- Poruka
- 76.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nagradno pitaLJe khm khmZašto bi dizali aeroplane? i direktno napadali Rusiju kada je nakon 1000 dana rata Ukrajinska vojska u Rusiji, a ne Ruska u Kijevu?
Materiju poznajem solidno. Da.
Hrvatska prima šamare? U godinu i pol smo riješili preko 100 Bradley-a, 12 Rafale-a, više destaka Leoparda te Blackhawke Himarse i Bayraktatre. Evo HR se crveni od šamara i sramote što se živi loše. Udarile nas krize.
Naravno da je, zato sam tu.
Vrlo moguće da jeste CIPSO podmetačina, čim su ubacili i Korejance u jednačinu.Tj ukoliko nije CIPSO za potrebe Ukro umirenja.
Zaduživanje i EU fondovi održavaju rast kroz potrošnju. Kada se nema, živi se u minusu, dižu se kredit, uz nadu da će se već nekako sve na koncu riješiti, i taj potrošački optimizam, uz rast plaća u javnom sektoru (opet zaduživanje) drži tu krhku ekonomiju.Udio u BDP-u pao. Što ti nije jasno? Zarađujemo više nego što trošimo. Što znači da je odnos zarada-dug u korist zarade. Više trošimo kao narod. Ljudi kupuju bolje aute, obnavljaju kuće, rade, putuju. To se ne bi događalo da je financijsko stanje države u ***** što ti ustvari pokušavaš reći.
Ja ću rado imati kredit od 400eura ako sam ga u stanju plaćati i ako se nauštrb tih novaca neću morati odreći svojih luksuza. Što znači da ću i dalje živjeti dobro iako imam 400eura rate kredita s kojim sam si riješio stambeno pitanje i kupio recimo automobil.
Mislim, ako želiš mogu ti nacrtati, ali sumnjam da bi pomoglo.
Zašto ako Rusi prijete praznom puškom?Ponavljam, evakuacija je standardan proces u svakoj ambasadi svijeta ako je zemlja u ratu. Evakuirali će se uskoro iz one u Moskvi. Evakuirali bi se iz one u Izraelu.
Pa imaju ga i sada u Ukrajini. Evakuirali su ga na jedan dan, sat ili koliko već. Nisu ga zatvorili i otišli u SAD ili EU. Ili ti misliš da jesu?Svo vrijeme rata, od kako je Hrvatska priznata kao samostalna država, i od kad su izmijenjene vjerodajnice, su bili izmedju Save i Sljemena. Pa čak i kad je brkati kninski milicajac bombardirao zvončićima.
Napisao si mnogo ali si promašio suštinu.Amerika duguje ogroman novac i svaki dan se sve više ukopava.Rusija ne.Stabilnu državu?Rusija bi u ovakvim uvjetima mogla biti stabilna da sada živimo u 1924-oj, a ne u 2024-oj. Čak se i Putin tome prilagodio pa onda u rat šalje ove iz Sibirskih pripizdina, dok ove iz Moskve ne. U zadnje vrijeme su valjda i ovi iz Sibira poslali odjeb pa sada u pomoć priskaču Kimove trupe. Da, stabilna država.
Ta i takva politika koju Putin vodi su mogli proći u ona vremena kada je bilo najbitnije osigurati hranu i kada se kenjalo u poljskom wc-u. Doduše, ovi iz Sibira još i dan danas seru u iste, ali bar hrane imaju. I imati će je, ali pitanje je do kada će im to biti "dovoljno"? Koliko vidimo iz priloženog (prosvjedi u Abhaziji, primoranost dovođenja Korejaca na bojište), i ta priča polako dolazi kraju.
A Rusija u sankcijama, izolirana od svijeta sanja bajke o nekom Brics-u i novom svjetskom poretku?Sanja o nekoj novoj valuti dok joj dvije članice iz imena brICs reže jedna na drugu, a obje su btw uveliko ovisne o zapadu i zapad o njima. Indija i Kina ne žele na početak 20-og stoljeća kao Putin. Ne želi nitko, osim Putina i Kim-a, Iranskih kozojeba, možda Lukašenka, onog kripla iz Eritreje i eventualno Vučića. Oni svoj narod smatraju običnim psima. Čak se i Erdogan ograđuje od od frustriranog patuljka i te družine. Rusija iz dana u dan očigledno propada. Bez obzira koliko trollovi pokušavali okrenuti priču, ali nemoguće je to više sakrivati.
Pa sjeća li se itko od redovnih proruskih piskarala šta se ovdje pisalo prvih mjeseci rata? Rusija će pregaziti Ukrajinu, USA samo što ne bankrotira, čak su se lijepili neki vremenski timeri kad bi raspad SADa trebao početi i još 100 sranja?
Danas, 1000 dana nakon prve granate, stanje je takvo da se Rusi bore istjerati Ukrajince iz Rusije, a saveznici kurčevito poručuju da su Stormshadowi i ATACMSI dopušteni za međudržavnu "suradnju".
I sad, nakon svega ti meni "svaštariš" i spominješ stabilnu državu? Je je, stabilna je. Samo čekaj.
