Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj me naj me..
:D

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2609722.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_prva_m

Screenshot_20241024_142328_com.android.chrome_edit_2007232295467677.jpg

Deki o Selidovu.

Kaze ukri ni svoje ranjenike ne iznose iz Selidova, samo strane vojnike, domace ostavljaju.

Kaze ocekivalo se da ce Selidovo da bude novi Bahmut i da ce tu da se smaraju mesecima.

A kad ono juce usli na periferiju grada, a danas vec u centru.
Rusi su izgenocidirali one najfanatičnije naciste, ovi danas su uglavnom prisilno mobilizirani, ne treba im puno da počnu bježati, i ne pada im na pamet ginuti za zelenog drogeraša.
70% zarobljenih Ukija uopće ne želi razmjenu.
Prvo ih pred obiteljima pretukli i oteli pa ih onda šalju u klaonicu.
Većina se raduje kad ih Rusi zarobe.

Zato sad Rusi brže oslobađaju gradove.

Ovaj Bokisha011 Lagisha ne odustaje.
Nije Putin, nije Rusije, a ni Nacisti nemaju veru.
Na svaku tvoju izmisljotinju i laz, imam video da je upravo suprotno.
Kada ces ti imati nesto vise osim slicica sa tekstom koji je neko mogao da stavi i napise sta god je hteo?
Ajde ne prdi života ti.
Evo kako rusi love Ukrajinske civile.
https://x.com/United24media/status/1843305282169966657

Znam da je zabranjeno postavljati ovde na forumu ali ima gomile videa na internetu kako vojska nacističke Rusije muči i ubija civile na najgroznije moguće načine od silovanja pa do iživljavanja, sečenje glava, iživljavanje nad mrtvim telima itd...ako želiš poslaću ti privatne poruke pa gledaj i uživaj pošto vidim da nisi svestan koliko ne znaš i koliko ti je ideologija popila i pojela mozak od konzumiranja svakodnevne propagande.
Posle ti tu meni ili bilo kome serendaj kako su to neistine i laži poput nekih ludaka na forumu koji pozivaju na ubijanje civila jer je ovo na videu malo.

dakle , naredili Rusiji da moraju da plate osobama koje su odredjeni da su placeni iz inostranstva , da moraju da prijave.

lep drugi deo teksta u kome se i ukazuje kako i koliko milijarde dolara su usranci i dali i da je doslo do prevrata

In a ruling published on Tuesday, the ECHR claimed that the law violates the rights of NGOs, media organizations, and individuals by introducing “restrictions on their freedom of expression and association”
and infringing on the individual applicants’ “right to respect for private life.” The court also claimed that those who received the designation have been “discriminated against and subjected to restrictions” that are not in line with the ECHR’s conventions.

What a load of hogwash. It was NGO's with 5 billion as Nuland said, that subverted Ukrainians to dump their democracy and foment the Maidan coup 2014 at the behest of Obama, Biden, CIA and other notorious actors. And then on the other hand, RT is drummed out of the US, and Russian embassy properties are made to vacate. Does not sound like any kind of justice to me.
Oct. 23, 10:01 P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back