Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У стварности најјадније је да многи од ови несретника немају појма уопште за шта гину и њихова смрт је скроз бесмислена у неком ширем смислу.
Pa naravno daa ne znaju za čega ginu, oni nisu znali da su u Kurskoj oblasti, ali nažalost prolaze kao oni pre 80ak godina

Generalna skupština UN usvojila je rezoluciju Rusije za borbu protiv glorifikacije nacizma.

Protiv dokumenta su glasali Hrvatska, Kanada, Nemačka, Italija, Japan, SAD i Ukrajina.......

Па где баш антифа перјанице? Са изузетком подгузне Канаде, земље које су укупно скривиле стотине милиона мртвих!

Generalna skupština UN usvojila je rezoluciju Rusije za borbu protiv glorifikacije nacizma.

Protiv dokumenta su glasali Hrvatska, Kanada, Nemačka, Italija, Japan, SAD i Ukrajina.......

Погледах списак на брзину. Очекивано, али Пољска и Грчка су за мене шок. Толико су пострадале од нацизма! Какво је то испирање мозга, заиста не могу да схватим.

Погледах списак на брзину. Очекивано, али Пољска и Грчка су за мене шок. Толико су пострадале од нацизма! Какво је то испирање мозга, заиста не могу да схватим.
Poljska nagonski glasa protiv bilo čega što dolazi iz Rusije a Grčka je postala veoma servilna.

Или Словенија. Па у нацистичко време били су подељени између садашњих пријатеља и партнера Немачке, Мађарске, Италије и НДХ, нису постојали као територијална јединица, а избеглице су биле у Србији.
Грешим ли, Ђуро?

У ствари, лицемеран сам. Када данас у Србијанији постоји не мали број оних који су за улазак у ОТАН, који нас је поливао бомбама и "осиромашеним" уранијумом пре само четврт века, како могу да критикујем одлуке у другим земљама за дешавања у Другом рату пре осамдесетак година?

У ствари, лицемеран сам. Када данас у Србијанији постоји не мали број оних који су за улазак у ОТАН, који нас је поливао бомбама и "осиромашеним" уранијумом пре само четврт века, како могу да критикујем одлуке у другим земљама за дешавања у Другом рату пре осамдесетак година?
Ima budala.

Ali ako mislis na ove forumaske to nisu Srbi nego komsije koje se lazno predstavljaju.

Dok Rusi kopne u Ukrajini, Amerika i Zapad rastu u svakom pogledu

okoo.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back