Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.622
7-10:1?A SADA JE 7-10:1
Tačan odgovor je 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7-10:1?A SADA JE 7-10:1
И даље се боре за сеоске трафо станице
7-10:1?
Tačan odgovor je 3
Руски тенкови на Дунаву, живи били па видели!Razumem ja vas gospodo NATOfili. Sirija vam je uteha jer gubite rat za istocnu Evropu od Rusije
Kad vas Rusija satre u Ukrajini krece sledece oalobadjanje Rumunije, Moldavije, Bugarske i naravno Srbije
To je najavio Aleksandar Dugin
Tolika je panika danas medju vama da osnovne demokratske principe krsite, ponistavate izbore samo da bi sprecili volju naroda Rumunije koji na vlasti zeli coveka koji zeli bliske odnose Rumujije i Rusijs
šta će rusi na radioktivnom području...Руски тенкови на Дунаву, живи били па видели!
Проћи ће, ући на Балкан, ослободити Косово, Крајину, присајединити нам Црну Гору и Републику Србску!šta će rusi na radioktivnom području...
Ziv mi ti ali to neces videti.Руски тенкови на Дунаву, живи били па видели!
Већ чујем звукове козачких јединица!Ziv mi ti ali to neces videti.
Lagano zaboravljas hladni rat konstantno, Amerika je uništila tu zemlju i rasparcala je, ja jos nisam video poraz Amera od Rusa, sam Hitler je mala maca kao i cela Evropa za Ameriku( nije Hitler imao saveznike u vidu Britanije i Fr).Хитлер је био надомак Москве, сви су мислили да су Руси пали.
Па знамо остатак историје.
Не буди дефетиста, Руси ће сигурно победити, то је аксиом!
Бићеш у прилици и то да видиш.ja jos nisam video poraz Amera od Rusa,
zašto bi to radili...pa to će sve srbi sami učiniti nakon što zapadna evropa i USA budu poharane nuklearnim udarima...zar ne?...nego jesi li spremio zalihe za tri dana?Проћи ће, ући на Балкан, ослободити Косово, Крајину, присајединити нам Црну Гору и Републику Србску!
Срби и Руси ће заједно. Као и увек у прошлости.zašto bi to radili...pa to će sve srbi sami učiniti nakon što zapadna evropa i USA budu poharane nuklearnim udarima...zar ne?...nego jesi li spremio zalihe za tri dana?
Živiš u snovima, Rusija ekonomski je totalno stura, ljudi koji su ovde došli nakon 2014 i Krima su mi jos tad pričali da je u Rusiji situacija trula do krajnjih granica i da se demokratija ne vidi ni u tragovima, dok 90-tih slobode su bile mnogo veće, pa i krajem 80-tih.Бићеш у прилици и то да видиш.![]()
Ако избије, неће нико да нагрне а и неће бити никог да даје дозволе,nego ako izbije nuklearni rat a u srbiju nagrnu državljani njemačke srpskog porjekla...hoće li im srbija dozvoliti ulaz imajući na umu ograničenost strateških rezervi...
Neće izbiti.nego ako izbije nuklearni rat a u srbiju nagrnu državljani njemačke srpskog porjekla...hoće li im srbija dozvoliti ulaz imajući na umu ograničenost strateških rezervi...
Време ће показати ко од нас двојице живи у сновима.Živiš u snovima, Rusija ekonomski je totalno stura, ljudi koji su ovde došli nakon 2014 i Krima su mi jos tad pričali da je u Rusiji situacija trula do krajnjih granica i da se demokratija ne vidi ni u tragovima, dok 90-tih slobode su bile mnogo veće, pa i krajem 80-tih.
Ustati pa reci MIHAIL GORBACOV
šta kaže alija...rata neće biti...joj ljudi jel ste naivni...kada se samo sjetim 1913. ista mantra.Neće izbiti.
Neće biti ništa.šta kaže alija...rata neće biti...joj ljudi jel ste naivni...kada se samo sjetim 1913. ista mantra.
Ti živiš, ja znam da su svi bagra i nista me vise ne čudi, ali ti braniš i relativizujes Ruse u svakoj situaciji, jednostavno sam sebi ne možeš priznati da tamo vlada vojna hunta.Време ће показати ко од нас двојице живи у сновима.
opet neke vase nato bajke u kojim zivite proci cete kao i hitler i njegove fantazmagorijeTi živiš, ja znam da su svi bagra i nista me vise ne čudi, ali ti braniš i relativizujes Ruse u svakoj situaciji, jednostavno sam sebi ne možeš priznati da tamo vlada vojna hunta.
Da Putin prizna grešku, prizna poraz ili bilo šta drugo, ovde bi pojedinci govorili kako sahista namesta zapad i da su legli na rudu...
Treba gledati ekonomsku korist našeg naroda, to se može dobiti od Evrope i dobija se, sve drugo me ne interesuje, ali da podržavam diktatora koji tlaci slabijeg e to ne mogu nikad...
Проћи ће, ући на Балкан, ослободити Косово, Крајину, присајединити нам Црну Гору и Републику Србску!
Da tamo se najbolje vidi min 800k vojnika guraju ofanzivu vec 10-12meseci na frontu od 1500-1600km ..Jest da ti ne razumeš potrošnju svega kod ofanzivnih dejstava ali eto ti malo da razmislis pre sledećeg izletanjanjihova logisticka sposobnost najbolje se vidi u istocnoj Ukrajini.