Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otvorio sam šampanjac dana kad su proglašeni kandidati na izborima, ja da sam im ih birao ne bi ih toliko zakopao.

Ipak mi je draži Tramp od pospanog Džoa i Kamile, barem će USA kauboj mirnije odjahati u zalazak sunca.
Bacio si pare uludo, uskoro ce Tramp zaboraviti sve sto je rekao u kampanji, rednekovi naseli i ti sa njima.

Sve u svemu, za sada sam prilično razočaran mlakom reakcijom neokonsa na rezultate izbora u USA. Takođe sam očekivao puno više cirkusa sa nameštanjem istih, pretpostavljam da je razlika u broju glasova za Trampa bila ogromna, pa ni marifetluci nisu mogli da pomognu šta se tiče ukupnog skora.

Ipak, mislim da nije kraj i da će biti puno opstrukcija i podmetanja klipova pod Trampove točkove od strane američkih institucija koje su sve pod kontrolom neokonsa. I tešku i neizvesnu borbu Trampa sa Deep State.

Gb8DqylXQAAEGmQ

Poslednja izmena:
Sve u svemu, za sada sam prilično razočaran mlakom reakcijom neokonsa na rezultate izbora u USA. Takođe sam očekivao puno više cirkusa sa nameštanjem istih, pretpostavljam da je razlika u broju glasova za Trampa bila ogromna, pa ni marifetluci nisu mogli da pomognu šta se tiče ukupnog skora.

Ipak, mislim da nije kraj i da će biti puno opstrukcija i podmetanja klipova pod Trampove točkove od strane američkih institucija koje su sve pod kontrolom neokonsa. I tešku i neizvesnu borbu Trampa sa Deep State.

Gb8DqylXQAAEGmQ
Jedino se Biden smješi. Njemu je baš lijepo.

Inače,za ove izbore, postcovidske, bila je hrpa zakonskih promjena, uložilo se u promatrače i nisu mogli tako otvoreno manipulirati kao prethodne izbore.

To su i pokusali bilo je manjih prodora zapadno od Hersona, mozda sto nisu imali dovoljno ljudstva na pocetku.
pocetak SVO je cist promasaj za koji niko nije odgovarao.

dzaba je bio impresivan helikopterski desant, kada je sve izvedeno po beljsevickom sistemu ratovanja
"pobedili smo napoleona i hitlera, urkajince resavamo za par dana"

debilizam za koji je trebalo streljati odgovorne

Što je život?

• Dostojevski: To je pakao.
• Sokrat: To je test.
• Aristotel: To je um.
• Nietzsche: To je moć.
• Freud: To je smrt.
• Marx: To je ideja.
• Picasso: To je umjetnost.
• Gandhi: To je ljubav.
• Schopenhauer: To je patnja.
• Bertrand Russell: To je natjecanje.
• Steve Jobs: To je vjera.
• Einstein: To je znanje.
• Stephen Hawking: To je nada.
• Kafka: To je tek početak.

Стивен Кинг: То је То.

Jedna od najgorih kletvu trenutno u Ukrajini glasi: "Dabogda te majka prepoznala kao rusku žrtvu na spisku Oryxa i Meg Bregamija"
Kako Rusi satru neki ukrajinski položaj sa ljudstvom i tehnikom, tako oni nesrećnim Ukrajincima pišu tablu i gubitke navode kao ruske.
Hrvatska posla.
Oni su 92. samo u Brodu uništili toliku količinu ljudstva i tehnike JNA, da ona prema navedenom ne bi bila treća vojna sila u Evropi, već bez premca prva.

To bi bilo sjajno za vas rusosiite, najveci penicilin. Obozavate ga na forumu

Pukovnik Daglas Mekgregor je bio nacelnik staba kod Generala Veslija Klarka prilikom napada na Srbiju i Crnu Goru

Mekgregor je licno birao i odobravao sta se bombarduje po Srbiji

Jos jedan od mnogih primera koliko je vas kompas izgubljen u prostoru i vremenu
NAFO prdnuo u cabar
K/AC na aparatima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back