Bokisha011
Primećen član
- Poruka
- 875
Da je to tako kako ti kažeš ne bi trajao rat 1000 dana.Moze mu se,ima atomske bombe,sta mu tesko da potamani celo nazi pakt.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je to tako kako ti kažeš ne bi trajao rat 1000 dana.Moze mu se,ima atomske bombe,sta mu tesko da potamani celo nazi pakt.
....sa ruskim oznakama.Izgleda da Mej bregami pod ruske gubitke podrazumijeva sve ono sto je proizvedeno u Rusiji (SSSR-u).......
Da je to tako kako ti kažeš ne bi trajao rat 1000 dana.
Nego, zna li se šta sa fronta, kako napreduju Ukiji, jesu zauzeli išta ili i dalje idu u rikverc?
"The U.S. and UK are preparing to blow up underwater fiber-optic cables that provide the entire world with internet", - Patrushev.
Pogledajte prilog 1640966
Idemo offline!Vrlo moguce...
Posto je NATO izgubio medijski rat...upravo zahvaljujuci internetu...
...
Samo nastavi...i naravno, dobices ovaj rat........sa ruskim oznakama.
UPA je okupljala nacionaliste koji su se borili za ukrajinsku nezavisnost i Ukrajinu bez Poljaka, Rusa, Jevreja, komunista svih vrsta cak i protiv Nemaca ponekad vrseci strasne zlocine jer nisu bili centralizovana organizacija sa jedinstvenom komandom slicno Cetnickom pokretu u Jugoslaviji. Mnogi u Srbiji danas pricaju o cetnicima "sa suzom u oku" pa ne vidim zasto ti to smeta kod Zelenog.Sta ti Bokishi Banderasu pricas... Pa on je ustao i sa suzom u oku aplaudirao
a nije presrecan ni onaj na koga se baci milione tona bombi od strane rusa...Jadan onaj kog SAD brani a Nemacka hrani
Glad u Ukrajini!
ukropi kao i rusi se drze dobre stare boljsevicke taktike. salji sto vise mesa i na kraju cemo prevladatiOko 140 poginulih do sada u ruskom gradiću od oko 8000 stanovnika.
Manje je poginulih imao u Prvom svjetskom ratu vojni kotar od kud sam ja sa oko 20 000 stanovnika tada, a prošli krvave borbe Srbije i Rusije.
Dovoljno govori o ruskoj vojnoj taktici u 21.st. i uspjehu iste. Još se drže one koju je koristio i Ivan Grozni 1500-tih.
Treba Rusi kao Izrael da tapaciraju to.a nije presrecan ni onaj na koga se baci milione tona bombi od strane rusa...
da se ne lazemo
a ne neee. kazu rusi da "cuvaju civile pa se suzdravaju"Treba Rusi kao Izrael da tapaciraju to.
Slabo je ovo.
Ebiga, sto ostavlja obucu u hodniku kad to niko drugi ne radi? Moje iskustvo sa Nemcima je drugacije mozda jer sam se drugacije ponasao.Život u Njemačkoj nije lak i Ukrajinka shvaća razliku u mentalitetu Rusa i Nijemaca na bolniji način.
Zbog obuće isprad vrata stana dobila kaznu od 250 € jer ju susjeda Helga tužila.
Lupas napamet.
Oko 140 poginulih do sada u ruskom gradiću od oko 8000 stanovnika.
Manje je poginulih imao u Prvom svjetskom ratu vojni kotar od kud sam ja sa oko 20 000 stanovnika tada, a prošli krvave borbe Srbije i Rusije.
Dovoljno govori o ruskoj vojnoj taktici u 21.st. i uspjehu iste. Još se drže one koju je koristio i Ivan Grozni 1500-tih.
Logican zakljucak, svaki sledeci dan rata zahteva sve vise zrtava na obe strane, ovako bi Ukrajinci mogli reci Uspeli smo, Rusi nisu uzeli ni ceo Donbas a kamoli Kijev, dok bi Rusi slavili pobedu zbog zauzetih teritorija.Stand bay... ukrajinski front stoji ,ceka se Tramp. Akcenat je na Kurskoj oblasti,da se izbaci vojska Ukrajine. Zaista Tramp je frapantno promenio stvari u ovom ratu. Ceka se njegov predlog.....ocekujem zamrzavanje rata na sadasnjim linijama,zonu razdvajanja.. Ko prihvati dobija pomoc ,ko ne prihvati neka objasnjava svom narodu.
Lupas napamet.
Jel ti znas da zivimo u doba interneta i treba malo truda da se pronadje izvor na Ruskom (dole na kraju poruke)
To je memorijalni centar u toj varosici od oko 10.000 stanovnika, imena oko 130 vojnika poginulih u ratu Ukrajina, ali sta je bitno :
В субботу, 14 сентября, в Самарской области была высажена Аллея памяти Героев СВО. Аллею решено было посадить в поселке Рощинский, где проходили службу многие бойцы, погибшие на военной спецоперации.
В дальнейшем, как пояснила Марина Андреевна, на месте маленького сквера будет установлен мемориал: на плитах будут выбиты 130 имен погибших бойцов. Часть их - из Самарской области, но есть погибшие воины и из других регионов, они проходили службу в Рощинском
Znaci, to nisu bili vojnici samo iz te varosice nego iz cele Samarske oblasti koja ima oko 3 miliona stanovnika, cak i iz drugih regiona, oni su sluzili vojnu sluzbu u toj varosici, znaci bilo je vojnika u tom Memorijalnom kompleksu i iz te varosice ali iz iz cele Samarske oblasti kojoj pripada ta varosica.
Znaci oper se bavis falsifikovanjem izvora.
Verovatno ti je i onaj Notepad istiniti podaci.
https://syzran--small-ru.turbopages.org/turbo/syzran-small.ru/s/news-88086
nisam siguran...ali čini mi se da nakon ruske mobilizacije režim zelenskog je himarsom opalio po nastambi u ex urajini u kojoj su bili mobilizirani iz Samare a locirani su zbog upotrebe mobitela i kršenja naredbe o zabrani upotrebe navedenog...mislim da je poginulo 100injak rusa...Lupas napamet.
Jel ti znas da zivimo u doba interneta i treba malo truda da se pronadje izvor na Ruskom (dole na kraju poruke)
To je memorijalni centar u toj varosici od oko 10.000 stanovnika, imena oko 130 vojnika poginulih u ratu Ukrajina, ali sta je bitno :
В субботу, 14 сентября, в Самарской области была высажена Аллея памяти Героев СВО. Аллею решено было посадить в поселке Рощинский, где проходили службу многие бойцы, погибшие на военной спецоперации.
В дальнейшем, как пояснила Марина Андреевна, на месте маленького сквера будет установлен мемориал: на плитах будут выбиты 130 имен погибших бойцов. Часть их - из Самарской области, но есть погибшие воины и из других регионов, они проходили службу в Рощинском
Znaci, to nisu bili vojnici samo iz te varosice nego iz cele Samarske oblasti koja ima oko 3 miliona stanovnika, cak i iz drugih regiona, oni su sluzili vojnu sluzbu u toj varosici, znaci bilo je vojnika u tom Memorijalnom kompleksu i iz te varosice ali iz iz cele Samarske oblasti kojoj pripada ta varosica.
Znaci oper se bavis falsifikovanjem izvora.
Verovatno ti je i onaj Notepad istiniti podaci.
https://syzran--small-ru.turbopages.org/turbo/syzran-small.ru/s/news-88086