Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
ja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamoJel imaš i pojedinačno mišljenje i o obliku Zemlje ili vjeruješ stadu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamoJel imaš i pojedinačno mišljenje i o obliku Zemlje ili vjeruješ stadu?
Komunisticke tvorevine sve ce biti unistene a Rusija ce se vratiti na svoje istorijske granice u Deltu Dunava
pa dobro, verovatno ces nam reci i ko je ubio Kenedija, dok si u elementu
Zemlja je kvadarja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamo
Bolje od čega?
Da su sankcije zdrave za gospodarsrvo i ekonomiju?
Najstrože čuvana tajna, psssst...
Isusa ti, ne lupetaj budalastine, saberi se malo jbtePa to znaju i mala deca na Goliji
CIA snajka CIA
Razlog ubistva Kenedija je to sto je hteo da americka drzava razvlasti FED i ponovno pocne da stampa sopstvenu valutu.
Vidim i Tramp se nesto kurci ovih dana , hoce da rasformira FED jer blokira americke vlasti u vodjenju monetarne politike - pitanje je ko stoji iza njega i da on mozda nece zbog toga da zavrsi kao Kenedi koknut od strane CIA?
Isusa ti, ne lupetaj budalastine, saberi se malo jbte
Tramp je naduvao dug od 20 do skoro 29 triliona. oko 45% za samo 4 godine
i to je uradio pumpajuci FED balance
ja razumem da nisi bas najbistriji u potoku, al stvarno nekad odvaljujes teske gluposti
Zemlja je kvadar
ma nijeCitaj sta kaze sadasnji ministar zdravlja Amerike Kenedi Robert Jr.
Njemu je CIA ubila i oca i strica
Ne znam, očito dramatično oslabila ruska vojska u međuvremenu, sada im ne treba 14 nego 14.000 dana.2014.
2014. je Crna Gora imala veću vojsku od Ukrajine.
Jel ima neka slična izjava iz 2022.?
Pukli u Bahmutu po bokovimaNe znam, očito dramatično oslabila ruska vojska u međuvremenu, sada im ne treba 14 nego 14.000 dana.
![]()
"people say"
to i nije neki kredibilan izvor, vise mi zvuci ko trac rubrika
jel ima neki objektivan dokaz za te Korejance sa Severa, ovo je vec ko zna koji put da se to deli po forumu, postaje glupo to citati opet
nemoguce da tamo navodno ima hiljade Korejanaca sa Severa, a da niko nije snimio nijednu fotku
U kijevu sam za 14 danaPukli u Bahmutu po bokovima![]()
Ruska Federacija je komunistička tvorevina bajomedvedev je pricao o tome danas
Komunisticke tvorevine sve ce biti unistene a Rusija ce se vratiti na svoje istorijske granice u Deltu Dunava
Jao beU kijevu sam za 14 dana
- V. V. Putin
"Sankcije su super"1 USD = 99.9992 RUB. Nov 17, 2024
sjajno
Po čemu to zaključuješ?Ne znam, očito dramatično oslabila ruska vojska u međuvremenu, sada im ne treba 14 nego 14.000 dana.
![]()
Pa jesu"Sankcije su super"
- prosječan krstin filoputin
Misliš na granice? Da, to je tačnoRuska Federacija je komunistička tvorevina bajo
Mislim na nju celuMisliš na granice?
Jeljcin veliki komunista bašMislim na nju celu