Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
Због неке дебеле женетине која брбља на телефон?Ако ти и после овог не буде јасно ко је крив за сукоб у Украјини, нема ти помоћи.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Због неке дебеле женетине која брбља на телефон?Ако ти и после овог не буде јасно ко је крив за сукоб у Украјини, нема ти помоћи.
Lupetas.Sve oko tebe je smislilo to Zlo.
Zašto ne baciš sve i odeš do države po svom ukusu, npr Afganistanu?
Argentina i motori, msm…Lada je sranje a po terenu dobro ide Lada Niva doduse kratko uz mnogo problema, imao sam Ziguli model pre Lade, mnogo bolji jer je imao argentinski motor, italijanski menjac i jos sijaset drugih delova Fiatovih kooperanata dok Rusi nisu poceli da prave sve komponente.
У праву си. Рат стане данас сутра а будућности ових који то раде је запечаћена тиме. Све ће им то изаћи на нос чим рат стане па мало размисле и нешто им дође.vidi, ja uopce ne ulazim gadanje ovog, onog, tko je u pravu, tko je u krivu.....
to se kod nas zove cojstvo. u "zapadnoj evropi" se zove Kavalirstvo https://sr.wikipedia.org/wiki/Kavalirstvo i svaka vojna kultura ima nesto slicno. ratnici (u smislu profesionalnih vojnika) znaci ljudi kojima je posao da ubijaju druge ljude u ratu imaju neke presutne dogovore. recimo to tako. naravno, ima i nekih pisanih ugovora (to sam stavio) ali i prije toga se neke stvari nisu bile gledane kao dostojne ratnika.
rat je ruzan posao. ali je nekim ljudima posao. kao sto imas ljude koji ciste ulice i njihov je posao da metu ulice tako imas ljude kojima je posao da ubijaju ljude (neprijatelje). i (vecinom) su ti ljudi casni https://sr.wikipedia.org/wiki/Čast
ako tako ubijas u tome nema casti. i ne mozes reci da radis svoj posao. nego da uzivas u ubijanju drugih ljudi.
Problem sa time je da ljudi koji uzivaju u ubijanju drugih ljudi nisu vojnici. nego su ubojice. sto je zabranjeno.... ako hoces od boga (bozije zapovjedi i to). a i nije dobro za psihu.
Ljudi koji ubijaju u ratu nisu ubojice nego rade posao u kojem je njihov posao ubijanje ljudi. i kada dodu doma oni su bili na poslu. naravno, nije ugodan posao i imaju problema sa alkoholizmom, drogama...nocne more i tako ali su radili svoj posao.
ljudi koji su ubijali druge ljude jer uzivaju u tome ne mogu reci da su radili svoj posao. i moraju zivjeti sa time. razumijes ?
meni je zao ovih ukrajinaca koji su to radili. ne ovih rusa. rusi su mrtvi, njima je svejedno. ovi ukrajinci moraju sa time zivjeti. ja razumijem da ti ne znas sto znaci sa time zivjeti ali imas ovdje ljudi (na forumu i temi) koji znaju.
I dalje si opsjednut mojim životom i dalje očajno izmišljaš, dečkoI Lada je bolja od Mečke.
A i Zemlja je dosta plosnata.
Jedino što si prestao je širiri avaxx agendu jer si se skoro krenuo družiti s Prigožinom kako te satrlo. Pazi se, pretili su rizična skupina
Сјајно написано и апсолутно тачно!vidi, ja uopce ne ulazim gadanje ovog, onog, tko je u pravu, tko je u krivu.....
to se kod nas zove cojstvo. u "zapadnoj evropi" se zove Kavalirstvo https://sr.wikipedia.org/wiki/Kavalirstvo i svaka vojna kultura ima nesto slicno. ratnici (u smislu profesionalnih vojnika) znaci ljudi kojima je posao da ubijaju druge ljude u ratu imaju neke presutne dogovore. recimo to tako. naravno, ima i nekih pisanih ugovora (to sam stavio) ali i prije toga se neke stvari nisu bile gledane kao dostojne ratnika.
rat je ruzan posao. ali je nekim ljudima posao. kao sto imas ljude koji ciste ulice i njihov je posao da metu ulice tako imas ljude kojima je posao da ubijaju ljude (neprijatelje). i (vecinom) su ti ljudi casni https://sr.wikipedia.org/wiki/Čast
ako tako ubijas u tome nema casti. i ne mozes reci da radis svoj posao. nego da uzivas u ubijanju drugih ljudi.
Problem sa time je da ljudi koji uzivaju u ubijanju drugih ljudi nisu vojnici. nego su ubojice. sto je zabranjeno.... ako hoces od boga (bozije zapovjedi i to). a i nije dobro za psihu.
