- Poruka
- 202.857
Totalno nebitno. Oboren kao i stotine drugih letelica i oklopa sa obe strane.oboren jeste. unisten nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalno nebitno. Oboren kao i stotine drugih letelica i oklopa sa obe strane.oboren jeste. unisten nije
A luka Ploče je jedini način izvoza?
Izvoziće šleperima preko Hrvatske i Mađarske. Kako Srbija izvozi?
Upozoren sam odavno.NATO Bot bojna
Operativni NATO centar im je u Zagrebu
Dovoljno je malo proguglati i nacice se taj podatak
Istina sem te cyber jedinice, ima npr i ovde na Krsti i par korisnih cro idiota...oni Botuju za DZ...
Ovaj ko da je iz NadrealistaUkrajinski ministar spoljnih poslova Andrej Sibiga pozvao je Izrael da nauči da se bori o svom trošku.
''Izrael mora da prestane da moli Pentagon za vojnu pomoć koja je bila namenjena Ukrajini. Oduzimanjem još jedne serije granata ili sistema PVO od Ukrajine, ID pomaže Kremlju da stvori prednost''
![]()
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrej Sibiga pozvao je Izrael da nauči da se bori o svom trošku.
''Izrael mora da prestane da moli Pentagon za vojnu pomoć koja je bila namenjena Ukrajini. Oduzimanjem još jedne serije granata ili sistema PVO od Ukrajine, ID pomaže Kremlju da stvori prednost''
![]()
Zabole me,citaj tviter i krim je vas.A ti mislis da je tebi neko poverovao... Ni tixi nije tako glup
Imas br tel nekog komadanta ili mozda direktnu vezu sa komandom Ruske vojske...Ruska vojska izvodi jurišne operacije na farmu živine Cukurino, gde su se u svoj prirodni ambijent nastanili *****************i.
Uspešniji nacisti su se povukli sa jugozapadne periferije do Kremene Balke i dalje do Voznesenka.
![]()
Javio mi Fabijan. Pouzdan izvor.Imas br tel nekog komadanta ili mozda direktnu vezu sa komandom Ruske vojske...
E mukice mala, nemas pametnijeg posla... Kako sad citaj tviter... A 90% "dokaza" koji ostavljaju ruski botovi sa tviter.Zabole me,citaj tviter i krim je vas.
Ovo ti je 78.nalog,nemas pametnija posla
Wow duhoviti botovi.Javio mi Fabijan. Pouzdan izvor.
Da taktika pali daju najutvrdwbija mesta pa će na livadama da lome RuseZa sada taktika pali, Rusi imaju višestruko više gubitaka od Ukrajinaca.
BBC tvrdi da su na Vuhledaru Rusi izgubili više elitnih jedinica nego u oba Čečenska rata
Za razliku od ovog drona taj nevidljivi je bio nesto novo ..Ceo projekat je poslije toga bačen u kante za đubre..Ovde nema specijalno nista da se nauci osim nacina na koji to Rusi rade a posto su mu preuzeli komande u letu tu je vec problem koji ce Rusi morati da rese pre biko kakve upotrebe u budućnosti.Nece leteti neko vreme .Naivan si ka sobarica..
Kada ste oborili " nevidljivoga" tek što je pao već su ga njuškali Rusi i Kinezi .
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrej Sibiga pozvao je Izrael da nauči da se bori o svom trošku.
![]()
To se obrati ponaosob njima,ja ne koristim.E mukice mala, nemas pametnijeg posla... Kako sad citaj tviter... A 90% "dokaza" koji ostavljaju ruski botovi sa tviter.
Ne, uopće joj se nisam rugala. Nemam problema s fizičkim izgledom bilo koga, to mi je nevažno, niti ga komentiram ako nije u totalnoj koliziji s funkcijom.Rece Djurica Hipotezica, a isto tako radi...
Nesvesnost samog sebe i svojih postupaka - beskonacno...
Ili je, mozda, kako se rodis promenjivo i podlozno izboru... Ne znam...moguce...
Vecne vatre Pakla se uzdizu, da docekaju...
![]()
oboren i upravo se vrsi autopsija nad njim.Totalno nebitno. Oboren kao i stotine drugih letelica i oklopa sa obe strane.
Oborili ga Rusi jer su izgubili komunikaciju sa njim, da ga ne bi zločinci dobili kompletnog. Totalno nebitno, jer su obe strane zarobljavale tehniku protivniks.oboren i upravo se vrsi autopsija nad njim.
e sad dal je to nebitno...