Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Znači EU sama sebe đoni.Zelis cuti zbog sankcija a ja kazem zbg rata.
Ameri s time nemaju ništa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači EU sama sebe đoni.Zelis cuti zbog sankcija a ja kazem zbg rata.
Gotovo je. Priča je završila.kraj vam je blizu
Kapitulacija?
Kijev će morati da potpiše kapitulaciju ako ne uspe da mobiliše 160 hiljada Ukrajinaca u naredna dva meseca, rekao je bivši pripadnik ukrajinskih oružanih snaga i advokat Masi Najem, prenosi portal Strana.
"Ako se 160 hiljada ljudi ne mobiliše u naredna dva meseca, mi ćemo potpisati predaju. Ovo je pošten odgovor. Vi ne želite da idete u rat, ali neko to mora da uradi", rekao je on..
Prema njegovim rečima, vojnici koji su sada na prvoj liniji fronta su "potpuno izgoreli".
"Zar ne cenite ono što sada imate? Samo razmislite šta ćete izgubiti ako front padne“, zaključio je Najem.
Gotovo je. Priča je završila.
Zna li se možda koja je slijedeća kriza?
Korona je završila ovim ratom, a ovaj rat je pri kraju....
Tuga, nemoj to da mi radiš, ne podsećaj me. Iskreno nisam ni mislio da će da dobije, al kao.
Drug, budi malo savremen.Брат Ким је за Русију!![]()
Daj bože. I izbori i referendum su pokazali takvu jednu polarizaciju da je to neviđeno u istoriji. Ipak, glasovi iz dijaspore su odlučili. Stojanoglo je verovatno dobio i do 60% u samoj zemlji.Ни 2 промила. Ово ми мирише на потенцијалне немире.
Nije ti ažurna mapa, već su uzeli Maksimovku.Пршти са свих страна миц по миц...Руси не стају сваки дан имају напредовања.
![]()
![]()
Ово се дуго није десило, мислим тако брзо да се мијења стање на фронту на дневном нивоу.Nije ti ažurna mapa, već su uzeli Maksimovku.
Oslobodili su:Ово се дуго није десило, мислим тако брзо да се мијења стање на фронту на дневном нивоу.
Aman covece ucestvuju u ratu koji se vodi i na teritoriji Rusije ako su zaista tamoA Kursk je gde?
Nije rat poceo zbog sankcija, traje jos od 2014.Sankcije nisu ekonomski rat?
Nije laz ,Juznjaci su se bas potrudili da od te pomoci pokupe poene i objavili svoja dobra dela, sto do tebe to nije stiglo ne znam.
Dakle to nije prosta agresija jedne države na drugu, već rat koji se vodi na teritoriji obe države?Aman covece ucestvuju u ratu koji se vodi i na teritoriji Rusije ako su zaista tamo
To je građanski rat počeo 2014, izazvan nelegalnim pučem pod kontrolom strane sile.Nije rat poceo zbog sankcija, traje jos od 2014.
Tvoje vidjenjeTo je građanski rat počeo 2014, izazvan nelegalnim pučem pod kontrolom strane sile.
Pa....Aman covece ucestvuju u ratu koji se vodi i na teritoriji Rusije ako su zaista tamo
Znaci dajes profit u NATO zemlje umesto u Rusiju, ili bar Kinu.Neću jer imamo tri automobila. Dva Japanca i Koreanca.
Pod EU sam podrazumevao EU.Pitanje je potpuno neodredjeno pa odgovor zavisi od toga sta si mislio - sta si podrazumevao pod EU.
Ko, Đuro, đavo ti ugur`o? Da li vidiš i bele miševe i crvene kengure? Javi se svom psihijatru, što pre ...Aman covece ucestvuju u ratu koji se vodi i na teritoriji Rusije ako su zaista tamo