Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По мени до нуклеарног рата неће доћи јер ма колико да се мрзе ипак више воле себе.

Чак и ако би рецимо Амери испалили нуклеарке на Русе а ови уопште не би реаговали и то би већ уништило и Европу и Америку. Та радијација била би грозна

Drugi deo je verovatan koliko i da sunce sutra postane crna rupa.

Klasika
k'o da Masnislava čitam

GdVjRtVa8AACUt8
GdVjTmraoAIeo_m

Ajmo prvo da smirimo paniku i strah u svetu,ne znam koliko puta treba reći da ama baš ništa ne ukazuje da će početi treći svetski rat, niti da Putin uopšte razmišlja da lansira SARMAT ili Lešnik na NATO, niti NATO na Rusiju.

I opet kažem ni jedan президент neće doneti odluku da lansira nuklearno oružje,da bi se to desilo treba situacija da ekstremno eskalira u prevodu da situacija pređe 20 stepenika, situacija od početka rata do sada je na 8.

Druga stvar ako lansira nuklearno oružje i cela Rusija će nestati kao i ceo svet.

Nuklearnu doktrinu nije dramatično promenuo, jeste da je neke stavke olabavio,ali ništa to nije dramatično.
Prevedeno u konfrontaciji sa Amerikom, ne ratu, pusice kao i do sada.

Руси су на 10 километра да отпочну борбе у Дњепропетровској области. У тој области још нису биле копнене борбе. Чак ни у оном брзом пробоју у фебруару и марту 2022. на почетку рата.
Bili su Rusi u Kijevskoj oblasti na 10 kilometara od rezidencije Zelenka.

pocinje/poceo je napad na rusiju svim silama

dzordzija ongoing
sirija ongoing

napad na transitriu u sledecih 2 meseca
uskoro provokacije/napadi na kalingrad
u januaru izbori u belorusiji za gde je spreman majdan nad majdanima

nz kako ce to rusija izdrzati

dragi forumaski eksperti, koja su vasa predvidjanja?

*** u sledeca 2 meseca pogibija barem jednog od ove trojice:
musk
bajden
tramp

samo neka imamo internet da sve lepo ispratimo

Добили јесу, али ја причам о тренутној Украјини која је и од саме Руске Федерације призната.

Русија је у устав укључила Крим, Севастопољ и 4 области. Осталих 20 области и Кијев и сама Русија признаје и дан данас као државу Украјину, и неозбиљно је говорити о средњевековним границама у којем трену Русија није нпр имала Каљинградску област или Курилска острва.
Nije neozbiljno jer to nema veze sa Ukrajinskom teritorijom .Ja sam se osvrnuo na zanimljivu i interesantnu činjenicu da Rusija još uvek nije ušla na teritoriju nekadašnje,prave Ukrajine.

Bajden je odlučio da pomiluje svog sina Hantera
https://www.whitehouse.gov/briefing.../12/01/statement-from-president-joe-biden-11/
Luda Kuća - cirkus Kolorado
U USA niko nije iznad Zakona

Neka se zna, da sam ovog dana ja, Džozef R. Bajden, mlađi, predsednik Sjedinjenih Država, u skladu sa svojim ovlašćenjima iz člana II, odeljak 2, tačka 1, Ustava, odobrio ROBERT HANTER BAJDEN Potpuno i bezuslovno pomilovanje Za ona krivična dela protiv Sjedinjenih Država koja je počinio ili je možda počinio ili u kojima je učestvovao u periodu od 1. januara 2014. do 1. decembra 2024., uključujući, ali ne ograničavajući se na sva krivična dela za koja se terete ili procesuiraju (uključujući ona koja su dovela do osude) od strane specijalnog tužioca Dejvida C. Vajsa u dokumentu br. 1:23-cr-00061-MN u Sjedinjenim Državama Okružni sud države za okrug Delaver i spis br. 2:23-CR-00599-MCS-1 u Okružnom sudu Sjedinjenih Država za Centralni okrug Kalifornije.​

U SVJEDOČENJE ČEGA, potpisao sam se svojim imenom i učinio da se pomilovanje zabilježi kod Ministarstva pravde.​

Sačinjeno u gradu Vašingtonu 1. decembra godine Gospoda Dve hiljade dvadeset četvrte i Dvesta četrdeset devete nezavisnosti Sjedinjenih Država. ( translate prevod)​

