nema više veresije...Maia Sandu je rekla da je Gazprom odbio da ih snadbeva preko alternativne rute. Mislis da laze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema više veresije...Maia Sandu je rekla da je Gazprom odbio da ih snadbeva preko alternativne rute. Mislis da laze?
stiglo naređenje kod ruskih jedinica da se napuštene svinje koje lutaju gradom pobiju(jedu i raznose leševe) ...
Kad o medijskoj zabokrecini pise neko iz drzave koja je, po MPM-u za 2024. Evropske federacije novinara po pitanjima standarda i zastite novinarske profesije, gora i od Turske... Nemoj uzvacati pisanjem o stanju medija u Srbiji, jer sam ja svesna toga i u skladu sa tim ne komentarisem medijski prostor Ukrajine.Gledaju i slušaju po zadatku...
Medijska žanokrečina
Vidim da imas podatke o vlasnicima parcela u Ukrajini. Budi dobar, pa javi Oleksandru Pokrovskom da dolazi "izvrsitelj", aktivirali hipoteku.Divota, opet karte sa pojedinim oranicama i vrtovima.
Gotovo je, Nato na koljenima, Rus je zakoračio na njivu Sergeja Seljašnika, dok Taras Njivenko strijepi za svoju oranicu.
Evo kako Rusija stenje pod sankcijama u 2024:
Probao sam pre desetak godina njihove proizvode poput keksa i dr. Imanju manje šećera nego zapadni ekvivalenti što je dobro.Ne znam da li ste imali prilike da probate proizvode ruske konditorske industrije.
U Srbiji su jako popularni zbog cene i iznenađujuće dobrog kvaliteta.
To je jedna od stvari koje su Rusi uvozili na stotine tona a onda su počeli pod sankcijama i sami da ih rade.
Dosta toga su kopije stranih čokolada recimo Mars, Snickers, Bounty, Twix, Toffife, što je i logično jer je trebalo narodu dati zamenu za robu koje nema iz uvoza.
Nisam imao prilike da probam druge proizvode, recimo mlečne i mesne prerađevine ali oni koji jesu kažu da su vrlo dobre, recimo na nivou poljskih (kojima smo u Srbiji preplavljeni).
To je bilo za očekivati, Rusija ima sirovine, može da pravi hranu za sebe i za izvoz, samo su bili lenji i lakše im je bilo da kupuju strano nego da se muče sa proizvodnjom. Pod sankcijama su morali a dodatno te nove firme nisu ni imale konkurenciju pa su brzo ojačale i preuzele tržište. Sada će stranim firmama biti mnogo teže da ih istisnu ako i kada se vrate.
Bila je karta gasovoda ovde danas i na njoj gasovodi za severnu i juznu Evropu, oba prolaze kroz Ukrajinu, mozda postoji neki neucrtan.Maia Sandu je rekla da je Gazprom odbio da ih snadbeva preko alternativne rute. Mislis da laze?
Turski tok? Bugarska? Rumunija?Bila je karta gasovoda ovde danas i na njoj gasovodi za severnu i juznu Evropu, oba prolaze kroz Ukrajinu, mozda postoji neki neucrtan.
Sve nebitni kokošinjci, na karti sunčevog sistema se ruski pomaci uopće ne vide.Размере напредовања руске војске од септембра 2024. у ДНР.
Kad padne Pokrovsk Ukrajinci su u gabuli.Sve nebitni kokošinjci, na karti sunčevog sistema se ruski pomaci uopće ne vide.
Turski tok? Bugarska? Rumunija?
To će biti gadan poraz za njih, ali u gabuli su još od onog momenta kad su započeli rat protiv Rusije.Kad padne Pokrovsk Ukrajinci su u gabuli.
Probao sam pre desetak godina njihove proizvode poput keksa i dr. Imanju manje šećera nego zapadni ekvivalenti što je dobro.