Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel postoji neko na svetu da ga ti nisi pitao, da ti nije rekao, da ti nije šapnuo, da ga nisi konsultovo

Svako danas koristi kiseonik
Radio sam nekoliko godina pre rata sa dvojicom Rusa i jednim Ukrajincem, obicno smo zajedno rucali uprkos problemima njihovih zemalja. Mnogo sam razlicitih ljidi sreo jer sam ziveo u cetiri zemlje, radoznao sam komunikativan.

Poslednja izmena od moderatora:
По свој прилици не разумеш закон “ масе” која је при том функционисала као војна јединица где се знало ко шта ради.
У том тренутку они нису били бројни али су били агресивни и добро организовани (јако сумњиво). Зато је Јанукович и отишао из Кијева рачунајући да тамо нема тих фаланги које су ипак дошле из Кијева, што је карактеристично и за Одески злочин против човечности.
Због свих тих дешавања народ је покушао да се самоорганизује ради безбедности, што је имало резултата у Доњецку и Луганску.
Колико је легално то што се дешавало на тргу Мајдан, толико су легална и дешавања у Доњецку и Луганску.
Zadnja recenica apsolutno tacna. Masa se ne okuplja bez dobrog razloga.

...

Rusi se lagano spremaju za povratak na desnu obalu Dnjepra:
Citat:
Hersonski pravac. Pod kontrolu Oružanih snaga Ruske Federacije u potpunosti je prešlo ostrvo Belogrudi. Marinci su nastavili da napreduju, prema OSINT podacima utvrđeno je da su se naši borci iskrcali na ostrvu Gavrilova. De jure, može se govoriti o iskrcavanju boraca ruske vojske na desnu obalu Dnjepra. Do najbližeg naseljenog mesta ostaje oko 1,5 km.
6708_78441615_photo_2024-09-07_15-24-30.jpg

6708_431428917_photo_2024-09-07_15-16-47.jpg

...

.
Командир чете 47. издвојене моторизоване бригаде, Микола Мељник:

1skrin1_69.jpg

.
Јуче су главнокомандујући (Сирски) и врховни командант (Зеленски) изјавили да је на Покровском правцу фронт стабилизован. Ако је ово стабилизација фронта онда сам ја балерина.

Руси без престанка напредују. Као што сам раније навео, они немају довољно снага да крену на Покровск истовремено из више праваца и изабрали су један који је приоритетан и где пробијају нашу одбрану. Као приоритетни циљ одређени су Украјинск и Горњак, а затим Кураховка. Све је прилично логично јер ће им то омогућити окруживање групе која држи одбрану између Невељског и реке Волче.

Није потребно бити генерал да би се схватио главни план протиника, као и да би се схватило да Руси нису порушили мостове преко Вовче јер имају превасходство у дроновима и ту лове наша возила и опрему.

Тренутак да се бригаде извуку из замке без великих губитака отишао је у неповрат и сада нас највероватније очекује авдејевски сценарио када је повлачење било "контролисано" само у извештајима вишег командовања.

.

Radio sam nekoliko godina pre rata sa dvojicom Rusa i jednim Ukrajincem, obicno smo zajedno rucali uprkos problemima njihovih zemalja. Mnogo sam razlicitih ljidi sreo jer sam ziveo u cetiri zemlje, radoznao sam komunikativan.
Ti si razgovarao sa jednim Rusom ii jednim Ukraincem i sada si od njih dvojice popio svu pamet. Oni su ti ispričali sve od I svetskog rata pa na ovako, i sve su ti istinito rekli, samo si ti eto živeo u 4 zemlje i samo si ti sredo mnogo ljudi.

Ukrajinski poslanik Jurčenko: Dobijanje „bele karte“ (dokumenta koji kaže da nije sposoban za vojnu službu) sada košta najmanje 37.000 dolara plaćenih u gotovini.
Dakle, u centru slobode po EU, možete kupiti svoj život.
Ali ako ne možete da platite, idete na istočni front (poznato mi ovo) i umirete za NATO i BlekRok.

GW26URcWkAAKvaG
U kojem svijetu živimo.

U HR cijena života iznosi 35 k €.

Općinski sud u Dubrovniku u srijedu je donio odluku kako je Klevisi Ymeri produžen istražni zatvor i određena jamčevina od 70 tisuća eura. Nakon pravomoćnosti rješenja, odnosno odluke o žalbi može se uplatiti jamčevima te se o puštanju odlučuje na novom ročistu.

Podsjetimo, Županijski sud u Dubrovniku ukinuo je prethodno rješenje dubrovačkog suda i vratio na ponovno odlučivanje, a današnjom odlukom Albanka koja je 9. travnja na Ratcu skrivila prometnu nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra Katarina i Stjepan Đerek dobila je mogućnost izlaska iz zatvora uz maksimalne mjere opreza.

"Rusi sjede na trilijun dolara vrijednim mineralima, a to bi nam bi bilo dobro za naše Američko gospodarstvo”

“Vi Ukrajinci pokušavate pobijediti Ruse kako se ne bismo morali boriti protiv njih”

Senator Lindsey Graham razgovara sa Zelenskim govori vam sve što trebate znati.

Zašto ne koriste to svoje bogatstvo? Zašto nisu najjača ekonomija sveta? Zbog čega uvoze onda tehologiju?
Zašto je standard tako bogate države Rusije isti ili lošiji kao standard u Srbiji?
Razmisli malo.

U kojem svijetu živimo.

U HR cijena života iznosi 35 k €.

Općinski sud u Dubrovniku u srijedu je donio odluku kako je Klevisi Ymeri produžen istražni zatvor i određena jamčevina od 70 tisuća eura. Nakon pravomoćnosti rješenja, odnosno odluke o žalbi može se uplatiti jamčevima te se o puštanju odlučuje na novom ročistu.

Podsjetimo, Županijski sud u Dubrovniku ukinuo je prethodno rješenje dubrovačkog suda i vratio na ponovno odlučivanje, a današnjom odlukom Albanka koja je 9. travnja na Ratcu skrivila prometnu nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra Katarina i Stjepan Đerek dobila je mogućnost izlaska iz zatvora uz maksimalne mjere opreza.
U Rusiji je život bezvredan.
Pitaj malo Ruse po Beogradu kako je lepo živeti u toj državi.

Ukrajinski vojnici pokazuju svoja postignuća u trgovini mješovitom robom u Kursku koja je sada prekrivena njihovim grafitima i opljačkana.
Ponašaju se kao mali kriminalci s ulice, a ne kao profesionalna vojska.

Dok sa druge strane Rusi ravnaju sa zemljom gradove i vrše genocid nad državom Ukrajinom, to je profesionalizam jel tako, za pohvalu?
Savetujem ti da pozoveš ovaj broj telefona 011 3636400

Poslednja izmena:
.
Пази овај ментални склоп...

4960506_900.jpg

.
Данас се ми Летонци сећамо наших војника из Другог светског рата који су се борили у нацистичким униформама. Иако су они били део СС трупа они нису били нацисти већ су се пре свега борили за своје породице и своју земљу.

.
isto tako je krenula legalizacija hrvatskih nacista pre par godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back