De si dzegi.Ukrajina ispalila novu turu Atacmsa po buraniji
Kad kazem Buranija, mislim na Ruje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De si dzegi.Ukrajina ispalila novu turu Atacmsa po buraniji
A šta misliš kakav odgovor će da sleduje i šta će da bude od nacista u Ukrajini?Ukrajina ispalila novu turu Atacmsa po buraniji
jel istina da mu je sin kupio onaj tron iz američke serije za 1.5 milijuna dolaraDmitrij Kuleba dobio novi posao
Bivši ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba dobio je novo radno mesto – viši naučni saradnik Centra za nauku i međunarodne odnose "Belfer" u sastavu škole "Džon Kenedi" na Harvardu.
Kuleba će, kako se navodi, raditi iz Ukrajine ali će povremeno dolaziti u SAD.
Па четворне године, логично.Pa njemu je 2 = 4.
2 godine rata = 4 godine rata
Ne kaze se cetvorne godine vec kvadratne.Па четворне године, логично.
Исто ако се Укри пробију до Курска.Ne kaze se cetvorne godine vec kvadratne.
Svi ce dobiti nove poslove i nestati iz javnosti, ali ce ono sto se nekada zvali Ukrajina ostati tu gde jeste u rusevinama.Dmitrij Kuleba dobio novi posao
Bivši ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba dobio je novo radno mesto – viši naučni saradnik Centra za nauku i međunarodne odnose "Belfer" u sastavu škole "Džon Kenedi" na Harvardu.
Kuleba će, kako se navodi, raditi iz Ukrajine ali će povremeno dolaziti u SAD.
Zaokruzili smo na 10 godina znaci usli smo u 2 decenijuPa njemu je 2 = 4.
2 godine rata = 4 godine rata
Ukrajinci tenkovima krenuli u protunapad u Kursku
https://www.index.hr/vijesti/clanak....aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
Po njima su Ukiji zgazili najmanje pola RusijeŠta kaže tvoj večernjak ili jutarnjak? Kad će da padne Kursk?
Па ако има плате свеједно, посао је посао.
Да је толико изгубио па не би Укри још били у Курску, и не само то него чврсто се држали и боље него у Донбасу.Укупно, током борби на Курском правцу, непријатељ је изгубио више од 38.235 војника, 232 тенка, 168 борбених возила пешадије, 123 оклопна транспортера, 1.228 борбених оклопних возила, 308 артиљеријских оруђа, 40 бацача вишецевних ракетних система. укључујући 11 ХИМАРС-а и шест МЛРС произведених у САД.