Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.172
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pda, svako jutro trebam tegliti oklopnjak i mislim si koji će mi kur E klasaМоже л` ово да уради онај твој Мерцедес Бенц?...
А кажу да је домаћа ауто индустрија ђубре
ovo moras gledari rusofilskim ocima da bi video izbacivanje
ma to su samo neka pogranicna sela koje ce rusi da ociste za 2-3 dana...Има снимак гдје рокао по селу, погођен је у повратку.Чуди ме искрено да су Руси уопште допустили да уђе оволики оклоп у Курску област.
Otimaš mi `lebac, brate ...Ceterum censeo Germaniyem esse delendam!
Zgužvali ga ko Panta pitu hehehe
Па шта су друго него погранична села.Ако ниси знао 400 квадратних километара ти је простор 10*40 км.ma to su samo neka pogranicna sela koje ce rusi da ociste za 2-3 dana...
![]()
Nema podudarnosti niti slucajnosti.Ма то су случајне подударности, исто као и у Хрватској за време задњег рата где се доста тога у називима, чиновима итд. поклопило са НДХ. Наравно да је све то само случајност, почињени злочини су изоловани инциденти и сл.
Posle ovakvog stava KP Kine Njemacka odma da im uvede sankcije i da prizna neovisnost Tibeta,Tajvana i Ujgrurske provincije...eventualno da naoruza ove borce za slobodu
a , jel zna kako i na koji nacin ce se vracati za germanijuЗлатне рибице, кишне глисте итд
Немачка може да пошаље своје мировне снаге у Украјину да надгледају поштовање примирја,
Министар спољних послова Бербок
Ne brini, Putin ce da rikne pre ili kasnijeZelenski priznaje da njegova vojska nema.snage da porazi Ruse na bojnom polju i povrati teritorije
@Marin83 na aparatima![]()
Oni su se primili da su je Kinezi posle cekicali sas dve macole iza vrataovo moras gledari rusofilskim ocima da bi video izbacivanje
zavrsila pres konferenicja i SVI zajednop krenuli ka izlazu
Ova gornja je fals
Nemora da pokazujes koliko si bolestanOpak je ruski okupator, evo gledam samoubojstvo: rokne si metak u glavu, pa onda ponovi još jednom.
Sam se overio.
Doduše, još je došao i dron nakon toga.
SAmo cisto da znas. Nemacka jos zapravo nije nista ni pocela.Pa šta misliš zašto im ekonomija pada brže od Orešnika
Građevinarstvo im je uništeno, auto industrija puca po šavovima, a oni onda vuku sve ostale za sobom u provaliju
Ko ima ovakve na vlasti ne trebaju mu neprijatelji.
Sad i BOSCH počinje sa masovnim otpuštanjem a ostalima uveli tzv. Kurzarbeit, skraćeno radno vrijeme za 7% manju plaću, a to je tek početak