Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.042
vudu magijaNacisti pale i pucaju u lutku američkog predsjednika
Pogledajte prilog 1638482
Pogledajte prilog 1638483
Pogledajte prilog 1638484
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vudu magijaNacisti pale i pucaju u lutku američkog predsjednika
Pogledajte prilog 1638482
Pogledajte prilog 1638483
Pogledajte prilog 1638484
Nema od toga ništa.Danas su se pojavili snimci da su se S.Korejci prvi put angazovali u Kurskoj oblasti u Rusiji,ne u Ukrajini. To je vazno da se brzo ocisti,jer je Tramp vec poslao plan. Rat se zamrzava na sadasnjoj liniji,bezbednosna zona nekoliko km,plavi slemovi,Ukrajina ako prihvati dobija pomoc ali ne moze u NATO sledecih 20godina.
Mislim da to ne moze da se odbije. Rusima je dosta rata. Tramp im nudi dobro resenje po njih.Nema od toga ništa.
Nije meni, crko je nekom drugom.Crko ti bajden.
Nije to dovoljno, Zelenski ima mnogo veći obim nozdrva od Ace Lukasa.Španjolska policija zaplijenila rekordnih 13 tona kokaina iz Ekvadora za Ukrajinu
https://www.vecernji.hr/vijesti/fot...-ekvadora-doplovilo-i-13-tona-kokaina-1813917
Pogledajte prilog 1638511
Pogledajte prilog 1638510
Cekaj malo, zar nije u Nemackoj sve super.Ukratko
Šolc je tražio od ministra finansija da se Nemačka dodatno zaduži da bi finansirao nacizam u Ukrajini.
Ministar finansija je odbio, jer po nemačkom Ustavu nije dozvoljeno zaduživanje preko određene granice, a granica je dosegnuta.
Šolc smenjuje ministra finansija i postavlja tipa koji je spreman da prekrši Ustav.
FPD kao odgovor napušta vladajuću koaliciju
Šolc nastavlja da vlada manjinskom vladom i ima čvrstu nameru da i dalje finansira Ukro.aciste bez obzira na sve, pa postavlja nove ministre u resorima za koje je bio zadužen FPD, pre izbora mu je namera da dodatno zaduži zemlju i sve prebaci Zelenku.
Videćemo kako će to funkcionisati bez većinske podrške u parlamentu
Ponavljam, nema ni najmanje šanse da Rusi pristanu na takav dogovor.Mislim da to ne moze da se odbije. Rusima je dosta rata. Tramp im nudi dobro resenje po njih.
To je ruski Rambuje.
Ok. Postujem tvoje misljenje,ja sam ubedjen da ce Putin iskoristiti ovu sansu da izadje iz ovog rata. U suprotnom idu mobilizacije mladih Rusa ,problemi u zemlji.Ponavljam, nema ni najmanje šanse da Rusi pristanu na takav dogovor.
Ni promil.
On je spreman na ozbiljne kompromise, ali ova ponuda Rusiji ne daje ništa.Ok. Postujem tvoje misljenje,ja sam ubedjen da ce Putin iskoristiti ovu sansu da izadje iz ovog rata. U suprotnom idu mobilizacije mladih Rusa ,problemi u zemlji.
Не верујем у било какве преговоре, апсолутно сви су прекршени осим, неким чудом, они око Кубе. Решење ће бити тамо где дође војска РФ и онда status que, као, рецимо, у Кореји, на Кипру и на другим местима по свету којих није мало. Малдини и Гибралтар, на пример.Oчекујем и ја да ова администрација иде у кост како би Трампа довели пред свршен чин.
Међутим радује да ће Трамп имати оба дома Конгреса, уколико буде имао озбиљних намјера да добије нобелову награду за мир он ће је и добити.
Мислим да се ствари неће компликовати доласком Трампа и да већ до средине следеће године имамо озбиљне преговоре али озбиљне преговоре.
Дајџест дајџеста....
- Moskva: Ruske trupe zauzele još dva naselja na istoku Ukrajine- Maksimovku i Antonivku
Tramp je privatno lice i nema nikakva ovlašćenja da nekome nešto nudi.Mislim da to ne moze da se odbije. Rusima je dosta rata. Tramp im nudi dobro resenje po njih.
To je ruski Rambuje.
Voda skupa, preskupa, heroin loš i nikakav, braćo i sestreCekaj malo, zar nije u Nemackoj sve super.
Hrvati ovde pisu kako su se oslobodili ruskog gasa i nafte i kupuju po pet puta nizim cenama.
I kako su onda duzni i zatvaraju fabrike i firme.
O cemu se ovde radi.
Nema pregovora dok se ne ostvare ciljevi SVO.Mislim da to ne moze da se odbije. Rusima je dosta rata. Tramp im nudi dobro resenje po njih.
To je ruski Rambuje.
Hrvati svesni sranja u kakvom su,ipak iz mrznje prema Rusiji ce se praviti da je sve ok.Cekaj malo, zar nije u Nemackoj sve super.
Hrvati ovde pisu kako su se oslobodili ruskog gasa i nafte i kupuju po pet puta nizim cenama.
I kako su onda duzni i zatvaraju fabrike i firme.
O cemu se ovde radi.