Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Руси су на 10 километра да отпочну борбе у Дњепропетровској области. У тој области још нису биле копнене борбе. Чак ни у оном брзом пробоју у фебруару и марту 2022. на почетку рата.
Jedna od dve oblasti koje čine Ukrajinu.Misliš li da će ući,ili će poštovati suverenitet Ukrajine?

Жириновски је 2007. дао своју прогнозу и рекао да ће се Русија до 2030. „претворити у нормалну државу“: отићи ће генерација совјетских званичника, отићи ће људи који не знају да раде на тржишту.

То ће се догодити ако Кина, НАТО и исламски свет не почну агресивне акције до 2027. године

Путинови проблеми са путером могли би да помогну у успостављању мира у Украјини

Оно што је добро у вези са западним митовима је то што они сами искрено почињу да верују у њих

Зеленски:

„Путин може поново да нападне за 3-5 година ако сада замрзнемо рат без јаке Украјине. Још један овакав напад могао би бити фаталан."

GduylW7WwAAlX-C

...https://x.com/hd7PR5YZbN59013/status/1863279239518142955

Činilo se da je Putin ublažio taj stav kasnije, rekavši u martu da mu upotreba taktičkog nuklearnog oružja u ratu u Ukrajini nikada nije pala na pamet i da ne misli da Rusija i SAD idu ka nuklearnom sukobu.

Putin do sada nije dao ovlašćenje ruskoj vojsci da izvrši testiranje taktičke nuklearne bojeve glave, rekavši da će to učiniti samo kao odgovor na probu atomskog oružja od strane SAD.

Kako napreduje trodnevni rat?

Bas raspravljamo na drugoj temi i zanima me odgovor da bih tamo imao sta da kazem

Jel ste

1.заузели стратешки важно село Новобуљашинск

2.јесте коначно бачили бомбу, ону атомску

Jedna od dve oblasti koje čine Ukrajinu.Misliš li da će ući,ili će poštovati suverenitet Ukrajine?
Није једна од две области. Предратну Украјину чине 24 области, једна аутономна република (Крим) и два града са специјалним статусом (Кијев и Севастопољ). Тренутно Украјина полаже право над Кијевом и преосталих 20 области, мада је Харковска већ начета.

Мислим да ће Руси кренути и у Дњепропетровску (рекао бих 75% шансе), а не би ме чудило ни да праве бафер зону ни у Суми и Черњиговској области (40-50% шанси), и да до нагодбе узму све што су накнадно изгубили у Харковској области.

Последњих 4 месеца сваки месец узимају око 30% више него претходни, значи убрзавају.

Није једна од две области. Предратну Украјину чине 24 области, једна аутономна република (Крим) и два града са специјалним статусом (Кијев и Севастопољ). Тренутно Украјина полаже право над Кијевом и преосталих 20 области, мада је Харковска већ начета.

Мислим да ће Руси кренути и у Дњепропетровску (рекао бих 75% шансе), а не би ме чудило ни да праве бафер зону ни у Суми и Черњиговској области (40-50% шанси), и да до нагодбе узму све што су накнадно изгубили у Харковској области.

Последњих 4 месеца сваки месец узимају око 30% више него претходни, значи убрзавају.
Pričam o pravoj Ukrajini.Sve ostalo su dobili od Rusije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back