Nisu se evakuirali niti jednom, i niti jedna. Ameri su bili tada na Zrinjevcu, i imali su, istina samo jedan dan, vrlo lijep grafit na fasadi.Ne znam. A da mi ti nađeš dokaz da nisu i da su imali sat plesa na balkonu?
Ne proturječim. Nikad nisam rekao da Rusi ne mogu bombardirati Kijev. Njihove prijetnje sa razornim oružjem i nuklearkama su prazne prijetnje.Zašto ako Rusi prijete praznom puškom?
Sad sam sebi proturječiš.
Amerima, da. A nama je zarada Buzina na prvom mjestu.P sam Zhirkov/Jazz Piano je napisao da će se ta tri puta skuplja cijena plina u konačnici isplatiti iz političkih razloga.
A ništa patriot ovo ono, PVO, PZO trala laИмају ли УСА/НАТО/ЕУ неки "кишобран" за ову страхоту?
Не!
Онда знају шта им следи, а ко зна шта још шапка крије.
Alava Rusija tamani NATO ko budale, a Kinezi će Tajvan zgaziti u roku 2 sekunde.Tajvan ti je visokotehnološko društvo, koje se priprema za kinesku invaziju od 1950 godine...nije to alava Rusija.
Rusi raketiraju Ukrajinu od 2022 a ovi se nakon Putinova govora 19.11.2024 evakuiraju.Ne proturječim. Nikad nisam rekao da Rusi ne mogu bombardirati Kijev. Njihove prijetnje sa razornim oružjem i nuklearkama su prazne prijetnje.
Radi u javnom sektoru. Plaća mu je porasla za 25% i sad pita pošto Moskva.Još jedan sorosevac koji viri iz plenkovičevskog šupka
Koliko je meni poznato sa Deepstate,Ukri su u defanzivi.Putin izjavio da je 800 000 ruskih vojnika i Ukrajini, dodaj još 20% na kroz razne paravojne formacije.
Rusi su izgubili poštovanje zbog pokazane slabosti, nitko ih više ne šljivi pola posto.
Zašto? Putin blefira. Nemaju Rusi ništaPa imaju ga i sada u Ukrajini. Evakuirali su ga na jedan dan, sat ili koliko već. Nisu ga zatvorili i otišli u SAD ili EU. Ili ti misliš da jesu?
Shtovani kolega, to ti je taktika.A ništa patriot ovo ono, PVO, PZO trala la
![]()
![]()
A ništa sankcije ? Hmm
Европске компаније су у септембру купиле руског гаса у вриједности од 1,4 милијарде евра, што је за трећину више у односу на годину и један мјесец раније.
Истовремено, 40 одсто испорука односи се на течни природни гас, а 60 одсто испорука на гас који се испоручује гасоводом.
Такав скок извоза омогућио је Русији да постане главни добављач "плавог горива" у ЕУ према подацима из септембра са учешћем од 23,74 одсто у поређењу са 16,54 одсто у августу. То се догодило први пут од маја 2022. године, при чему је увоз из Русије тада чинио 22,9 одсто.
На другом мјесту се нашао Алжир, а обим испорука из ове земље смањен је за 15 одсто у поређењу са претходним мјесецем, на 1,1 милијарду евра.
Сједињене Америчке Државе у септембру су повећале продају за 21 одсто, на 990,2 милиона евра и тиме су са петог скочиле на треће мјесто.
Норвешка је остала на четвртом мјесту, а обим испорука порастао је за седам одсто, на 975 милиона евра. Изненађење представља Велика Британија која је још у августу чинила тројку главних продаваца гаса у ЕУ, а затим смањила испоруке за 2,4 одсто и заузела пето мјесто са 429, 2 милиона евра.
Земље Европске уније су у плану REPowerEU, објављеном у пролеће 2022. године објавиле као циљ одустајање од увоза руског гаса из гасовода до 2027-2028. године.
Истовремено, структура извоза руског гаса претрпила је мале промјене: удио течног природног гаса порасла је са трећине до око 40 одсто, а гаса из гасовода смањена је са 70 на 60 одсто.
Како је предсједник Владимир Путин напоменуо, Москва не ускраћује испоруке гаса Европи, постоји неколико рута за добијање гаса.
Москва је више пута истицала да је Запад направио озбиљну грешку када је одустао од руских угљоводоника, због чега сада западне земље морају да купују руску нафту и гас преко посредника и по вишим цијенама.
Lepa sela, lepo gore..samo što nije selo
Nista.Samo me zanima što su Rusima razvalili
Jos jedan vizuelno potvrdjeni BOT profil - NOELREPORTS![]()
![]()
K'o da je tebi vazno... "ispitivacu naprednih tehnologija, napolju, na travnjaku"...BOT kanal je u pitanju - MAKS 24
NATO vojnik, možeš li nam definisati koji je to nato vojnik ?Kakav coping.
Ruska vojska prakticno unistena, a broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula. Na nivou EU cak nije bilo ni recesije, samo punktualno u Njemackoj, a radi se o zasluzi njemacke vlade i nema veze sa ratom Ukrajini, dok u Rusiji upravo dozivljavamo potpuno pregrijavanje ekonomije, gdje sredisnja banka cak ni uz pomoc kamatne stope od 28% ne moze obuzdati inflaciju.
Sankcije su samo za javnost.A ništa sankcije ? Hmm