LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.140
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ali @Heidfeld fan nema odgovor, samo je "tuzan"...Iskoristio bih entuzijasticnog Fana koji odgovara i pitao...
WOW, vidi...
Odakle Ukrajinskoj vojsci sateliti i satelitski snimak dogadjaja?Gesprct
Satellite images of the consequences of the attack on the67th GRAU arsenal in Karachev,
Bryansk region
Trebala si da ostanes na .....Tako pišu Kyiv i ja onda transliterišem Kjiv pošto mi srbi nemamo ipsilon
.... ide zima.... i ovo mozda moze da pomogne.....
..... nadamo se najboljem..... mora da bude bolje....
@febo_ch love this .Raspakivanje ranca ukrajinskog aktiviste.
Imaju vremena za zanimaciju tokom pauze.
Ti nisi srbin.Tako pišu Kyiv i ja onda transliterišem Kjiv pošto mi srbi nemamo ipsilon
Mora da im jako dobro ide...Ma kako to sad? Pa bojna kaže da njima i ne treba atomska bomba za Ruse?
Pogledajte prilog 1627624
Pogledajte prilog 1627623
Ne mogu da ga naprave. Nemaju tehnologiju da proizvedu bombu, ni opremu potrebnu za to. A ne mogu ni da je nabave za te potrebe.Ne znači da će ga oni praviti, mogu da dobiju i gotovo.
Ili druga alternativa je da Ukrajina postane član Nato, time dodatno uperivši rakete u ruski nos.
Sve u svemu ne vidim dobar ishod za Trampovu otadžbinu, Rusiju.
Pa SVO je pokrenuta i sada nema nazad. Sreca da vam mnogo dobro ide pa ne morate da se brinete.Da tvoj gazda iz Krmelja zna ista nikad ne bi izvrsio invaziju na Ukrajinu![]()
Napravice to Volodja jos vece i punije.

krenuli suKako napreduje plan pobjede Kokainskog? Jesi stigli Ukiji na Krim? Jesu zauzeli Kursk? Jesu stigli efovi 16?
Čije je to korito?
Korejanac došao prekjuče na front, juče naučio Ruski, danas ga već zarobili. Gebels bi bio ponosam na današnje poštene usra ince.Хох.оли на својим каналима шире видео снимке са непознатим војницима: као ово су Корејци, а ово је тек почетак - први милион
Истина, ниједан Корејац још није приказан у крупном плану: кажу, Корејци беже са линије фронта, јер виде претеће момке, окрећу се и трче у страху
USA navyČije je to korito?