Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Резултати године: Ослобођено 4,5 хиљаде квадратних километара. Више од 190 насеља је узето под контролу. На уговор је дошло и потписало 430 хиљада људи. Неповратни губици Оружаних снага Украјине - 560 хиљада.

Gledaju i slušaju po zadatku...
Medijska žanokrečina
Kad o medijskoj zabokrecini pise neko iz drzave koja je, po MPM-u za 2024. Evropske federacije novinara po pitanjima standarda i zastite novinarske profesije, gora i od Turske... Nemoj uzvacati pisanjem o stanju medija u Srbiji, jer sam ja svesna toga i u skladu sa tim ne komentarisem medijski prostor Ukrajine.

Divota, opet karte sa pojedinim oranicama i vrtovima.
Gotovo je, Nato na koljenima, Rus je zakoračio na njivu Sergeja Seljašnika, dok Taras Njivenko strijepi za svoju oranicu.
Vidim da imas podatke o vlasnicima parcela u Ukrajini. Budi dobar, pa javi Oleksandru Pokrovskom da dolazi "izvrsitelj", aktivirali hipoteku.

Evo kako Rusija stenje pod sankcijama u 2024:

Ne znam da li ste imali prilike da probate proizvode ruske konditorske industrije.

U Srbiji su jako popularni zbog cene i iznenađujuće dobrog kvaliteta.

To je jedna od stvari koje su Rusi uvozili na stotine tona a onda su počeli pod sankcijama i sami da ih rade.
Dosta toga su kopije stranih čokolada recimo Mars, Snickers, Bounty, Twix, Toffife, što je i logično jer je trebalo narodu dati zamenu za robu koje nema iz uvoza.

Nisam imao prilike da probam druge proizvode, recimo mlečne i mesne prerađevine ali oni koji jesu kažu da su vrlo dobre, recimo na nivou poljskih (kojima smo u Srbiji preplavljeni).

To je bilo za očekivati, Rusija ima sirovine, može da pravi hranu za sebe i za izvoz, samo su bili lenji i lakše im je bilo da kupuju strano nego da se muče sa proizvodnjom. Pod sankcijama su morali a dodatno te nove firme nisu ni imale konkurenciju pa su brzo ojačale i preuzele tržište. Sada će stranim firmama biti mnogo teže da ih istisnu ako i kada se vrate.

Ne znam da li ste imali prilike da probate proizvode ruske konditorske industrije.

U Srbiji su jako popularni zbog cene i iznenađujuće dobrog kvaliteta.

To je jedna od stvari koje su Rusi uvozili na stotine tona a onda su počeli pod sankcijama i sami da ih rade.
Dosta toga su kopije stranih čokolada recimo Mars, Snickers, Bounty, Twix, Toffife, što je i logično jer je trebalo narodu dati zamenu za robu koje nema iz uvoza.

Nisam imao prilike da probam druge proizvode, recimo mlečne i mesne prerađevine ali oni koji jesu kažu da su vrlo dobre, recimo na nivou poljskih (kojima smo u Srbiji preplavljeni).

To je bilo za očekivati, Rusija ima sirovine, može da pravi hranu za sebe i za izvoz, samo su bili lenji i lakše im je bilo da kupuju strano nego da se muče sa proizvodnjom. Pod sankcijama su morali a dodatno te nove firme nisu ni imale konkurenciju pa su brzo ojačale i preuzele tržište. Sada će stranim firmama biti mnogo teže da ih istisnu ako i kada se vrate.
Probao sam pre desetak godina njihove proizvode poput keksa i dr. Imanju manje šećera nego zapadni ekvivalenti što je dobro.

Dešavanja u Časov Jaru
Žuti okvir oslobođeno, isprekidano žuto, borbe i toku

Gf94FGSXEAAkv0B

Probao sam pre desetak godina njihove proizvode poput keksa i dr. Imanju manje šećera nego zapadni ekvivalenti što je dobro.

Probaj sada ako naletiš, manje šećera i nema gomile onih E aditiva (verovatno ne mogu da ih uvezu :hahaha: :hahaha: :hahaha: )

Prirodniji ukus, bez pojačavača aroma, samo pazi da se ne navučeš jer su pakovanja po kilogram i onda vrlo lako se upropastiš :per:

Ali Rusi ko Rusi čak i čokoladicama često daju vojno - militantne nazive, recimo Manevar, Tvrđava, Parkur :hahaha:

Ovo ti je recimo ruski Rafaelo, vidim svi ga hvale, nestane čim se pojavi (ne volim kokos nisam probao)

1735479272394.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back