Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pusti sad vrane i pirinac Edwarde, nego...

Evo americki atamacs su svajsovali opet po Rusiji i sta bi?

Sad kao ceka se odgovor RUsije. Mislim ja znam da Putinove rakete lete za 3 minuta ali njemu treba 3 nedelje za odgovor.

Rusija ne treba da preti na prazno, da blefira. Zapad ce ih brzo izofirati.
Pa gde se žuriti, treba isplanirat ggde udarit da jače boli, ne odlučuje se to za minut dva

И најсавршенији напад дрон ће направити као да је најгори и најнеорганизованији. Десетине видео снимака сам гледао ђе је одлична јединица ишла у напад, све је савршено сваки потез школска изведба (ВДВ је у питању..
И на крају великии губитци а ништа није направљено.
Sve je to ok ali ne spavaju ni jedni mi drugi i jedino i drugi prave protiv mere Ja sta sam primetio zadnjih pola godine je da su ometanja velika i da dosta tih napada dronovima zadnju deonicu voze na slepo ..Nebi se počeo forsirati toliko ovaj na kabl da je to jos uvek tako efikasno .To što ima snimaka ne znaci da je pravilo .. Mozda ono ispale 100 da bi dobili pogodak a možda 10 a možda samo jedan. Ovaj na opticki kabl ako ga ne skineš puskom najebo si slika ko mleko do pred sam cilj..

Како год, видићемо. Стварност је да улазимо у четврту годину рата а да Руси тај потенцијал нијесу сломили (иначе би падале цијеле линије а не дио по дио).
Rusi još uvek vode rat iscrpljivanja, nije još vreme za duboke prodore.

pusti sad vrane i pirinac Edwarde, nego...
pobrko si suštinu i pirinač.
Evo americki atamacs su svajsovali opet po Rusiji i sta bi?

Sad kao ceka se odgovor RUsije. Mislim ja znam da Putinove rakete lete za 3 minuta ali njemu treba 3 nedelje za odgovor.

Rusija ne treba da preti na prazno, da blefira. Zapad ce ih brzo izofirati.
kakav crni atamacs. pa ukropi dobijaju sličnih od 10 do 100 dnevno. pa su izdržali ohoj. ako rusi ne mogu izaći na kraj s tako malim brojem ko ih ...

pobrko si suštinu i pirinač.

kakav crni atamacs. pa ukropi dobijaju sličnih od 10 do 100 dnevno. pa su izdržali ohoj. ako rusi ne mogu izaći na kraj s tako malim brojem ko ih ...

d d d

Putinu su predlagali da rasturi Kijev - on nije hteo.

Onda su mu predlagali da se preseku linije dotura oruzja ukrajini - a on je rekao da to nije lako. Sta nije lako? Jednom prugom i sa par autoputeva konvoji teku normalno.

ali tako je to. Ko prezivi - shvatice.

d d d

Putinu su predlagali da rasturi Kijev - on nije hteo.
ako drugi jede gomna ne trebaš ti. kapiraš?
Onda su mu predlagali da se preseku linije dotura oruzja ukrajini - a on je rekao da to nije lako. Sta nije lako? Jednom prugom i sa par autoputeva konvoji teku normalno.
ali tako je to. Ko prezivi - shvatice.
unštava protivnicku armiju bez rasturanja kijeva.

Nikad jača Rusija koja je izbjegla sve sankcije, trgovine sve praznije, dolar najtraženija roba, na ulici se već prodaje za 160 rublji.

Screenshot_20241127_181349.jpg

Sve je to ok ali ne spavaju ni jedni mi drugi i jedino i drugi prave protiv mere Ja sta sam primetio zadnjih pola godine je da su ometanja velika i da dosta tih napada dronovima zadnju deonicu voze na slepo ..Nebi se počeo forsirati toliko ovaj na kabl da je to jos uvek tako efikasno .To što ima snimaka ne znaci da je pravilo .. Mozda ono ispale 100 da bi dobili pogodak a možda 10 a možda samo jedan. Ovaj na opticki kabl ako ga ne skineš puskom najebo si slika ko mleko do pred sam cilj..
Gledate samo uspešne napade dronom jer se samo takvi objavljuju. Dovoljno da steknete pogrešan utisak.
U stvarnosti, uspešno je ispod 10% tih napada. Svejedno čine veliku štetu jer ih je ogroman broj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back