LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar nije kadirovu ostalo samo nekoliko sedmica zivota pre nekih 9 meseci?

Duže im traju nalozi nego nacistička odbrana nekog mesta, uspehNiko nije zabrinut sto ti nalozi traju manje od 3 dana pre nego sto budu banovani.

Afganistan bi trebao biti na 2 mjestu, a Huti na 3
Тако је! Авганистанци су протерали Амере из своје земље, а Хути их редовно тамбурају на Црвеном Мору!Afganistan bi trebao biti na 2 mjestu, a Huti na 3
Vucicev brat Seik
Ko je kao mi? Srbija ima jacu vojsku od Poljske, Indonezije i Kazahstana.

Jeste. To nije Kadirov. To je maketa.zar nije kadirovu ostalo samo nekoliko sedmica zivota pre nekih 9 meseci?![]()

Dvojnikzar nije kadirovu ostalo samo nekoliko sedmica zivota pre nekih 9 meseci?![]()

To .Vidis da znaš..Otimanje imovine na Zapadu ih je vratilo u zemlju a novac ko novac niko od njih ga ne drzi na računu već ga investiraza tajkune ne znam...ali znam zarađeni novac Hodorovski i Ambramović i ostali rusli židovi moraju ulagati i trošiti u rusiji a ne kupovati nogometne klubove u englenskoj i jahte u italiji
Čega nema više i šta je bilo nekad? Potrudi se malo više, razumem da te boli ovaj raspad NATO odbrane, ali daj bar malo smislenije napiši nešto.Veci gradovi? Bilo nekad, nema vise.
Nacionalisata je pojam koji nema veze sa šovinizmom i rasizmom. Sve ostalo što si nabrojao je povezano i zasnivaju se na mržnji, dok je nacionalizam vezan za ljubav. Ovi naši iz bojne i raznih EU fondova su direktno zakačeni na sve to ostalo nabrojano, mrziteljsko.Nemam, ali imam da se "ne znas" pise odvojeno.
Ne znam ja nista, zato i pitam:
Na osnovu cega tako misis?
Ali kako o tome ne odgovara ni onaj koji je to napisao, a drugima prica da nemaju pojma, takve moram da nazovem dripac bezobrazni, sto on POKAZANO i jeste.
Neko ko ima 100 godina koristi recnik ulicnih klinaca od 16 godina...
Auuu, kako se Djurica Hipotezica izbezobrazio...
Ocaj je dostigao vrhunac...
Reci mi koliko si ocajan na skali od 12miliona do "Znam kako je bilo i pre nego sto sam se rodio"
Djurica Hipotezica voli kad je veliki.
Veliki, visok, krupan i snazan...
Pogledajte prilog 1633344
Drcan, nacionalista, sovinista, rasista, iznad svega - nacista.
Takve Djurica voli i ceni.
Не разумем ту дискриминацију по висини? Па у историји су владари и војсковође били веома различитих габарита, али то није утицало на њихову ефикасност или неефикасност или памћење њиховог историјског доприноса. Ако се за Петра Великог може речи да је то био делимично и због своје висине, за Катарину Велику то сигурно не може да се каже.VIdi, vidi Putko zarazio Kadirova i on ima pet santimetara debele djonove, zaebani kepeci.
Tipični domoljUb.
Pa koga ti podrzavasTo samo ako ne pobijedi demokratski kandidat. Kad pokradu Trumpa onda se ne računa.
1500, palanka obična, ali nije baš selendra.Jos jedan veliki grad.![]()
![]()
I ja podržavam Kamilu.Pa koga ti podrzavas
Putin je rekao da treba podrzati Harisovu
Jel verujes da je Putin ispravno odabrao