Ljudi koji ubijaju u ratu nisu ubojice nego rade posao u kojem je njihov posao ubijanje ljudi. i kada dodu doma oni su bili na poslu. naravno, nije ugodan posao i imaju problema sa alkoholizmom, drogama...nocne more i tako ali su radili svoj posao.
ljudi koji su ubijali druge ljude jer uzivaju u tome ne mogu reci da su radili svoj posao. i moraju zivjeti sa time. razumijes ?
meni je zao ovih ukrajinaca koji su to radili. ne ovih rusa. rusi su mrtvi, njima je svejedno. ovi ukrajinci moraju sa time zivjeti. ja razumijem da ti ne znas sto znaci sa time zivjeti ali imas ovdje ljudi (na forumu i temi) koji znaju.
Prica se i da se srusio i zapalio DHL-ov teretni avion u Litvaniji...nije "dobacio" do aerodroma...mozda stede gorivo?Priča se na zidiću da se ruski putnički avioni vole zapaliti nakon slijetanja, također se priča da je to zbog sankcija koje im izuzetno pašu.
Taj manevar se zove "ruski vojnik u Ukrajini nakon drona", skraćeno RVUUND
Iz Bahmuta su evakuisani civili i to je bilo vojno ratište a Belgorod je grad gdje žive civili i nije ratište.Pda, samo kada rusi roknu civilni objekt u Ukrajini, onda je kriva ukrajinska PVO, a kada ukri roknu zgradu u Belgorodu, onda nije kriva ruska PVO
Uostalom, zašto Belgorod ne bi nalikovao na Bahmut, neka se evakuiraju i spase svoje živote.
Negde u proslom veku i u Kini ovako nesto probali.Opozicionari sa sobom imaju zastave Gruzije, NATO-a, Ukrajine i Evropske unije. Agencija napominje da bi im se ovoga puta mogli pridružiti demonstranti iz drugih gruzijskih regiona.
Aktivisti planiraju da ostanu ispred parlamenta do ponedeljka – za ovaj dan je zakazan prvi sastanak poslanika nakon izbora.
Нуландица са великим ентузијазмом спаљује документацијуbio lab u jamerici , pa u plamenu.
ma nije moguceeee
245.5K Followers
New details emerge on BioLab fire that forced thousands to shelter outside Atlanta
Pogledajte prilog 1647934
ATLANTA (AP) — Federal authorities have released an update on the investigation into fires at the BioLab chemical plant near Atlanta that produced a toxic chemical cloud and forced nearby residents to shelter in place.
The fires broke out Sept. 29 at the BioLab plant in Conyers, sending a huge plume of orange and black smoke into the sky. The U.S. Chemical Safety and Hazard Investigation Board on Friday released an investigation update.
BioLab makes chemicals that kill algae and bacteria in water, primarily for swimming pools and hot tubs, the report says. The company is a subsidiary of Lawrenceville, Georgia-based KIK Consumer Products.
A BioLab employee on fire watch at the Plant 12 storage warehouse reported hearing a “popping sound” as they left a breakroom to do a 5 a.m. check and immediately saw that a product reactive to water was wet, the report says. The employee called the only other BioLab employee on site.
CIA-in štaubZnam, biskviti doneseni iz Engleske.![]()
Suverena država je bila SFRJ za razlika od današnjih prćija.Nisam komunist ali su Jugokomunisti bili u pravu kada su osudili invaziju.
Đurina nova domovina je podanik krune.Đuri nisu uradili ništa od toga, on je automatski “za”, šta god gospodarima palo na pamet.
To nije anonimus ženetina nego Viki The fuc.king Nuland herselfЗбог неке дебеле женетине која брбља на телефон?![]()
Kad ekipa iz Bruxellesa slijedeći put dođe, mogu zaliti kamen temeljac.
Te stotine koje su nastradale radeći noćnu smjenu, nisu ni primjetili što ih je snašlo.
Zato što Ukrajinici to ne mogu. Jednostavno je.Pda, samo kada rusi roknu civilni objekt u Ukrajini, onda je kriva ukrajinska PVO, a kada ukri roknu zgradu u Belgorodu, onda nije kriva ruska PVO
Uostalom, zašto Belgorod ne bi nalikovao na Bahmut, neka se evakuiraju i spase svoje živote.
Ovaj forum treba zaštiti jer imamo dva nebrušena dijamanta. Pitagoru i Einsteina.Okej, izvedi mi Lorentzove transformacije da vidimo šta sve znaš
Koje po redu wunderwaffe?Dalekometni dronovi će Rusiju stajati glave, kobna je bila odluka da se S-300 projektili koriste za gađanje meta na tlu, jer kao ne trebaju im, jer imaju sada S-400. Uz to Rusi izgube svaki mjesec cca 10 raznih AA sustava u Ukrajini...