Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Sto su gadjali prazan aerodrom za koji i oni znaju da je napusten?
gadjali su da gadjaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto su gadjali prazan aerodrom za koji i oni znaju da je napusten?
BMW najavio otpustanje 80 hiljada radnika. U toku veliki protesti.Slaba je to utjeha za izgubljeni rat NATOa
Za to vrijeme najveći eu koncerni bilježe rekordne gubitke i zatvaranje radnih mjesta
![]()
Sjebo si me.Dok gubite na svim frontovima kirs rublje vam ostaje kao jedina uteha![]()
Toliko sirotih Rusa zagine do doručka.VSU izgubio 250 ljudi u Kurskoj oblasti
U poslednja 24 časa gubici Oružanih snaga Ukrajine u Kurskoj oblasti iznosili su više od 250 vojnika, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.
Toliko sirotih Rusa zagine do doručka.
Cca 1500 svaki dan

Očito, idu Rusi sa meat assault.Verovatno zato gubite rekordne kvadratne kilometre teritorije![]()
Rublja je vezana za zlato. Njena vrednost zavusi od cene zlata. 5000 rubalja za gram . I ne menja seČim je Rusija sa Kazahstanom dogovorila trgovinu u domaćim valutama i izbjegavanje dolara, krahirala rublja i prema tengi.
Pogledajte prilog 1648972
Jbg, zlato raste već godinama, kako onda rublja slabi? Trebalo bi biti obratno.Rublja je vezana za zlato. Njena vrednost zavusi od cene zlata. 5000 rubalja za gram . I ne menja se
Hahah čime vas hrane ..Nebi me iznenadilo da na kraju zavrsite na frontuRusi uopće nemaju sanitet
To koliko sirotih ruskih vojničića ostaje bez udova zbog gangrene je zaista dramatično.Hahah čime vas hrane ..Nebi me iznenadilo da na kraju zavrsite na frontu
Nema saniteta, vojnicima se dijele tamponi da ih gurnuo u ranu i nešto za povezivanje rana.Hahah čime vas hrane ..Nebi me iznenadilo da na kraju zavrsite na frontu
Kao da kremljobotici znaju kako rublja uopste izgleda.Hahahahahaha
Dramatično lupetaš, hahahahah, vidi kako je vezana rublja za zlato
Pogledajte prilog 1649007
Ajd sad reci, ups, bio sam naivan, pogriješio sam.
Nije bila je na pocetkuRublja je vezana za zlato. Njena vrednost zavusi od cene zlata. 5000 rubalja za gram . I ne menja se
Propade Rusija po 1001 put ..Vi ste gori od ovih koji predvidaju propast AlerikeHahahahahaha
Dramatično lupetaš, hahahahah, vidi kako je vezana rublja za zlato
Pogledajte prilog 1649007
Ajd sad reci, ups, bio sam naivan, pogriješio sam.
кажем ја - крај рата је близу - испуцали су економске резервеNikad jača Rusija koja je izbjegla sve sankcije, trgovine sve praznije, dolar najtraženija roba, na ulici se već prodaje za 160 rublji.
Pogledajte prilog 1648957
ne samo u europi, nego i na bliskom istoku, bahrein, emirati, katar itd, sve baze su na 10-ak minuta od unistenja, samo je pitanje da li rusi vec imaju dovoljno lesnika, a ako da, onda je nafou dosao kraj, moramo da ga rasformiramo, prevelika bruka bi bila da nas ruje satruOrešnik može da pogodi bilo koju NATO bazu u Evropi u roku od par minuta i ne postoji ništa što NATO PVO može da uradi jer glave i raketa lete brzinom većom od Mach 10