Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.765
Kakve veze ima rublja s dolarom, Rusi su ta vrata zatvorili i zaključali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očaj, shtovani kolega, očajKakve veze ima rublja s dolarom, Rusi su ta vrata zatvorili i zaključali?
još 2022 proglasio putin pobeduOčaj, shtovani kolega, očaj
Traži se bilo kakva utjeha za izgubljeni rat
Pa to je skoro 20222još 2022 proglasio putin pobedu![]()
Ma jok, dron ga samo fotkao i vratio se nazad u bazu.Ne vidi se pogodak
Kao i NedićUkri (galičani) su naci okupatore dočekivali cvećem, kao i vi.
A ja povjerovao @Тихи i zamijenio svoj kofer dolara za rublje.Čim je Rusija sa Kazahstanom dogovorila trgovinu u domaćim valutama i izbjegavanje dolara, krahirala rublja i prema tengi.
Pogledajte prilog 1648972
Pa kad vjeruješ pustinjaku sa Golije koji se nekako dočepao interneta.A ja povjerovao @Тихи i zamijenio svoj kofer dolara za rublje.
A jesam naivan ispao
Ajoj, opet će neki ruski general zaglaviti robiju zbog preoptimističnih izvještaja generalštabu.Pad ruublje u zadnjih par dana je ............ rezultirao
Napad oruzanih snaga rusije na mesto Ilinka.Ovaj napad je bio uspesan i naselje je pod kontrolom ruske vojske
Pogledajte prilog 1648973
I to sto kazes...Nemoj tako, a paad rublje ?

NAFO PRDNUO U CABAR.Prdnulo nešto drugo
$1 = 114,50 rubles
Zavisi , ako gledas iz ugla HrvatijanacaNisu Ukrajinci Srbijanci, gledaš to iz svoje perspektive
Pa djelovao je ozbiljno i pun znanjaPa kad vjeruješ pustinjaku sa Golije koji se nekako dočepao interneta.
Kralj. Preko sibera na S klasi razboleo mozak... natekao od velikog mu IQ-a. Prepametnica nasa....

Sto su gadjali prazan aerodrom za koji i oni znaju da je napusten?pusti sad vrane i pirinac Edwarde, nego...
Evo americki atamacs su svajsovali opet po Rusiji i sta bi?
Sad kao ceka se odgovor RUsije. Mislim ja znam da Putinove rakete lete za 3 minuta ali njemu treba 3 nedelje za odgovor.
Rusija ne treba da preti na prazno, da blefira. Zapad ce ih brzo izofirati.
210...Nikad jača Rusija koja je izbjegla sve sankcije, trgovine sve praznije, dolar najtraženija roba, na ulici se već prodaje za 160 rublji.
Pogledajte prilog 1648957