Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očigledno postoji nedoslednost i nesposobnost u EU pogotovo u državama koje su proruski politički orijentisani kao što je recimo Mađarska.
U geopolitičkoj igri dve sile Evropa najebala najviše, zato što EU ne može kao savez da parira super silama iz razloga što nemaju svoju energetsku nezavisnost.
EU se preigrala i na kraju zajebala.
Amerika trlja ruke i boli ih patka za sve.
Rusija je svakako bolje prošla od Evrope.
Iskreno ne znam šta je po „sredi“ i šta će biti sve posle rata u Ukrajini ali jednu stvar zasigurno znam je to da je EU doživela veliki neuspeh zato što je svoju energetsku zavisnost podredila Rusiji i da zbog toga danas plaćaju visoku cenu.(Gledano iz ugla EU).
Ne može EU da postane super sila ali razumem i podržavam postojanje iste iz ugla ekonomije, mada ovu EU garnituru ekonomista treba počistiti što je brže moguće.
Mislim da će se EU posle svega izolovati od Rusije na duže vreme ako ne i zauvek jer su izigrani.
EU ide na smetliste istorije.

Trumped

Gb4pjg1XwAAktVZ

РУСИ УШЛИ У СЕЛО СОНЦОВКА. КУРАХОВО ПРЕД ВЕЛИКИМ ИЗАЗОВОМ​

Након заузимања Крмене Балке руске снаге наставиле продор. Већ су ушле у село Сонцовку. Вазнесенка већ у целини заузета. Украјински медији пишу да се отпор уопште није ни пружао. Украјинци сумњају да је вероватно реч о колапс, не о организованом повлачењу. Стари Терни, као најзначајнији место за читаву Кураховску операцију су сада сасвим близу руских снага.​

https://tvfront.rs/rat-u-ukrajini/rusi-usli-u-selo-soncovka-kurahovo-pred-velikim-izazovom/

Tri godine se ovde smejete sa pričom "mislili ste da će Evropa da se smrzne bez Ruskog gasa, ništa se nije desilo".

Onda krajem 2024. Usrulja najavi da će EU da prestane da većinski koristi Ruski gas?

Šta se to događa, pa niste valjda lagali? Kako to da sve vreme EU kupuje mrski Ruski gas?
Sad kad krenu da mucaju, hehehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back