Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.278
Ma jok. To mucka laz reptila sa Zapada.rublja danas 104, juce bila 103... mislim da ponestaje love

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok. To mucka laz reptila sa Zapada.rublja danas 104, juce bila 103... mislim da ponestaje love
Nije to truli zapad da stalno štampa novac i da se beskrajno zadužuje i da druge ubeđuje da tako treba.Ma jok. To mucka laz reptila sa Zapada.![]()
Sudeti su vraceni Ceskoj, izvuci zakljucak.Sudeti = Krim +Donbas
Transparentno, objavljuje se nakon 50 godina, hint, Katinjska suma.Ono što mi se najviše dopalo u Rusiji da ništa od svoje povijesti ne sakrivaju, ne uništavaju i ne srame je se.
To je po meni odlika velikih naroda. Velik, ne u brojčanom smislu, mada i tu udovoljavaju kriteriju, već veličinom duše.
Zakljucak je da pobednik odlucuje.Sudeti su vraceni Ceskoj, izvuci zakljucak.![]()
Verovatno nista i to nije nista neobicno, privreda unistena, zemlja u rasulu.Izvini koliko dobijaju ranjeni Ukri?
Isto to i ja mislim , pobednik ce vratiti teritorije suverene drzave Ujrajine.Zakljucak je da pobednik odlucuje.
Pa, vama je trebalo vise od 200 godina da se izvinite Aboridzinima.Transparentno, objavljuje se nakon 50 godina, hint, Katinjska suma.
...pod okrilje RusijeIsto to i ja mislim , pobednik ce vratiti teritorije suverene drzave Ujrajine.
Nisam se izvinio, nemam razlogPa, vama je trebalo vise od 200 godina da se izvinite Aboridzinima.
E sad si pljunuo na gostoprimstvo i na dom koji ti je Australija pruzila.Nisam se izvinio, nemam razlog
Strpi se, sacekaj ne trci ko zdrebe pred rudu i Hitler je mislio da su Sudeti, Alzas i Lorena gotova stvar kao i Seselj, Milosevic o Kosovu....pod okrilje Rusije
Nije meni niko nista dao, simbioza, trebao sam Australiji i ona meni da nisam ovde zaradio ucinio bih to na drugom mestu.E sad si pljunuo na gostoprimstvo i na dom koji ti je Australija pruzila.
Bio u garaži sve vrijemeMalo prešao, baba vozila...
Pratim tebe u konverzaciji, ako ti trcis, moram i ja da ubrzam.Strpi se, sacekaj ne trci ko zdrebe pred rudu i Hitler je mislio da su Sudeti, Alzas i Lorena gotova stvar kao i Seselj, Milosevic o Kosovu.
Bio bi bolji s motorom od Nive...Bio u garaži sve vrijeme
Украјина је суверена као што је Србија...Isto to i ja mislim , pobednik ce vratiti teritorije suverene drzave Ujrajine.
Bas si upotrebio neprikladan izraz. Za razliku od biologije, u psihologiji "simbiotski odnos" nije bas pozitivno stanje stvari.Nije meni niko nista dao, simbioza, trebao sam Australiji i ona meni da nisam ovde zaradio ucinio bih to na drugom mestu.