Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.538
Ma ne sumnjam, nisam ni citao sta pise.Ne, uopće joj se nisam rugala.
Samo mi bilo interesantno da ona nesvesna pojava, Djurica Hipotezica, spocitava nekome nesto sto i sam radi non-stop...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne sumnjam, nisam ni citao sta pise.Ne, uopće joj se nisam rugala.
Da, u pravu si. Satelitske slike pokazuju da tu uopšte nema vode, povukla se u staro korito Dnjepra nakon rušenja Kahrovke. Možda je zemljište mekano za tenkove, ali pešaci mogu da prođuIma ovaj prelaz tj dva:
![]()
a i Dnjepar je manji podle rusenja one brane
...
Uzalud sve, zeleni kepec ima plan pobjedeGrodovka nasa.
Uzalud sve, zeleni kepec ima plan pobjede
Cija "vasa" petokolonasGrodovka nasa.
E, ove 16-ice da Rusi olupaju, pa ne moraju ništa više da obore do Božića, što se mene tiče. To su naši krvnici.Kažu Ukropi: stigli novi Efovi iz Holandije na Starokonstantin. Još kažu da su stigla i 3 Kinžala.
Pogledajte prilog 1621857
E, ove 16-ice da Rusi olupaju, pa ne moraju ništa više da obore do Božića, što se mene tiče. To su naši krvnici.
Bar dva naša MIG-a su oborili 1999. godine, čini mi se da je u jednom od njih stradao potpukovnik Milenko Pavlović.
Dodamo li ovome jedan niz sportskih katastrofa u duelima sa Niskozemljem, sasvim je jasno što je u Srbiji narandžasta boja zabranjena, a pomorandže voće za izbegavanje.
Udri Rus Li, ripaj Rus Li, pobi gi sviiii
ne daj niko da preživi od ovi oloooooši
Takve majka više ne rađa. Podaci odmah...Странци који се боре на страни Украјине нису плаћеници јер нису дошли због новца већ из чисте жеље да помогну напаћеној земљи.
С друге стране, сви руски војници су плаћеници јер јадни народ Русије ратује само због новца.
Без обзира на то, Украјина се хумано односи према плаћеницима и не пуца у плаћенике који се предају.
Човек је човек, а орк је орк.
Roskosmos dobio konkurenciju.
Nema omaske ni za milimetar.
Овога се ни Грунф не би сјетио. Генијално! Хоће ли им тако и Кијев препустити?Jbt, al navlače Ruse novom taktikom.
Od ovoga može da se rikne
![]()
Kažu da sprovode plan malog firera, beže štoo brže mogu, ostavljaju iza sebe decu i civile.Šta kažu ukijevski izvori, kakvo je stanje na frontu?
Pogledajte prilog 1621959
Pogledajte prilog 1621957
Pogledajte prilog 1621958
Jes ovi iz kolumbije došli da pomognu usra incima, pa do juče nisu čuli za usra inu.Странци који се боре на страни Украјине нису плаћеници јер нису дошли због новца већ из чисте жеље да помогну напаћеној земљи.
С друге стране, сви руски војници су плаћеници јер јадни народ Русије ратује само због новца.
Без обзира на то, Украјина се хумано односи према плаћеницима и не пуца у плаћенике који се предају.
Човек је човек, а орк је орк.
Кад може термоелектрана из једног од "балтичких тигрова", па у славоукрајину, могу и Руси Кримски мост. Очас посла!Samo da ga Rusi rastave i eto....