Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.851
Nikad ja to nisam tvrdioNe lupaj, dok nisu rešili da ovog ovde sklone zbog demencije koja više nije mogla da se krije tvrdio si da je i “normalan” i “sasvim OK”:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad ja to nisam tvrdioNe lupaj, dok nisu rešili da ovog ovde sklone zbog demencije koja više nije mogla da se krije tvrdio si da je i “normalan” i “sasvim OK”:
Ma ne, samo dok nisu rešili da ga sklone kao potpuno dementnog niste dozvoljavali da se reč kaže o njemu, a nije da nije bilo očigledno.Nikad ja to nisam tvrdio
Буцко се само смјешка изашао напокон из изолације, одавно они нису гладни јер Русија производи храну и има свега.Svetska sila dobija pomoc od izgladnele Koreje![]()
Kenjas, moj stav je uvek bio da jeste dementan ali da on nista ne odlucuje.Ma ne, samo dok nisu rešili da ga sklone kao potpuno dementnog niste dozvoljavali da se reč kaže o njemu, a nije da nije bilo očigledno.
Nisu gladni imaju zita i kukuruza od kada je Rusima potrebna njihova municija i nista vise, Rusi i sami uvoze mnogo hrane.Буцко се само смјешка изашао напокон из изолације, одавно они нису гладни јер Русија производи храну и има свега.
А од страха је наштанцао граната да може ратовати наредних 100 година, што не би Руси трампили јефтино ако већ има у залихама.
Da, bice da je to Australija, koja je dala nemjerljiv doprinos civilizaciji....Rusija nije svet iako zele sebe tako predstaviti.
Nisam nikada tvrdio da je Australija neko mudo na svetskom nivou a kulturu obicnih Rusa sam video, svoju istoriju koja se kod nas ucila u osnovnoj i srednjoj skoli nisu bas savladali oni prosecni.Da, bice da je to Australija, koja je dala nemjerljiv doprinos civilizaciji....
Djurice, samo je Čehov, jedan jedini od mnoštva, dovoljan da zacepi usta i tebi i svom "svijetu"....Mizeran si, i to pokazujes iznova i iznova....Nisam nikada tvrdio da je Australija neko mudo na svetskom nivou a kulturu obicnih Rusa sam video, svoju istoriju koja se kod nas ucila u osnovnoj i srednjoj skoli nisu bas savladali oni prosecni.
Mislim da će njihova sudbina zavisiti od video snimaka koje su sačuvali.PoFatani Ukro dron-operateri. Biće vrlo zahebano.![]()
1,2 milionaZnaš li da još nemaju podatke gde im se sakrilo 700000 vojnika?
Ostali narodi nemaju pisaca? Podatak da je Rat i mir preveden sa frncuskog na ruski 20-30 godina nakon prvog stampanja dovoljno govori o kulturi Rusa, Tesla je bio Srbin sto ne znaci da smo neka napredna inzenjerska nacija.Djurice, samo je Čehov, jedan jedini od mnoštva, dovoljan da zacepi usta i tebi i svom "svijetu"....Mizeran si, i to pokazujes iznova i iznova....
Ovo ga ne hvata tako često, al kad jednom krene….Kakvo je ovo očajavanje ukrowermaht bojne ?
Pa samo čovek može da se
![]()
Možda je na pomolu 217-a prekretnicca SVO ?
Kako li će to pomoći Klovnu?Italij naručila još dvije fregate https://defence-industry.eu/orizzon...-two-fremm-evo-frigates-for-the-italian-navy/
![]()
Švaba je najjači.
Taj S-400 inače kupuje Srbija, Erdogan već doneo ponudu Vučiću i Hilu.F-35: Turkey close to agreement to acquire 20 American stealth fighters?
After an order for 40 F-16Vs for the Turkish Air Force, already announced, it now seems that negotiations for 20 F-35s are close to being concluded between the United States and Turkey, after Ankara gave its approval to Sweden's membership in NATO last March.
Indeed, according to sources cited by the Greek press, Washington and Ankara are close to finding a compromise on the S-400 battery acquired from Russia, the very battery that triggered the country's CAATSA sanctions and its exclusion from the F-35 program.
https://meta-defense.fr/en/2024/09/26/20-f-35-Türkiye-negotiation-s-400/
Koje šamaranje krepalih Rusa, nisu ih ovako ni 90-tih pleskali...