Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇺🇸💊 Пробудили смо се:

Влада САД мора да се укључи у дијалог са Русијом, Кином и ДНРК како би спречила претњу нуклеарног рата – Пентагон.

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1859332343913238753 - 9:25 по подне · 20. нов 2024.)

❗🇷🇺🇺🇦🏴 Као што се наводи у видео снимку, снимак напада на свињогојне фарме употребом Storm Shadow на објекат у селу Марино 🇷🇺Курске области. Снимање напада украјинске извиђачке беспилотне летелице.

Види се како укупно око 10 крстарећих ракета прилеће на различите објекте у близини Имања кнезова Барјатинских. Украјински суманути извори кажу да је тамо било Севернокорејаца.

Дозволите ми да вас подсетим да Министарство одбране САД не може да потврди учешће војске ДНРК у непријатељствима у Украјини или њихово присуство у Курској области – заменик представника Пентагона

Наркоман са истеклим роком у вечерњем обраћању „не робовима“ није коментарисао ударе, али је његова прича о Севернокорејцима на територији Русије типична „епрувета Колина Пауела“.

И у принципу, Украјина је извршила инвазију на територију Руске Федерације, а не Северна Кореја која је напала Украјину

Gc2fHQKWoAIS566

Gc2adRYWkAAUUCo
Znaci 10 krstarecih raketa pogodilo

Sto dalje znaci da je s400 busan ko sito i reseto

Da li moglo drukčije? Nije moglo, i stalno će se to dešavati, a krivac nam je pred nosom: kapitalizam. Kapitalizam je predatorski sistem, a opstaje samo širenjem. Kamo sreće da je Zemlja ravna ploča, onda bi se mogao širiti do besvjesti, ovako prije ili kasnije se glavni igrači nađu oči u oči i kavga je neminovna. Nešto bi podnošljivije bilo kad bi postojao jedan centar moći, ali je stvarnost drugačija.

Sva carstva se sire kroz istoriju. Nema to veze sa kapitalizmom. U pitanju je moc.

A sto bi obarali i onako im treba dobar izgovor da poravnjaju Kijev
Znaci ubijanje trudnice i spaljivanje ljudi u Odesi, i dugogodisnje granatiranje Donjecka gde je izginulo i dosta civila, medju kojima i zene i deca, e to nije dovoljno da ruska usrana vlastu u Kremlju reaguje

Ali pogadjanje raketama, i na snimku koji je gore podeljen vidimo nije cak ni u taj dvorac, nego u sumu pored, e to je vala dobar izgovor

Ne, nekako mi taj tvoj predlog zvuci glupo.

Bolje bi bilo da Rusija pobije odgovorne za ovo sto sam ja naveo nego za eksplozije u nekoj sumi.

Znaci ubijanje trudnice i spaljivanje ljudi u Odesi, i dugogodisnje granatiranje Donjecka gde je izginulo i dosta civila, medju kojima i zene i deca, e to nije dovoljno da ruska usrana vlastu u Kremlju reaguje

Ali pogadjanje raketama, i na snimku koji je gore podeljen vidimo nije cak ni u taj dvorac, nego u sumu pored, e to je vala dobar izgovor

Ne, nekako mi taj tvoj predlog zvuci glupo.

Bolje bi bilo da Rusija pobije odgovorne za ovo sto sam ja naveo nego za eksplozije u nekoj sumi.
Meni se obracas ili Zelenskom???
Sam skocio sam se ubio,ajd jos bolje Ne cacakaj mecku
Dozvolio si da te kauboji posvadjaju sa komsijom
Nasta to lici Patate?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back