Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrovoljci i plaćenici su isto onoliko koliko i Poljaci, Ameri, Britanci, Kolumbijci i ostali koje se bore pri Ukrajinskoj armiji.
Ako mogu finansijeri i saveznici Ukrajine što ne bi mogli i saveznici Rusije?

Ameri i Briti zabranili , pu ne može?
Uklavirio si sta sam napisao, Koreanci u Ukrajini nece biti dobrovoljci ni placenici vec pripadnici regularne vojske N. Koreje koji po komandi nadredjenih odlaze u rat sto opet znaci da je Kimova Koreja ucesnik rata u Ukrajini a Kolumbija i neki Afrikanci su placenici dok njihove zemlje nisu ukljucene u taj rat.

Stepenovka i Ilinka su oslobođene

GbS1X9pX0AA0fyV
Pa ovi Rusi su nepre ebivi. Cepaju naciste

Uklavirio si sta sam napisao, Koreanci u Ukrajini nece biti dobrovoljci ni placenici vec pripadnici regularne vojske N. Koreje koji po komandi nadredjenih odlaze u rat sto opet znaci da je Kimova Koreja ucesnik rata u Ukrajini a Kolumbija i neki Afrikanci su placenici dok njihove zemlje nisu ukljucene u taj rat.
A placenici su seli u svoje himarse i koriste svoje satelite, ripere i avakse.

Daj bre Djuro nemoj da se blamiras vise sa ovim glupostima.

Pogledaj odnos vojne, logističke i finansijske pomoci nato članica i Severne Koreje,koliko je državljana jednih ili drugih obuklo uniformu pa se vrati da pričamo ko je zvanično a ko nezvanično u ratu i koliko je to uopšte važno. Sto se strane vojske tiče opet se vraćamo na to da je Amerika u svakom skorijem ratu vukla mnogo više saveznika za sobom.
Ako toliko mnogo zemalja pomaze Ukrajini a Rusiji toliko malo to nesto govori.

Za Himars ne znam a za ostalo ni Amerikanci ne negiraju da oni salju Ukrajincima podatke, pomazu jednu stranu kao Iranci ili Koreanci.
Eto, pomažu Ameri, pomažu sve NATO države, što ne bi pomogli i S.Koreja ili Iran, pa i Kina ako zatreba?

U čemu je problem? Uvek možete da udarite sankcije S.Koreji da bi ih odvratili... oh wait... :mrgreen:

A jel ima neki dokaz do sada da su Kimovi vojnici u Rusiji, a kamoli na frontu

Jer ovi rusosiiti na forumu to pricaju a ne vidimo ih nigde

Ne vidim ni ja, Kim je odlucio da njegova zemlja ucestvuje, javno to rekao i stoji iza toga.
To je na nivou propagande. Severna Koreja je objavila i da je osvojila Svetsko prvenstvo u fudbalu, necemo to uzimati za ozbiljno dok ne vidimo dokaze da uvestvuju u ratu, i to ne unutar Rusije, nego na teritoriji predratne Ukrajine

Ali ako Rusi moraju da dovedu Kimove specijalce da bi vratili te vukojebine tamo kod Kurska, onda ne znam, cemu sluzi ta ruska armija kad to nije sposobna da sama uradi. Ne mogu da oslobode 10km Rusije, a planirali su 2022e da zauzmu celu Ukrajinu

To mnogo lose govori o njima, a neke ranije generacije, mnoge ranije generacije ruskih komandanata se okrecu u grobu.

Синак, рат је у застоју годину и по дана...

То што се Путину смешка нови косооки Вагнер вам је упозорење да са ђаволом тикве садите...ОПЕТ!

Nedavno je covek koji je kontrolisao rad tih ljudi po raznim PMC ubijen, general FSB

Ustvari izvinjavam se, lapsus

samoinicijativno se strmospizdio niz stepenice, jasno potpuno slucajno, i slomio vrat

zaista nesretna okolnost, a bio je u cvetu mladosti

Gde si video Bajdenovu izjavu da ce u Ukrajinu ici pripadnici americke vojske, Kimovu izjavu o odlasku u Ukrajinu korejske vojske ponovili je mnogo medija ukljucujuci i ruske, veseli majmune.
Ви сатанисти се препознајете по скривању иза форми. Америчка војска је плаћеничка и зашто ти је чудно што Украјинци тренутно
врше улогу војске САД?

Nedavno je covek koji je kontrolisao rad tih ljudi po raznim PMC ubijen, general FSB

Ustvari izvinjavam se, lapsus

samoinicijativno se strmospizdio niz stepenice, jasno potpuno slucajno, i slomio vrat

zaista nesretna okolnost, a bio je u cvetu mladosti
Мислим да овог пута Путин није нареди убиство...

Обраће бостан ко муле у Техерану...

:namcor:
Prije 12 sati: Rusija zatvorila plinovod prema Poljskoj i Bugarskoj zbog odbijanja plaćanja u rubljama.
Prije 10 sati: Poljska pristaje plaćati plin u rubljama.
Prije 6 sati: Austrija i Bugarska dogovorile plaćanje plina u rubljama.
Prije 5 sati: Europska komisija ovlastila je europske zemlje da kupuju plin u rubljama. :rotf: Joj klovnova brate mili :bljak:

:namcor:
Prije 12 sati: Rusija zatvorila plinovod prema Poljskoj i Bugarskoj zbog odbijanja plaćanja u rubljama.
Prije 10 sati: Poljska pristaje plaćati plin u rubljama.
Prije 6 sati: Austrija i Bugarska dogovorile plaćanje plina u rubljama.
Prije 5 sati: Europska komisija ovlastila je europske zemlje da kupuju plin u rubljama. :rotf: Joj klovnova brate mili :bljak:
Kad se doope smrzne, sve može...

Ne znam razlog, 92. Ameri su jos uvek deklarativno bili za ocuvanje i celovitost Jugoslavije u bilo kakvom obliku a evropski zapadnjaci su listom bili za njeno ukidanje, mislim su Amerikanci podlegli svojim evropskim saveznicima slozili se s njima.
Не. Стицајем, другар са факултета је био почетком осамдесетих на веома захтевном годишењем курсу за пријем у МИП. Тада се још водило рачуна о формирању професионалног кадра у дипломатији. Један од задатака у оквиру укупне обуке је и било вођење забелешки приликом званичних међународних сусрета.
Мада најситнија риба пљуцкавица, ипак је био у поседу информација које су га навеле да закључи:
- амерички труст мозгова је дошао до закључка да је СФРЈ изгубила свој тотадашњи стратешки значај;
- донета је одлука да се тежиште пребаци на албански фактор, мада је Енвер Хоџа још био на власти;
- смењен је амбасадор који се сувише зближио са Србима и постављен други са задатком да полако квари односе;
Сва каснија дешавања су била последица тада донете стратешке одлуке, али, наравно, не преко ноћи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back