Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.762
Показаће им руски цар с ким имају посла!Čime to "traže batine"? Pretpostavljam da time šta te Baltičke države uopšte postoje guraju prst u oko Putinu, ili?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Показаће им руски цар с ким имају посла!Čime to "traže batine"? Pretpostavljam da time šta te Baltičke države uopšte postoje guraju prst u oko Putinu, ili?
Da gađaju Francusku, UK i US.Изговор, за шта?
Да коначно избаце Укре из Курска?![]()
Sami su se istaknuli, a trud bi bio nagrađen. Nisu Rusi gluhi i slijepi, a ni nehumani, odazvali bi se na vapaje.Балтички пицопевци су у страху од напада Русије који би као упозорење били жртвовани.
Estonske vlasti žele raskomadati RusijuČime to "traže batine"? Pretpostavljam da time šta te Baltičke države uopšte postoje guraju prst u oko Putinu, ili?
Obrati se gospodji na salteru broj 8. Dobices bedz i zastavicu.Došao sam dati podršku za dalekometno rokanje po infrastrukturi Moskve u čast trodnevnoj SVO![]()
Gospodine Benedikt Vrhovna rada je najvisa institucija Republike UKRAJINE a Ruska DUMA je to isto RF, nije nikakva provokacija, pitao sam Vas nesto a odgovor je bio vise nego smesan, izmesali se loncici pa se polupali, nevazno, neko drugi mi je objasno.Nije dobro, primorana je pristupila tom cinu.
Koji je smisao vase provokacije?
Ne mogu ga razumeti, pogotovu kada se utvrdi suprotno efekat mu je ravan nuli.
Ментор, ебе се њима за Укрима.
Ova prsla još više od drogiranog ukrajinskog ped.era.Estonske vlasti žele raskomadati Rusiju
Premijerka Kaja Kallas najavila je rasparčavanje Rusije na male države nakon poraza:
Poraz Rusije nije tako loš.
Postoje mnoge nacije koje su dio Rusije.
Kad bi bilo više malih država, ne bi bilo tako loše da se velike sile znatno smanjile.
Odlično se su pozicionirali i namjestili![]()
Ona nikad nije bila normalna, glupo razmaženo derište komunjarskog funkcionera koje je odraslo bez ideje kako izgleda stvarni svet.Ova prsla još više od drogiranog ukrajinskog ped.era.
A najbolje bila je dio socijalističke elite u SSSR-u.Ova prsla još više od drogiranog ukrajinskog ped.era.
Dobro, i di je problem da lupetam? Imam neku političku odgovornost, vodim kakvu državu? Ali u Kijevu za dva tjedna, to nije izjavilo samo neko lupetalo tipa Kesh, nego glavom i bradom Veliki Putin.Ti ti ti, Von Manstein osobno![]()
Tvoje buntovništvo se svodi na to da u miješani otpad ne bacaš plave vreće jer imaš svoje izdvojeno mišljenje o tome.A najbolje bila je dio socijalističke elite u SSSR-u.
Nešto kao naša Kolinda.
Uvijek poslušno uz nogu trenutnom gospodaru.
Kaže Mali iduća dva tjedna su ključna.Tvoje buntovništvo se svodi na to da u miješani otpad ne bacaš plave vreće jer imaš svoje izdvojeno mišljenje o tome.
Dobro, i di je problem da lupetam? Imam neku političku odgovornost, vodim kakvu državu? Ali u Kijevu za dva tjedna, to nije izjavilo samo neko lupetalo tipa Kesh, nego glavom i bradom Veliki Putin.
Istinabog, nije dodao da to nije blef
Pogledaj ti čije strpljenje isprobavaju te državice.Ovo je karta Evrope,pogledaj koliki je ruski deo.Čime to "traže batine"? Pretpostavljam da time šta te Baltičke države uopšte postoje guraju prst u oko Putinu, ili?
Синоћ су Руси преорали Сумску област, пуца им логистика за држање овог пограничног појаса код Курска.Украјинци без логистике тешко ће моћи дуго држати то подручје, зато је сада све усмерено ка Курск.Дебилна тактика али ето сада нема назад.U istom danu dozvola Bidena o gađanju Rusije popraćena dozvolom Zelenskog o vjenčavanju istospolnih partnera.
Ne zna čovjek jesu li bliže ulasku u EU ili prestanku postojanja.
Azov će vječno živjeti u tvom srcu.Dok god okupator na buljuke broji svoje sirote luzere nema za mene nikakvog sloma