LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je uopšte i citirao Putina? Sam siguran nisam ...
Što se tiče "politike" sila zla sa razvratnog Zapada filozofski bi se to formulisalo lako - baš ovako:
Čopor senilnih, razvratnih, krvoličnih i, naravno, bezumnih hijena još uvek umišlja da su nepobediva sila i da se mogu i dalje da igraju sa sudbinom celog čovečanstva.
Hvala Bogu da to svako, iole normalan, napokon zna i da smo doživeli da vidimo kako se slama kičma tog najvećeg zla. Rusija, Kina, Indija i sve druge slobodoljubive, pravdoljubive i istinoljubive zemlje sveta, više od 90% čovečanstva, je na dobrom putu da se oslobode od terorizma, nacizma i pederizma tog čopora razvratnih hijena.
Pogledajte prilog 1613039
Više puta sam čuo svojim ušima da Putin upravo tako razmišlja i govori...Pogledajte prilog 1613301
Ovaj, kog si postavio
175-i put
Kako znaju da je nastradao?Polkovnik geskrkt![]()
Notepad je najbolji dokaz da je Abrams neuništiv
Rokaj kokaj, nema više natrag, tražili ste gledajte![]()
Isusa ti
Jel opet puse na radnom mestu
Nikad nece nauciti
Vidim da u EU ne fali budalaDa bi pomogla Ukrajini da prebrodi ovu zimu, EU je došla na briljantnu ideju...
Planiraju da demontiraju celu termoelektranu u Litvaniji i da je pošalju deo po deo da je ponovo izgradi u Ukrajini.
Objavila Urslula, svečanim glasom
Ko će joj reći?
Ne znam sta je planulo, ali ti podzemni magacini su na 50 metara pod zemljom.Sve je jasno, planula je trava ..
Ako podelis 900 milijardi sa 5 koliko je prosecno skuplja americka municija, dobijes 180 milijardi, ali ako uracunas troskove svega koliko kosta prosto odrzavanje americke vojske i preskupe, a lose opreme i naoruzanja dolazis do cinjenice da ameri bas i nemaju na raspolaganju toliko milijardi za proizvodnju municije. Da stvar bude jos gora nemaju ni fabrickih kapaciteta da proizvode toliku kolicinu. Cak i ako naprave za par godina da pariraju Rusiji, nemaju osposobljeno osoblje da rade u tim fabrikama.Jeste, USA sa vojnim budzetom od 900 milijardi dolara nema nacina da proizvede vise municije od raspale Rusije sa 100 milijardi.
Da![]()