Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.109
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mator si za "izmisljenog prijatelja", bice da je nesto drugo po sredi.Evo pitam
Kažu mi da planiraju i dalje uništavati okupatora svim raspoloživim sredstvima.
I da im spremaju dosta neugodna iznenađenja.
U rangu tvojih.Ovo je sta?
Dokaz?
Sto ne navedes citavu vest? Izvinio se, jer se desilo u ruskom vazdusnom prostoru.Nismo mi tako nam brata Vucica.
Putin prvi put komentarisao pad aviona Azerbejdžana: Izvinio se, ali nije rekao da je Rusija odgovorna
Proradila surutka u glavi?Eeeee za napad na Rusiju treba imati m*daaa![]()
Ako Zvezdan kaze 100% je takoeСу-35С су покривали хеликоптери који су пеглали украјинске милитанте у пограничној области Курск. Захваљујући њима уништена су оклопна возила и пешадија Оружаних снага Украјине.
Осим тога, пилоти су отворили непријатељске циљеве противваздушне одбране користећи комплекс авијационог наоружања.
https://t.me/geopolitikaistok/51
Bravovamga 6 meseci za zeleznicku stanicuПрема оперативним информацијама, 200. бригада води борбе у Часовом Јару за железничку станицу.
Извештава се да су нацисти напустили северни део града.
Pogledajte prilog 1663633
Jel to kao i onaj Protest u Varsavi protiv Ukrajine ili kao onaj od prije 3 godine da u Londonu jedu hrcke
Nismo mi tako nam brata Vucica.
Putin prvi put komentarisao pad aviona Azerbejdžana: Izvinio se, ali nije rekao da je Rusija odgovorna
Ovo je tebi validan dokaz?Су-35С су покривали хеликоптери који су пеглали украјинске милитанте у пограничној области Курск. Захваљујући њима уништена су оклопна возила и пешадија Оружаних снага Украјине.
Осим тога, пилоти су отворили непријатељске циљеве противваздушне одбране користећи комплекс авијационог наоружања.
https://t.me/geopolitikaistok/51
Ima i druga stvar.Jedno je kad se boris za svoju zemlju ,druga kad ides na tudj teren.Odnosi se na zemlje viseg standarda.Seti se Britanaca kod Denkerka,Nemci su mogli sve da ih pobiju na pescanoj plazi. Nisu ,iz nepoznatog razloga. Ukrajincima je neko obecao pomoc u ljudstvu,medjutim pobeda Trampa je to sprecila. Verujem da je Bajden dobio,sacekao bi jos godinu,dve i smrvio iscrpljenu i potrosenu Rusiju. Mislim da je to bila ideja.Da pitamo Ukre kolika su im mooda ako svakodnevno rokaju Rusiju