају да се подигне стандард колико могу, иако нису богати и живе скромно. Цијене основних животних потреба као што је становање и храна су им приступачне.
Moram da te upitam kad si poslednji put bio u Rusiji? Ako nisi bio u poslednjih 15 godina, molim te da tvoju tvrdnju o 70% kuca prekrivenih salonit plocama, potkrepis dokazom.mogla bi rusija da krene onda i u staroj rusiji da gradi nove kuce i stanove. a ne da 70% kuca bude prekriveno salonit plocama.
zapravo, to je mogla od 2000te da radi a opet nije
evo, imas snimke is kurske regije. vecina kuca sa salonit plocama. a to ti govori dovoljno kako je do jaja standard.
*a necemo da zalazimo odakle i koliko sam upoznat sa ruralnom (i ne samo ruralnom) rusijom.
regije gde se crpi gas, nafta i ostala rudna bogatsva bi mogli da imaju standar emirata, ai dalje su kuce sa salonit plocama.
istina, ima 13 godina kako nisam bio proputovao rusiju vozom. i moguce je da se sve izgradilo u stilo beograda na vodi.Moram da te upitam kad si poslednji put bio u Rusiji? Ako nisi bio u poslednjih 15 godina, molim te da tvoju tvrdnju o 70% kuca prekrivenih salonit plocama, potkrepis dokazom.
Да, али:
The current president, Salome Zourabichvili, has refused to acknowledge the election results, declaring she will continue to see herself as the “President of Georgia” and will not relinquish her position.
----
Хуан Гаидо оснива мушкоженски фудбалски клуб састављен од "признатих" предсједника.
a tezak je zivot zbog sake pojedinaca. kako u srb,rus ukrTežak život od čoveka pravi vrednog čoveka, lak život od čoveka pravi lenjeg čoveka ili bolje reći majmuna.
i to sada opravdava tesko stanje u rusiji?Pa i za USA se tvrdi da imaju dobar standard a žive u daščarama.Nemaju ni ogradu ispred kuća.
Ниси погледао видео да би схватио да је у питању иронија, снимак је постављен да видиш као изгледа неко удаљено село/град, пошто тврдиш да се не обраћа пажња на удаљену провинцију. Гледају да се подигне стандард колико могу, иако нису богати и живе скромно. Цијене основних животних потреба као што је становање и храна су им приступачне.
Uvijek se može vratiti raditi u NATO...Да, али:
The current president, Salome Zourabichvili, has refused to acknowledge the election results, declaring she will continue to see herself as the “President of Georgia” and will not relinquish her position.
----
Хуан Гаидо оснива мушкоженски фудбалски клуб састављен од "признатих" предсједника.
Povuci paralelu jbg.Nije to argument nego činjenica.Za USA se tvrdi da je ekonomska sila a žive u daščarama.Ti omalovažavaš Rusiju i govoriš kako njeni stanovnici žive u objektima pokrivenim pločama.Kinezi opet,iako ekonomska sila,još uvek zobaju pirinač.Gde žive Japanci?Koja je veza između standarda i ovoga što sam napisao?U tim zemljama je tako,to je deo njihove tradicije.i to sada opravdava tesko stanje u rusiji?
koji ti je ovo sad argument?
ZNAM DA JE DEO TRADICIJE DA SAKA BOGATIH IZRABLJUJE VECINOM SIROMASNE.U tim zemljama je tako,to je deo njihove tradicije.
Gde?ZNAM DA JE DEO TRADICIJE DA SAKA BOGATIH IZRABLJUJE VECINOM SIROMASNE.
evo, imas snimke is kurske regije. vecina kuca sa salonit plocama. a to ti govori dovoljno kako je do jaja standard.
*a necemo da zalazimo odakle i koliko sam upoznat sa ruralnom (i ne samo ruralnom) rusijom.
regije gde se crpi gas, nafta i ostala rudna bogatsva bi mogli da imaju standar emirata, ai dalje su kuce sa salonit plocama.
Srbija, rusija,ukraina...
istina, ima 13 godina kako nisam bio proputovao rusiju vozom. i moguce je da se sve izgradilo u stilo beograda na vodi.
ali dron snimci iz belgorodske,kurske i rostovske oblasti deluju kao i bilo koja iz ukraine.
ne kazem da je fasada i krov merilo standarda, ali razumes ti sta sam hteo reci![]()
i sta ovo dokazuje?
momenti su stari, sada izlaze na površinuOhohoooooooOvo neki novi momenti na forumu
![]()