KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.786
Dok Štef sa zidića i Oriks ne potvrde ne vjerujem...
Rusi usli u Novi Komar severno od Velike Novoselke...
Sto znaci...Velika Novoselka cao
![]()
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok Štef sa zidića i Oriks ne potvrde ne vjerujem...
![]()
...
Брате ти си ограничен ко тараба.ti kad si upiso prvi razred osnovne (ili možda čak i srednje škole) nisi valjda bio nulti razred te godine
Ukrajina ima nuklearno oruzje, moze da gadja ruske nuklearne elektraneТО ПИТАЊЕ СЕ НЕ РАЗМАТРА": Саветник Беле куће за националну безбедност о Украјинском нуклеарном оружју
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе не разматрају идеју враћања нуклеарног оружја Украјини којег се она одрекла након распада Совјетског Савеза, изјавио је данас саветник Беле куће за националну безбедност Џејк Саливен.
Сједињене Америчке Државе не разматрају идеју враћања нуклеарног оружја Украјини којег се она одрекла након распада Совјетског Савеза, изјавио је данас саветник Беле куће за националну безбедност Џејк Саливен.
Znači Ukrajina neće dobiti nuklearno oružje i to je još jedan dokaz da neće izbiti treći svetski rat.
Nema, zato su tražili od NATO-a.Ukrajina ima nuklearno oruzje, moze da gadja ruske nuklearne elektrane
Moze obicnim oruzjem da gadja nuklearnu elektranu i postigne nuklearni ucinakNema, zato su tražili od NATO-a.
Prekasno, NAFO je odredio da su trebali ući pre dva dana, dakle ovo je poraz Rusa...
![]()
...
Nemaju takvo oružje, nuklearne elektrane su dobro oklopljene.Moze obicnim oruzjem da gadja nuklearnu elektranu i postigne nuklearni ucinak
Nema.Ukrajina ima nuklearno oruzje, moze da gadja ruske nuklearne elektrane
"Putin je dao rok"Prekasno, NAFO je odredio da su trebali ući pre dva dana, dakle ovo je poraz Rusa![]()
Za šta?"Putin je dao rok"![]()
Suprotnog sam mišljenja. Zapad vapi da upozna satanu u pravom svetlu pa nije slučajno Sarmat nazvan satana2 osim toga serijska proizvodnja je počela tek 2022 i još je u toku.Ajmo prvo da smirimo paniku i strah u svetu,ne znam koliko puta treba reći da ama baš ništa ne ukazuje da će početi treći svetski rat, niti da Putin uopšte razmišlja da lansira SARMAT ili Lešnik na NATO, niti NATO na Rusiju.
Da i treba više od 10godina da bi imali više rakete.Suprotnog sam mišljenja. Zapad vapi da upozna satanu u pravom svetlu pa nije slučajno Sarmat nazvan satana2 osim toga serijska proizvodnja je počela tek 2022 i još je u toku.
70 godišnje pa izračunaj a iskander 60 mesečno ako sam dobro informisan.Da i treba više od 10godina da bi imali više rakete.
jedan šveđanin ratovo protiv rusa 12 godina i na kraju ga rusi ubili uz pomoć armata, SU57, kindžala i lešnikaIdentifikovan jedan od plaćenika koji je eliminisan dok je jurišao na Brjansk
Švedski državljanin Simon Petrik Rajakisto bori se na strani kijevskog režima od 2022.
Poznato je da je Rajakisto učestvovao u vojnim operacijama u Avganistanu, a u Ukrajini je primećen u borbama u kijevskoj oblasti i kod Artemovska.
Svoj je kraj našao u Brjanskoj oblasti u Rusiji
![]()
rusi se još ne hvale jer nisu završili, zato je i kod njihAli tek sljedeće godine sa sam se hvalio da je prva godina završila, kao i svi ostali![]()