Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, a za uzvrat dobili energetsku zavisnost od Rusije koja se vremenom pokazala da je u stvari narušavanje bezbednosti svih država EU.![]()
Kao da je neko sprečavao Evropu da kupuje skuplji gas. Tržište je slobodno (bar tako kažu na Zapadu)
Imaš lovu, kupi gas gde 'oćeš i plati koliko 'oćeš. Niko Šolcu ili Merkelovoj nije držao pištolj na čelu da kupuje ruski gas.
Odavno ne pročitah nešto gluplje. Čuj, ucenjivali niskom cenom.
Sećaš se kad je 2018. Tramp jednostrano ukinuo sporazum o raketama srednjeg dometa? E pa ovo je rezultat te odluke, Rusija je razvila takav projektil, moderan, od koga odbrane nema.Podatke o ovoj raketi su na zapadu sasvim sigurno znali. Da li ih je to sprecilo u bilo cemu? Nije.
Rusija je isprobala tu raketu u 404. I? Jel to bilo upozorenje ili sta?
Neka mi neko navede jedan jedini razlog zbog cega bi se banda sada uplasila. Mogu spokojno da nastave.
Koloko god se trudili rusi nece moci da izbegnu udar po NATI. Trebalo je to mnogo ranije.
To je najbolji tenk na svetu...sve ide po planu.
Da li mi po krivulji leta kupole treba da ti verujemo da je to T 90M, ili zbog onog "epski"?
Mucka laz.To je najbolji tenk na svetu...sve ide po planu.
Kršina.
Evo, Koreanci su zamolili Putina da testiraju i vojnike u UkrajiniKoreanci, Iranci mozda, NATO salje uglavnom staro i prevazidjeno bar javno.
Kojem planu, sravnice vas Rusija, Rusija se igra sa vama, sluzite kao test poligon za najnovije naoruzanje.To je najbolji tenk na svetu...sve ide po planu.
Kršina.
Putin umislio da ce Evropa zbog jeftinog gasa zazmuriti na njegova sranja kao kada su bili u pitanju Abhazija, Osetia, Gruzija i Krim, indirektna ucena.![]()
Kao da je neko sprečavao Evropu da kupuje skuplji gas. Tržište je slobodno (bar tako kažu na Zapadu)
Imaš lovu, kupi gas gde 'oćeš i plati koliko 'oćeš. Niko Šolcu ili Merkelovoj nije držao pištolj na čelu da kupuje ruski gas.
Bilo bi poucno da procitas memoare Ota Kariusa "Tigrovi u blatu".To je najbolji tenk na svetu...sve ide po planu.
Kršina.
Pa sto nisu promenili dobavljaca? Kazete da jeftinijeg gasa ima u izobilju...mislim, ne ti,nego Ursula kaze.Putin umislio da ce Evropa zbog jeftinog gasa zazmuriti na njegova sranja kao kada su bili u pitanju Abhazija, Osetia, Gruzija i Krim, indirektna ucena.
Toliko o njegovom (ne)poznavanju geografije.Ja sam rođena i živim u Europi, uostalom kao i većina Rusa stanovnika najveće europske države.
Sto ne objave rat Rusiji?Putin umislio da ce Evropa zbog jeftinog gasa zazmuriti na njegova sranja kao kada su bili u pitanju Abhazija, Osetia, Gruzija i Krim, indirektna ucena.
18.putПочеле мобилизације у Москви...
Сад је масс мобилизација, по ПРВИ ПУТ...18.put
Svaki mesec izmisljate mobilizacije.Сад је масс мобилизација, по ПРВИ ПУТ...
Директно их шаљу на фронт, распад система у Курску
Како је то Русија уцењивала Европу? Ценом? Количином испоруке за неки додатни бенефит? Како?Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.
Rusija je ucenjivala Evropu jeftinom cenom gasa, seti se samo šta je Tramp dok je bio predsednik rekao Angeli Merkel vezano za gas koji dobijaju od Rusije.
Имаш линк па гледај слике од пре пар дана...Svaki mesec izmisljate mobilizacije.
Корупцијом, због великих разлика у цени увоза и употребе...Како је то Русија уцењивала Европу? Ценом? Количином испоруке за неки додатни бенефит? Како?
Vazi.Имаш линк па гледај слике од пре пар дана...
Kao da je Troliša nekad izjavio nesto pametnoo![]()