Izvodi iz saopštenja

Danas sam potpisao pomilovanje za mog sina Huntera. Od dana kada sam preuzeo dužnost, rekao sam da se neću mešati u donošenje odluka Ministarstva pravde, i održao sam reč čak i dok sam gledao kako moj sin selektivno i nepravedno goni.
Nijedna razumna osoba koja sagledava činjenice Hanterovih slučajeva ne može doći do drugog zaključka osim što je Hanter izdvojen samo zato što je moj sin – i to je pogrešno. Bilo je pokušaja da se slomi Hanter – koji je pet i po godina bio trezan, čak i suočen sa nemilosrdnim napadima i selektivnim gonjenjem. Pokušavajući da slome Huntera, pokušali su da me slome - i nema razloga da verujem da će se to ovde zaustaviti. Dosta je bilo. Tokom cele svoje karijere sledio sam jednostavan princip: samo reci američkom narodu istinu. Oni će biti pošteni. Evo istine: verujem u pravosudni sistem, ali pošto sam se borio sa ovim, takođe verujem da je sirova politika zarazila ovaj proces i dovela do neostvarenja pravde – i kada sam doneo ovu odluku ovog vikenda, nije bilo smisla u daljem odlaganju. Nadam se da će Amerikanci razumeti zašto su otac i predsednik došli na ovu odluku.

Poslednja izmena:
Bajden je odlučio da pomiluje svog sina Hantera
https://www.whitehouse.gov/briefing.../12/01/statement-from-president-joe-biden-11/
Luda Kuća - cirkus Kolorado

Neka se zna, da sam ovog dana ja, Džozef R. Bajden, mlađi, predsednik Sjedinjenih Država, u skladu sa svojim ovlašćenjima iz člana II, odeljak 2, tačka 1, Ustava, odobrio ROBERT HANTER BAJDEN Potpuno i bezuslovno pomilovanje Za ona krivična dela protiv Sjedinjenih Država koja je počinio ili je možda počinio ili u kojima je učestvovao u periodu od 1. januara 2014. do 1. decembra 2024., uključujući, ali ne ograničavajući se na sva krivična dela za koja se terete ili procesuiraju (uključujući ona koja su dovela do osude) od strane specijalnog tužioca Dejvida C. Vajsa u dokumentu br. 1:23-cr-00061-MN u Sjedinjenim Državama Okružni sud države za okrug Delaver i spis br. 2:23-CR-00599-MCS-1 u Okružnom sudu Sjedinjenih Država za Centralni okrug Kalifornije.​

U SVJEDOČENJE ČEGA, potpisao sam se svojim imenom i učinio da se pomilovanje zabilježi kod Ministarstva pravde.​

Sačinjeno u gradu Vašingtonu 1. decembra godine Gospoda Dve hiljade dvadeset četvrte i Dvesta četrdeset devete nezavisnosti Sjedinjenih Država. ( translate prevod)​

Izvodi iz saopštenja

Danas sam potpisao pomilovanje za mog sina Huntera. Od dana kada sam preuzeo dužnost, rekao sam da se neću mešati u donošenje odluka Ministarstva pravde, i održao sam reč čak i dok sam gledao kako moj sin selektivno i nepravedno goni.
Nijedna razumna osoba koja sagledava činjenice Hanterovih slučajeva ne može doći do drugog zaključka osim što je Hanter izdvojen samo zato što je moj sin – i to je pogrešno. Bilo je pokušaja da se slomi Hanter – koji je pet i po godina bio trezan, čak i suočen sa nemilosrdnim napadima i selektivnim gonjenjem. Pokušavajući da slome Huntera, pokušali su da me slome - i nema razloga da verujem da će se to ovde zaustaviti. Dosta je bilo. Tokom cele svoje karijere sledio sam jednostavan princip: samo reci američkom narodu istinu. Oni će biti pošteni. Evo istine: verujem u pravosudni sistem, ali pošto sam se borio sa ovim, takođe verujem da je sirova politika zarazila ovaj proces i dovela do neostvarenja pravde – i kada sam doneo ovu odluku ovog vikenda, nije bilo smisla u daljem odlaganju. Nadam se da će Amerikanci razumeti zašto su otac i predsednik došli na ovu odluku.
<SPAM>
Уколико Трамп ово дозволи, све његове приче су биле лаж и договорно је добио председничку функцију!
</SPAM>

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back